Murat Ersel Çevik 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Ben çok sevmem ama zevk meselesi. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Bence rengine çok yakışmış.Bahsettiğin kadarıyla sana söylenenler düşününce çok mantıklı geliyor.Onu araştırdıktan sonra eğer sorun teşkil etmiyorsa kullanacaksan biraz arabayı bas derim.Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 8 Haziran 2012 Yazar Paylaş 8 Haziran 2012 Ben çok sevmem ama zevk meselesi. Güle güle kullan. Valla yaptık oldu,benim hoşuma gitti,teşekkürler. Bence rengine çok yakışmış.Bahsettiğin kadarıyla sana söylenenler düşününce çok mantıklı geliyor.Onu araştırdıktan sonra eğer sorun teşkil etmiyorsa kullanacaksan biraz arabayı bas derim.Hayırlı olsun O da hep aklımda aslında,jantlar orjinal ölçüsünde kalıcak bu şekilde 14''.Yayları 3,5 cm düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 11 Haziran 2012 Yazar Paylaş 11 Haziran 2012 (düzenlendi) Jantlarımızı parlak siyaha boyadık. Böyleydi; Böyle oldu; 11 Haziran 2012 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 28 Haziran 2012 Yazar Paylaş 28 Haziran 2012 Aracım 2000 model ambiente,14" sac jantlarla kullanıyorum. Aklımda şöyle kobinasyonlar var; 195/60/15 lastik ve 15" fieasta titanium jantları,205/50/16 lastik ve aynı şekilde 16" fiesta titanium jantları.Hangisini tavsiye edersiniz?Lastik ve jant konularında farklı önerileri olanlar var mı?Sıkı bi araştırma içerisindeyim,yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler... , Yorum bağlantısı
Bilgin Aksoy 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 2000 model aracın ghia jantları eğer bulunabilirse çok güzel olur bence. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 28 Haziran 2012 Yazar Paylaş 28 Haziran 2012 Çok klasik olur gibi ya da sıradan. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Bu kasaya advan rg2 yada volk te37 daha çok yakışabilir bence. Volk te37 bulsam bende alabilirim. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 28 Haziran 2012 Yazar Paylaş 28 Haziran 2012 Güzelmiş. Ben lastik ölçüsüne takmış durumdayım en uygunu hangisi olur acaba. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 205/50-16" Ne kadar ince yanak olursa jant da o kadar kendini gösteriyor. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 28 Haziran 2012 Yazar Paylaş 28 Haziran 2012 evet benim de düşündüğüm ebat bu... Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 6 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2012 Merhaba,bu gün gittim çok kollu titanium fiesta jantı aldım 16 inç.Yakında lastikleri de alıp taktırıcam.Jantlrı ikinci el aldım tanıdık bi lastikçiden.Ama adam satmamakta diretti,16 jant çamurluğa sürter yapma etme dedi.Dinlemedim,benim birsürü arkadaşım kullanıyo dedim (bu siteyi kastederek) aldım jantları ama içimde bi kurt var.Fikriniz nedir?Bir de 195/45/16 lastik kullanalım dedi.Ben 205/50/16 dedim.Yine 'sürter,yapma dedi' lastik konusundaki tavsiyeleriniz nedir?Beni aydınlatırsanız sevinirim,teşekkürler. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 7 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2012 (düzenlendi) Evet 4x108 Fiesta titanium jantları,Bursa'da yıllardır lastikçiliğimizi yapan bi abi var ondan aldım.Zaten aklımdaydı rasgeldi direk atladım. Orjinal fabrikadan arabanın üstünde çıkan jantlar 5oo TL. 7 Temmuz 2012 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 23 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2012 onur aynı jantlardan bende almak istiyorum. Çok iyi tercih etmişsin focusa ciddi anlamda en yakışan jant bence. Fiyat olarak gayet iyi bence. eğer o jantlardan daha varsa bende almak isterim. Eskişehirden bursa yakın atlar gelirim valla:)): Sanmıyorum ama bakarım dükkana,bu hafta taktırmaya gidiyorum,haber de bırakırım böyle böyle lazım diye.İnşallah olur. foto isteriz Hele bi jantları takalım,orası kolay. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 27 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2012 1-) Beğenen bi Allah'ın kulu çıkmaz mı arkadaş. Ne kendi arkadaşlarım,ne dışarda görenler,ne de fordclub.tr sakinleri... İşte bu jantlarla bindim arabama bir yıldan fazla; 2-) Artık gına geldiydi,dedim bi değişiklik olsun.Al yanaklı kızımız yok,beyaz yanaklı arabamız olsun. Beğenen de oldu çingene işi diyen de.Ama şu bi gerçek,bakan bi daha baktı çok dikkat çekti yani. Benim de hoşuma gitmişti ne yalan söyleyeyim. 3-)Ve güncel halimiz,henüz dün montajı yapıldı.205/50/16 Petlas performans lastikleri ve 16'' Fiesta Titanium jantları.Orjinal ve hoş bi görüntü oldu bence.Yorumlarınızı bekliyorum saygılar. 4 Yorum bağlantısı
Emre Özcan 27 Temmuz 2012 Paylaş 27 Temmuz 2012 Güle güle kullanın, en sevdiğim kasa ve jant. Kazasız belasız inşallah. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 27 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2012 Güle güle kullanın, en sevdiğim kasa ve jant. Kazasız belasız inşallah. Amin,eyvallah... Yorum bağlantısı
Emin Önal 27 Temmuz 2012 Paylaş 27 Temmuz 2012 Bende avatardaki jantları göreceğiz sanmıştım En sonunda doğru yol bulunmuş bence, tekerine taş deymesin Yorum bağlantısı
Engin Özarı 27 Temmuz 2012 Paylaş 27 Temmuz 2012 Ford ailesinin en iyi tasarımı bence. Güle güle kullan Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 27 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2012 Bende avatardaki jantları göreceğiz sanmıştım En sonunda doğru yol bulunmuş bence, tekerine taş deymesin Teşkkürler,amin cümlemizin. Güzel olmuş, güle güle kullanın. Eyvallah. Teneke jant hepsinden güzel duruyor. Onun tadı başkaydı valla. Ford ailesinin en iyi tasarımı bence. Güle güle kullan Eyvallah,teşekkürler. güzel olmuşa benziyor,tam yandan çekilmiş bi resim alsak iyi olur,keşke lastikleri v desen almasaydınız ıslak zeminde dikkat V desen cahilliğimize denk geldi valla. Yorum bağlantısı
Gürhan Onaylı 27 Temmuz 2012 Paylaş 27 Temmuz 2012 Güle güle kullanın güzel olmuş jantlar Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Temmuz 2012 Paylaş 27 Temmuz 2012 Titanium jantının temizliği zordur ama bence hem Focus'a hem de Fiesta'ya çok yakışıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts