Onur Yeşil 12 Ocak 2013 Yazar Paylaş 12 Ocak 2013 Benim hoşuma gitmedi... Marşbiyel , ayna kapakları , yan çıtalar , arka tampon altı araç rengine boyat bide benim tamponu taktın mı tamamdır. Boya İşlemlerini kış bi bitsin yapıcam inşallah. Senin makyajlı tamponu bekliyorum. Kapı altına ST şeriti süper olur... Onu da düşünüyorum ama bulamadım. Şu ikisi de hoşuma gitti.Özellikle yeşil olan.Wolf Racing şerit ve dama. 2 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 (düzenlendi) bak çok güzel mis gibi f1'in var. o krom görünümlü plastikleri çıkartmaz ve orjinalliğiyle daha fazla oynarsan gelir kapını pencereni indiririm. muhteşem bir rengi var bence. sanırım sonradan boyanmış buna ama ben a-bayıldım. jant/yay kararında olmuş. stoplara bir şey demem ama kapı kolları iğrenç. yaıştırma konusunda ise olabilir bence ama renk belli. beyazdan başkası olmaz. buna benzer renkte bir tek subaru altın sarı ile kombinler. onun dışında hep laci/mavi-beyaz vardır. 12 Ocak 2013 tarihinde Övgü Gürşen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 12 Ocak 2013 Yazar Paylaş 12 Ocak 2013 bak çok güzel mis gibi f1'in var. o krom görünümlü plastikleri çıkartmaz ve orjinalliğiyle daha fazla oynarsan gelir kapını pencereni indiririm. muhteşem bir rengi var bence. sanırım sonradan boyanmış buna ama ben a-bayıldım. jant/yay kararında olmuş. stoplara bir şey demem ama kapı kolları iğrenç. yaıştırma konusunda ise olabilir bence ama renk belli. beyazdan başkası olmaz. buna benzer renkte bir tek subaru altın sarı ile kombinler. onun dışında hep laci/mavi-beyaz vardır. Arabanın orjinal rengi bu.Bi iki parça boya var sanırım. Kapı kollarından kurtulucam işte,gövde rengine boyatıcam yan çıtalarla beraber.Ayrıca araçta yay da yok bu arada.Beyaz stickerla beraber belki titanium jantlarımı da beyaza boyatabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Dinçol 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 Arabanın orjinal rengi bu.Bi iki parça boya var sanırım. Kapı kollarından kurtulucam işte,gövde rengine boyatıcam yan çıtalarla beraber.Ayrıca araçta yay da yok bu arada.Beyaz stickerla beraber belki titanium jantlarımı da beyaza boyatabilirim. Benzinlikteki fotoğrafta sanırım 5-6 kişi vardı araçta,epey bir basık görünüyor Rengi çok hoş bence de sadece kapı kolları ve yan çıtaları boyatırsanız yeterli olur gibi. 2 Yorum bağlantısı
İhsan Cingil 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 Benim araca ST Stickeri yapıyım yarın bak bi yakışırsa sanada yollarım yarın olmazsa p.tesi yaparım aklıma soktun 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 13 Ocak 2013 Yazar Paylaş 13 Ocak 2013 Benim araca ST Stickeri yapıyım yarın bak bi yakışırsa sanada yollarım yarın olmazsa p.tesi yaparım aklıma soktun Merakla bekliyorum. (: Benzinlikteki fotoğrafta sanırım 5-6 kişi vardı araçta,epey bir basık görünüyor Rengi çok hoş bence de sadece kapı kolları ve yan çıtaları boyatırsanız yeterli olur gibi. Aynen benle beraber 6 kişiydik o gün,ama fotoda 4 kişi var sadece. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Onur bey, Konularınıza göz gezdirdim, aracınızla ilgili sürekli konu açmışsınız. Onun yerine aracınızı bir kere tanıtsanız sonra tüm düşündüğünüz değişiklikleri o konudan ilerletseniz daha derli toplu olmaz mı acaba? Bu arada sticker için Süha ile görüşün derim. Onda vardı bi ara ve çok güzeldi. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 13 Ocak 2013 Yazar Paylaş 13 Ocak 2013 Onur bey, Konularınıza göz gezdirdim, aracınızla ilgili sürekli konu açmışsınız. Onun yerine aracınızı bir kere tanıtsanız sonra tüm düşündüğünüz değişiklikleri o konudan ilerletseniz daha derli toplu olmaz mı acaba? Bu arada sticker için Süha ile görüşün derim. Onda vardı bi ara ve çok güzeldi. Teşekkürler.Konuların hepsi birbirinden farklı,böyle konu açmamın bi zararı var mı ki? Ayrıca insanlar bişeyler ararken konu başlıklarına göz gezdirir genelde,bu şekilde bence diğer üyeler açısından da daha faydalı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Teşekkürler.Konuların hepsi birbirinden farklı,böyle konu açmamın bi zararı var mı ki? Ayrıca insanlar bişeyler ararken konu başlıklarına göz gezdirir genelde,bu şekilde bence diğer üyeler açısından da daha faydalı. Aracınız aynı ise genelde aynı konudan gitmekte fayda var. Ancak sorunlarınız var ise farklı farklı, onlar için tabiiki farklı konu açmanız gayet normal. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 13 Ocak 2013 Yazar Paylaş 13 Ocak 2013 Aracınız aynı ise genelde aynı konudan gitmekte fayda var. Ancak sorunlarınız var ise farklı farklı, onlar için tabiiki farklı konu açmanız gayet normal. Anlıyorum,ama açtığım konular farklı.Yani her başlıkta farklı konu ve amaç var,bu şekilde yeni içerik kısmında gözüküyo ve daha çok dikkat çektiğini düşünüyorum ben. (: Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 13 Ocak 2013 Yazar Paylaş 13 Ocak 2013 (düzenlendi) Şöyle bişey yaptım fotoshopla,nasıl olmuş?(Çok amatör oldu ama idare edin artık...) 13 Ocak 2013 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Anlıyorum,ama açtığım konular farklı.Yani her başlıkta farklı konu ve amaç var,bu şekilde yeni içerik kısmında gözüküyo ve daha çok dikkat çektiğini düşünüyorum ben. (: Daha çok dikkat çekeceğim diye daha çok konu açıp daha çok kirlilik oluyor maalesef. Bu sebeple lütfen farklı sorunlarınız olmadığı sürece tek konudan devam edin. Gün sonunda soru barındıran tüm konularınızı toplamış olacağım. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 13 Ocak 2013 Yazar Paylaş 13 Ocak 2013 Daha çok dikkat çekeceğim diye daha çok konu açıp daha çok kirlilik oluyor maalesef. Bu sebeple lütfen farklı sorunlarınız olmadığı sürece tek konudan devam edin. Gün sonunda soru barındıran tüm konularınızı toplamış olacağım. Pekala. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Pekala. Bir çok konunuzu aracınızın konusunda birleştirdim. Yeni konunuz hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 13 Ocak 2013 Yazar Paylaş 13 Ocak 2013 Bir çok konunuzu aracınızın konusunda birleştirdim. Yeni konunuz hayırlı olsun. Eyvallah. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 14 Ocak 2013 Yazar Paylaş 14 Ocak 2013 Şöyle bişey yaptım fotoshopla,nasıl olmuş?(Çok amatör oldu ama idare edin artık...) Evet arkadaşşlar nacizane fikirleriniz? (: Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 14 Ocak 2013 Yazar Paylaş 14 Ocak 2013 bence Olmamış dimi.Ama bu shop belki gerçeği iyi durur. Yorum bağlantısı
Abdullah Talay 15 Ocak 2013 Paylaş 15 Ocak 2013 Sen yakıştırdıktan sonra gerisi önemli değil maliyeti yüksek değilse yaptır beğenmezsen söktürürsün Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 15 Ocak 2013 Yazar Paylaş 15 Ocak 2013 Renk aynı,stickerlar bence çok hoş. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 15 Ocak 2013 Yazar Paylaş 15 Ocak 2013 evet geçen hafta bi twingo'da görmüştüm. Yorum bağlantısı
Recommended Posts