İçeriğe Yönlendir

İlk Göz Ağrım,Son Oyuncağım

Onur Yeşil

Recommended Posts

Sani Gerşon

Bana ters. Millet onları yapıştırınca sanki 200hp arabası var sanıyor. Çok ayağa düştüler.

Bi de zamanında çince yazılar vardı, kimse ne olduğunu bilmiyordu :D

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Kapaklar iyi olmuş.Ancak nikelajlı kapı kolları olmamış. :i-ih: Kapı çıtaları alt kısmına beyaz kuşak çekerseniz tamamlamış olursunuz. :bravo:

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

ön cam filmli galiba, sakat.

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil
(düzenlendi)

Bana ters. Millet onları yapıştırınca sanki 200hp arabası var sanıyor. Çok ayağa düştüler.

Yani insanlar bunu yaptım diye genel olarak bana apachi gözüyle bakıcaksa hemen sökeyim. :biggrin:

Kapaklar iyi olmuş.Ancak nikelajlı kapı kolları olmamış. :i-ih: Kapı çıtaları alt kısmına beyaz kuşak çekerseniz tamamlamış olursunuz. :bravo:

Kapı kollarından biraz daha hevesimi alayım da söküp gövde rengine boyatıcam,çıtaları da mavi karbon kaplamayı düşünüyorum.

ön cam filmli galiba, sakat.

Yoo,kapı camları ve bagaj camı dışında film yok. (:

tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yani insanlar bunu yaptım diye genel olarak bana apachi gözüyle bakıcaksa hemen sökeyim. :biggrin:

Açık açık yazmayayım demiştim :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Yoo,kapı camları ve bagaj camı dışında film yok. (:

:good1:

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Açık açık yazmayayım demiştim :good1:

Ooo bunu kaldıramam hemen aşağı inip söküyorum. :D Gitti 15 lira. :blush:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan
(düzenlendi)

Kapı çıtaları alt kısmına beyaz kuşak çekerseniz tamamlamış olursunuz. :bravo:

örnek alsak bir tane abi resim üzerinde :D :D yoksa senin arabaya yaptında bize söylemiyormusun :D

sticker olmadan daha güzel

tarihinde Serkan Ünsalan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Kapaklar güzelmiş.İyi günlerde cızdırmadan kullan. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bence de sticker olmadan daha iyi..İyi günlerde kullanın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Çİnce alfabe ile dövme yapan arkadaşım vardı o da ne yazdığını bilmiyordu :D Hoşuna giden karakterleri yan yana getirip oluşturuyormuş :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çİnce alfabe ile dövme yapan arkadaşım vardı o da ne yazdığını bilmiyordu :D Hoşuna giden karakterleri yan yana getirip oluşturuyormuş :D

Bi de dövme yani? Hayatı boyunca anlamsız kelimeler tutacak vücudunda?

Allah'ım, nerede bu milletin aklı :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Bilici

gayet güzel olmuş ama stcker konusunda bende olumsuz düşünüyorum bu arada ön cam filmi hoş duruyor bende çektirmeyi düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Mert Dinçol

Stickerları atmak istemiyorsanız bence düzgünce çıkartıp motor kaputunun içinde bir yere yapıştırın. En azından 15lirayı çöpe atmamak için bir çözüm olabilir diye söyledim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Kapaklar güzelmiş.İyi günlerde cızdırmadan kullan. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Teşekkürler,forum önerisi bunlar. (:

Bence de sticker olmadan daha iyi..İyi günlerde kullanın :)

Sticker bence gereksiz.

Eyvallah.

gayet güzel olmuş ama stcker konusunda bende olumsuz düşünüyorum bu arada ön cam filmi hoş duruyor bende çektirmeyi düşünüyorum

Önde film yok yav. (:

Stickerları atmak istemiyorsanız bence düzgünce çıkartıp motor kaputunun içinde bir yere yapıştırın. En azından 15lirayı çöpe atmamak için bir çözüm olabilir diye söyledim :)

İyİ fikir,teşekkürler. (:

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Jant kapaklarını beğendim ama stickerlerı bende beğenmedim.Reklam arabası gibi duruyor....

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Stickerlar benim de içime sinmedi,ahaliye sordum için haklı dediniz,ne içimi ne de sizi kırmıyorum. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

arka stopları bi yanerken görseydik

bide fiyatını tabiki

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

arka stopları bi yanerken görseydik

bide fiyatını tabiki

Elimde bu fotoğraflar var ama fotoğraflardakilerden çok daha iyi gözüktüğünü rahatlıkla söyleyebilirim.Forumdan birinden almıştım da ne kadara aldığımı unuttum açıkçası...

2012_08_07_338.jpg

2012_08_07_340.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Arabam bu;kapı kolları ve çıtaları gövde rengi yapmayı düşünüyorum.

tMWT4.jpg

X2xOj.jpg

Şu stickerdan da almayı düşünüyorum,hangi rengi tavsiye edersiniz;beyaz,gri,siyah veya arabamın renginin bi ton açığı mavi...

Ads_z.png

Bir de shoplayabilicek arkadaş varsa yardımcı olabilir mi dediğim renklerde.Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
İhsan Cingil

Benim hoşuma gitmedi...

Marşbiyel , ayna kapakları , yan çıtalar , arka tampon altı araç rengine boyat bide benim tamponu taktın mı tamamdır. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...