Sani Gerşon 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Bana ters. Millet onları yapıştırınca sanki 200hp arabası var sanıyor. Çok ayağa düştüler. Bi de zamanında çince yazılar vardı, kimse ne olduğunu bilmiyordu 5 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Kapaklar iyi olmuş.Ancak nikelajlı kapı kolları olmamış. Kapı çıtaları alt kısmına beyaz kuşak çekerseniz tamamlamış olursunuz. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 3 Ocak 2013 Yazar Paylaş 3 Ocak 2013 (düzenlendi) Bana ters. Millet onları yapıştırınca sanki 200hp arabası var sanıyor. Çok ayağa düştüler. Bi de zamanında çince yazılar vardı, kimse ne olduğunu bilmiyordu Yani insanlar bunu yaptım diye genel olarak bana apachi gözüyle bakıcaksa hemen sökeyim. Kapaklar iyi olmuş.Ancak nikelajlı kapı kolları olmamış. Kapı çıtaları alt kısmına beyaz kuşak çekerseniz tamamlamış olursunuz. Kapı kollarından biraz daha hevesimi alayım da söküp gövde rengine boyatıcam,çıtaları da mavi karbon kaplamayı düşünüyorum. ön cam filmli galiba, sakat. Yoo,kapı camları ve bagaj camı dışında film yok. (: 3 Ocak 2013 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Yani insanlar bunu yaptım diye genel olarak bana apachi gözüyle bakıcaksa hemen sökeyim. Açık açık yazmayayım demiştim 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 Yoo,kapı camları ve bagaj camı dışında film yok. (: Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 3 Ocak 2013 Yazar Paylaş 3 Ocak 2013 Açık açık yazmayayım demiştim Ooo bunu kaldıramam hemen aşağı inip söküyorum. Gitti 15 lira. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 3 Ocak 2013 Paylaş 3 Ocak 2013 (düzenlendi) Kapı çıtaları alt kısmına beyaz kuşak çekerseniz tamamlamış olursunuz. örnek alsak bir tane abi resim üzerinde :D yoksa senin arabaya yaptında bize söylemiyormusun sticker olmadan daha güzel 3 Ocak 2013 tarihinde Serkan Ünsalan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Kapaklar güzelmiş.İyi günlerde cızdırmadan kullan. :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Bence de sticker olmadan daha iyi..İyi günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Bana ters. Millet onları yapıştırınca sanki 200hp arabası var sanıyor. Çok ayağa düştüler. Bi de zamanında çince yazılar vardı, kimse ne olduğunu bilmiyordu Çİnce alfabe ile dövme yapan arkadaşım vardı o da ne yazdığını bilmiyordu Hoşuna giden karakterleri yan yana getirip oluşturuyormuş Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Çİnce alfabe ile dövme yapan arkadaşım vardı o da ne yazdığını bilmiyordu Hoşuna giden karakterleri yan yana getirip oluşturuyormuş Bi de dövme yani? Hayatı boyunca anlamsız kelimeler tutacak vücudunda? Allah'ım, nerede bu milletin aklı 2 Yorum bağlantısı
Alper Bilici 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 gayet güzel olmuş ama stcker konusunda bende olumsuz düşünüyorum bu arada ön cam filmi hoş duruyor bende çektirmeyi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mert Dinçol 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Stickerları atmak istemiyorsanız bence düzgünce çıkartıp motor kaputunun içinde bir yere yapıştırın. En azından 15lirayı çöpe atmamak için bir çözüm olabilir diye söyledim 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 4 Ocak 2013 Yazar Paylaş 4 Ocak 2013 Kapaklar güzelmiş.İyi günlerde cızdırmadan kullan. :nazar: :nazar: Teşekkürler,forum önerisi bunlar. (: Bence de sticker olmadan daha iyi..İyi günlerde kullanın Sticker bence gereksiz. Eyvallah. gayet güzel olmuş ama stcker konusunda bende olumsuz düşünüyorum bu arada ön cam filmi hoş duruyor bende çektirmeyi düşünüyorum Önde film yok yav. (: Stickerları atmak istemiyorsanız bence düzgünce çıkartıp motor kaputunun içinde bir yere yapıştırın. En azından 15lirayı çöpe atmamak için bir çözüm olabilir diye söyledim İyİ fikir,teşekkürler. (: Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Jant kapaklarını beğendim ama stickerlerı bende beğenmedim.Reklam arabası gibi duruyor.... Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Ocak 2013 Yazar Paylaş 5 Ocak 2013 Stickerlar benim de içime sinmedi,ahaliye sordum için haklı dediniz,ne içimi ne de sizi kırmıyorum. Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 arka stopları bi yanerken görseydik bide fiyatını tabiki Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 9 Ocak 2013 Yazar Paylaş 9 Ocak 2013 arka stopları bi yanerken görseydik bide fiyatını tabiki Elimde bu fotoğraflar var ama fotoğraflardakilerden çok daha iyi gözüktüğünü rahatlıkla söyleyebilirim.Forumdan birinden almıştım da ne kadara aldığımı unuttum açıkçası... 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 12 Ocak 2013 Yazar Paylaş 12 Ocak 2013 Arabam bu;kapı kolları ve çıtaları gövde rengi yapmayı düşünüyorum. Şu stickerdan da almayı düşünüyorum,hangi rengi tavsiye edersiniz;beyaz,gri,siyah veya arabamın renginin bi ton açığı mavi... Bir de shoplayabilicek arkadaş varsa yardımcı olabilir mi dediğim renklerde.Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
İhsan Cingil 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 Benim hoşuma gitmedi... Marşbiyel , ayna kapakları , yan çıtalar , arka tampon altı araç rengine boyat bide benim tamponu taktın mı tamamdır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts