Onur Yeşil 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Teşekkürler.Renkli film nası olur acaba mavi misal? Yorum bağlantısı
M.Ali Baş 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 kazasız kullanmanız dıleği ile zaten herkezin takıldığı nokta belli jantlar....arabayı bogmus hayırlı modifiyeler... Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 25 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2012 Jantlar artık yok. Orjinal jant kapak taktık. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 26 Mayıs 2012 Paylaş 26 Mayıs 2012 Sevdiğim renkler arasında güzel mavi.. güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 26 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2012 Teşekkürler,ben de seviyorum bu rengi. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 3 Haziran 2012 Yazar Paylaş 3 Haziran 2012 -Arka cam ve arka kapı camlarında 2 numara,ön kapılarda 1 numara film mevcut. -Lastik yanaklarındaki beyaz eklere gelince;görsel olarak bence güzel oldu ama lastikçiden şöyle bi duyum aldım,bu beyaz ekler(kauçuk gibi bi maddeden yapılmış) zamanla lastik kenarlarını zımpara misali aşındırdığını ve lastiğe zarar verdiğini söyledi.İçim çok huzursuz.Tecrübeli veya bu işi bilen arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler. Önceki hali; Şimdiki hali; Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 jant ile lastik arasına sokuluyor, lastiğe zarar vermese de zamanla hava kaçırabilir? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 yanaklar süper olmuş. içimde ukte kalan bir moddu Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 3 Haziran 2012 Yazar Paylaş 3 Haziran 2012 jant ile lastik arasına sokuluyor, lastiğe zarar vermese de zamanla hava kaçırabilir? Heh Çağlar Bayur Abimiz içimi rahatlatıcak adam. Abi şimdi lastiğin yere temas ettiği anda yanak çapı azalıyo ya hani,ama bu beyaz yanaklar lastikle beraber yamulmuyo sonuçta yapışık değil.İşte o sırada sürtünme oluyomuş aralarında.E bu da doğal olarak tekerleğin her turunda olucak.O sürtünmeden dolayı bu beyaz lastik yanaklar tekerleğin lastiğine her sürttüğünde zımpara etkisi yaratır ve lastiği yer dendi bana. Sence bu ne denle mantıklı abi,fikirlerine ihtiyacım var? yanaklar süper olmuş. içimde ukte kalan bir moddu Teşekkürler,benim de baya hoşuma gitti. Senin içinde ukte kalmasına sebebiyet veren yapmama nedenin nedir bu uygulamayı? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 ghia jantta sırıtır diye. yoksa başka bir şey yok. kara jant lazım bu iş için. bu arada kesme biçme yapmaz onlarda kavucuk. atas mıyıdı atlas mıydı neydi markası. eskinin çoğu arabasında var. murat 124 lerde felan çok hoşuma gidiyor. jant kapağı yapabilirsen bunlardaki gibi retro bi havası olur şimşek mc queen de bile var bordo focusa çok istemiştim Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 iyi günlerde kullanın siz beğendi iseniz olmuştur. Şahsen ben yanaklı modu sevmedim 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 3 Haziran 2012 Yazar Paylaş 3 Haziran 2012 ghia jantta sırıtır diye. yoksa başka bir şey yok. kara jant lazım bu iş için. bu arada kesme biçme yapmaz onlarda kavucuk. atas mıyıdı atlas mıydı neydi markası. eskinin çoğu arabasında var. murat 124 lerde felan çok hoşuma gidiyor. jant kapağı yapabilirsen bunlardaki gibi retro bi havası olur Umarım bi zarar vermez. Dediğin gibi 'retro' kapakla çok klasik olur böyle daha spor. iyi günlerde kullanın siz beğendi iseniz olmuştur. Şahsen ben yanaklı modu sevmedim Saygılar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 söylenen mantıklı tabii, jant ile lastik arasına bir malzeme sıkıştırılıyor. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 3 Haziran 2012 Yazar Paylaş 3 Haziran 2012 söylenen mantıklı tabii, jant ile lastik arasına bir malzeme sıkıştırılıyor. Yani?Sök at mı diyosun abi? Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 hep yapmak istediği olaydı herkes güzel olmaz demişti olmuş.jantları parlak siyaha boyatırsan dahada güzel olacak 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 3 Haziran 2012 Yazar Paylaş 3 Haziran 2012 (düzenlendi) hep yapmak istediği olaydı herkes güzel olmaz demişti olmuş.jantları parlak siyaha boyatırsan dahada güzel olacak Haftasonu vakit bulamadım onu da yapıcam.Herhangi bi sorun çıkarmadıkça ve bi zarar vermezse lastiklere bu uygulamadan vazgeçmeye niyetim yok. 3 Haziran 2012 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 Normal jant ssiyahken daha iyi olur gibi geldi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 Namı diğer yanaklık....Lastiklere yanaklıkları yapıştırmanız gerekecek yüksek süratte lap lap yapar durur.Lastiklerde balansa sebep olur.Eğer yanak düşünüyorsanız, beyaz asfalt boyası bulun, tinerle inceltin, lastiğe boya sürmeden önce lastik basıcınızı bir miktar yükseltin boyayacağınız alanı ince ince zımparalayın ve boyayın.Lastik basıncınızı normal seviyeye indirin.Ve aracınızı en az bir gün kullanmayın....Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle... Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 3 Haziran 2012 Yazar Paylaş 3 Haziran 2012 (düzenlendi) Normal jant ssiyahken daha iyi olur gibi geldi Sac jantlar zaten siyah,bi de bunları parlak siyaha (piano black) boyadık mı tamamdır. Namı diğer yanaklık....Lastiklere yanaklıkları yapıştırmanız gerekecek yüksek süratte lap lap yapar durur.Lastiklerde balansa sebep olur.Eğer yanak düşünüyorsanız, beyaz asfalt boyası bulun, tinerle inceltin, lastiğe boya sürmeden önce lastik basıcınızı bir miktar yükseltin boyayacağınız alanı ince ince zımparalayın ve boyayın.Lastik basıncınızı normal seviyeye indirin.Ve aracınızı en az bir gün kullanmayın....Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle... Ses ve balanstan ziyade lastiği aşındırma gibi bi zararı olur mu?Aklımı kurcalayan soru bu... Teşekkürler. 3 Haziran 2012 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 3 Haziran 2012 Paylaş 3 Haziran 2012 Eskiden bu modifikasyon çok modaydı.Genel de minibüsçüler bu uygulamayı yapıyorlardı.Minibüslere bu uygulama çok yakışıyor.Siz beğendiyseniz gerisi boş.Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Haziran 2012 Yazar Paylaş 5 Haziran 2012 Eskiden bu modifikasyon çok modaydı.Genel de minibüsçüler bu uygulamayı yapıyorlardı.Minibüslere bu uygulama çok yakışıyor.Siz beğendiyseniz gerisi boş.Güle güle kullanın. Minibüslerde hala var hocam. Benim gerçekten hoşuma gitti teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Bence aşındırma olayı çok uzun sürede olur.Zaten o zamana kadar da lastiğin diş derinliği aşınmış olur.Yani lastik bu modlamadan dolayı kullanılamaz hale gelmez. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Haziran 2012 Yazar Paylaş 5 Haziran 2012 Bence aşındırma olayı çok uzun sürede olur.Zaten o zamana kadar da lastiğin diş derinliği aşınmış olur.Yani lastik bu modlamadan dolayı kullanılamaz hale gelmez. Ben de öyle düşünüyorum bi süre daha kullanayım baktım olmuyo boyama işlemi yapıcam artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts