Emin Önal 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Erkan hocam, bilgi için sağol, biraz kullanın bakalım, yakında bizede lazım olacak. Teypleri aldıktan sonra birde bu işe bakacağız. Çok eğleneceğiz. Ben uğraşamam abi, bu ne böyle Paylaşım için çok teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Gürcan Güler 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Erkan hocam eline sağlık.Kapı kenarından dolaştırmak yerine koltuğun ve döşemenin altından vites kolonunun altından geçirmek daha kolay olmazmıydı? Hocam kabloyu döşemenin altından geçirmek konusunu biraz daha açar mısınız? Döşemeyi kaldırmak gerekmez mi onun için? Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 29 Nisan 2013 Yazar Paylaş 29 Nisan 2013 İstek üzerine bağlantıları tek fotoğrafta toparlamaya çalıştım. 1 Yorum bağlantısı
Turaç Engin 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Erkan Bey... Resimli ve detaylı anlatım için teşekkür ediyorum... 1 Yorum bağlantısı
Yasin_On 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Anlatım için çok teşekkürler. Yarın bende Focus mk 2.5 için uğraşıcam bakalım. İnşallah becerebilirim. Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 çok güzel çalışma hocam.emeğine sağlık. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Güzel paylaşım artık günümüzde araç için ihtiyaç listesinde olan bir uygulama.. Tebrikler.. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 ne cekmissin abi yahu. urunu nerden temin ettin abi ? model falan var mi Yorum bağlantısı
Hakan Göçen 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 S.a arkadaslar bilmiyorum yanlis yeremi yaziyorum ama bisey sormak istedim arabam 2008 ford fiesta ve geri vites kamerasi kullaniyodum bozuldu simdi tekrar yenisini almak istiyorum ama plaka aydinlatma yerine takilan lardan istiyorum bulamadim internette fiesta plaka aydinlatma yerine baska bi aracin ki uyar mi bilen varmi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Hiç kullanmadım ama universal birşeydir bence.. Plaka aydınlatmaları genelde birbirine benziyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Ben parksensörüne alıştım. Bu kamera gerçekten hoşuma gidiyor. Ama ekran yerleştirmek için teyp değiştirmek gerek veya harici bir ekran oda bana göre değil ama gönül istiyor. Erkan BEy gerçekten çok güzel bir çalışma ve anlatım olmuş. Elinize sağlık. Saygılarımla. Yaparsan söyle Camera bulunur cicim Yorum bağlantısı
Hakan Göçen 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 http://hizliresim.com/22V85v Ben su resimdeki gibi istiyorum 2008 ford fiesta uyumlu Yorum bağlantısı
Bülent Serdar 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Yurt dışından alışveriş yapıyorsanız ben 2013 fiesta için linkteki gibi bir ürün aldım. Aracın içinde kablo çekmek gerekmiyor. Geri görüş kamerası Kablosuz alıcı Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Yurt dışından alışveriş yapıyorsanız ben 2013 fiesta için linkteki gibi bir ürün aldım. Aracın içinde kablo çekmek gerekmiyor. Geri görüş kamerası Kablosuz alıcı Focus için. http://www.aliexpress.com/item/Sony-CCD-Car-Rear-View-Camera-for-Ford-Focus-Sedan-C-MAX-MONDEO-2-4G-Wireless/1645278395.html Yorum bağlantısı
Hakan Göçen 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 http://hizliresim.com/22V85v Ben su resimdeki gibi istiyorum yurt disi yaomadim hic daha once alisveris ama sahinbinden gitti de diger butun araba modellerine uyumlu var bi tek fiesta icin yok en cok skoda octavia fabia nin ki benziyo ama uyum saglarmi olurmu guvenip alamadim Yorum bağlantısı
Fatih Süleyman Özdemir 1 Ocak 2016 Paylaş 1 Ocak 2016 Abi eline sağlık güzel uygulama olmuş bende inden kamera aldım henüz dün geldi bugün kaputun içini sökmeye çalıştım başarısız oldum bu arada aracım focus 2.5 hb 2 adet vida söktüm başka hiç vida görünmüyor esnettim esnettim çıkaramadım kaputun içindeki kapağı acaba daha mı çok zorlamalıyım bu arada kamera sony sensörlü ve kaput açma anahtarının yerine takılıyor yani şu ve kablosuz bağlantı aparatı da var http://tr.aliexpress.com/item/CCD-night-vision-Rear-View-camera-Reverse-Backup-Camera-in-car-cameraRear-handle-position-for-FORD/451787557.html?detailNewVersion=2 Arka kaput işlemleri zor ama bi anlamda da basit elektriği zaten park sensörü var ondan çekicem ama bir de double din e bağlanan kablosuz aparatı var onun elektriğini nerden çekmeliyim teybin kablolarından olurmu yada çakmaklıktan bağla diyenler olmuş ama daha bikaç ay oldu araba sahibi olalı yani pek bilgim yok normal hayatta elektrikle uğraşmışlığım var ama yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
İSMAİL IŞIK 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 emeğine sağlık verdiğin bilgiler sayesinde kendim montaj yaptım çokta güzel oldu Yorum bağlantısı
Berk İnci 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Fotoğrafların bazıları gözükmüyor maalesef. Yorum bağlantısı
Recommended Posts