Onur Yeşil 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 2000 Ford Focus 1.6 Ambiente GP Aldığımda araçta en ufak bir modifikasyon yoktu,işte benim yaptıklarımın bazıları... Dış modifikasyonlar; -Çamurluk ve tampon sinyalleri beyazları ile değiştirildi. -Tampon sinyali dibi carbon folyo ile kaplandı. -APP plaka ve plakalık iptali uygulaması yapıldı. -Arka plaka zemini,bagaj çıtası ve focus yazısı carbon folyo ile kaplandı. -Arka plaka aydınlatması led ampullere dönüştürüldü. -Dört kapı mugen tip rüzgarlık uygulaması yapıldı. -Krom kapı kolları uygulaması yapıldı. -Krom egsoz ucu eklendi. -Alaşım-çelik jant uygulaması yapıldı. İç modifikasyonlar; -f1 ST maketi -Kamasonic TV,mp3,DVD player, -Mavi kılflar,Bursaspor kilimleri ve başlığı, -Arka koltuk arkası bagaj üstü kırmızı kumaş kaplama ve türk bayrağı. Aklımdaki ilk 5 modifikasyon; 1.Cam filmlerini daha koyularıyla değiştirmek. 2.Jantları değiştirmek. 3.Yaylamak. 4.Ön far ve arka stopları değiştirmek. 5.Spoiler. Yaptıklarımın bir çoğunu sizlerden öğrendim,teşekkürler. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Kazasız belasız :nazar: Güzel uygulamalar yapmışsınız fakat jantlar biraz boğmuş gibime geldi. Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Hayırlı olsun.Jantlar değişip birazda basınca tam olur bu araç Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 11 Nisan 2012 Yazar Paylaş 11 Nisan 2012 Aah ah o jantlar... Herkesin dilinde valla En kısa zamanda halledicez inşallah,teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Renk tek kelimeyle muhteşem, akıllı değişimlerle bomba olur bu araç. Yorum bağlantısı
Emrah Arıcan 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Ellerinize saglık kazasız belası kullanın Yorum bağlantısı
Altan Berkman 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 kazasız,belasız ve cezasız kullanın :nazar: Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 makyajlı kasa farı alt-üst petekli panjur sis farı jant bunlara el atmak lazım. cam filmini bence koyulatma şimdi. sökmen gerekirse o zaman koyulatırsın. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Hayırlı olsun.. Yapılacak uygulamalarla şahane bir araç olacağı kesin.. Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmeni diliyorum. :nazar: :nazar: Şeffaf sinyal,Plakalık altı güzel olmuş.Jant Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Jantlar gerçekten arabayı göstermiyor . İlk önce bu jantlardan kurtulmalı Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.Airbag önünde ki oyuncak sürekli orada mı ? Orada ise Allah korusun bir kaza anında tehlike yaratabilir. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 12 Nisan 2012 Yazar Paylaş 12 Nisan 2012 Öncelikle herkese teşekkürler,parmaklarınıza sağlık. makyajlı kasa farı alt-üst petekli panjur sis farı jant bunlara el atmak lazım. cam filmini bence koyulatma şimdi. sökmen gerekirse o zaman koyulatırsın. Film yazın lazım oluyor,amaç işlevsellik.Diğerlerine de sıra gelicek inşallah. İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmeni diliyorum. :nazar: :nazar: Şeffaf sinyal,Plakalık altı güzel olmuş.Jant Jantlar gerçekten arabayı göstermiyor . İlk önce bu jantlardan kurtulmalı Teşekkürler;jantlar listede. Renk tek kelimeyle muhteşem, akıllı değişimlerle bomba olur bu araç. Teşekkürler,ben bu rengi ilk kez görmüştüm aldıktan sonra da bi kaç focus'ta gördüm.Fotoğraflarda standart gözükebilir ama gerçekten farklı özel bi mavi. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.Airbag önünde ki oyuncak sürekli orada mı ? Orada ise Allah korusun bir kaza anında tehlike yaratabilir. Çift taraflı bant ile sağlam bi şekilde oraya sabit.Ordan torpidodan kurtulması için baya sağlam asılmak gerekir. Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Bu renk çok özelkardeşim güzel araç.Plaka kısmına yapılan kaplama hoşuma gitti kazasız belasız... Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 Bu renk çok özelkardeşim güzel araç.Plaka kısmına yapılan kaplama hoşuma gitti kazasız belasız... Amin,eyvallah. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan, fakat cam filmlerini daha da koyulaştırırsan aracın renginden dolayı boğabilir diye düşünüyorum ama zevk tabi ki saygı duymak lazım. :nazar: Yorum bağlantısı
Recommended Posts