İçeriğe Yönlendir

Focus 1 - Geri Vites Kamerası Sipariş Ettim... 2

Erkan Kıyak

Recommended Posts

Emin Önal

Erkan hocam, bilgi için sağol, biraz kullanın bakalım, yakında bizede lazım olacak.

Teypleri aldıktan sonra birde bu işe bakacağız. :)

Çok eğleneceğiz.

Ben uğraşamam abi, bu ne böyle :yildizlar:

Paylaşım için çok teşekkürler :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Gürcan Güler

Erkan hocam eline sağlık.Kapı kenarından dolaştırmak yerine koltuğun ve döşemenin altından vites kolonunun altından geçirmek daha kolay olmazmıydı?

Hocam kabloyu döşemenin altından geçirmek konusunu biraz daha açar mısınız? Döşemeyi kaldırmak gerekmez mi onun için?

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Erkan Kıyak

İstek üzerine bağlantıları tek fotoğrafta toparlamaya çalıştım.

erz66b3.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turaç Engin

Erkan Bey... Resimli ve detaylı anlatım için teşekkür ediyorum...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Yasin_On

Anlatım için çok teşekkürler. Yarın bende Focus mk 2.5 için uğraşıcam bakalım. İnşallah becerebilirim. 

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Erkan Gültekin1

Güzel paylaşım artık günümüzde araç için ihtiyaç listesinde olan bir uygulama.. Tebrikler..

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

ne cekmissin abi yahu.

urunu nerden temin ettin abi ? model falan var mi

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hakan Göçen

S.a arkadaslar bilmiyorum yanlis yeremi yaziyorum ama bisey sormak istedim arabam 2008 ford fiesta ve geri vites kamerasi kullaniyodum bozuldu simdi tekrar yenisini almak istiyorum ama plaka aydinlatma yerine takilan lardan istiyorum bulamadim internette fiesta plaka aydinlatma yerine baska bi aracin ki uyar mi bilen varmi

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Hiç kullanmadım ama universal birşeydir bence.. Plaka aydınlatmaları genelde birbirine benziyor..

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben parksensörüne alıştım. Bu kamera gerçekten hoşuma gidiyor. Ama ekran yerleştirmek için teyp değiştirmek gerek veya harici bir ekran oda bana göre değil ama gönül istiyor. Erkan BEy gerçekten çok güzel bir çalışma ve anlatım olmuş. Elinize sağlık.

Saygılarımla.

Yaparsan söyle Camera bulunur cicim
Yorum bağlantısı
Hakan Göçen

http://hizliresim.com/22V85v

Ben su resimdeki gibi istiyorum yurt disi yaomadim hic daha once alisveris ama sahinbinden gitti de diger butun araba modellerine uyumlu var bi tek fiesta icin yok en cok skoda octavia fabia nin ki benziyo ama uyum saglarmi olurmu guvenip alamadim

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Fatih Süleyman Özdemir

Abi eline sağlık güzel uygulama olmuş bende inden kamera aldım henüz dün geldi bugün kaputun içini sökmeye çalıştım başarısız oldum bu arada aracım focus 2.5 hb 2 adet vida söktüm başka hiç vida görünmüyor esnettim esnettim çıkaramadım kaputun içindeki kapağı acaba daha mı çok zorlamalıyım bu arada kamera sony sensörlü ve kaput açma anahtarının yerine takılıyor yani şu ve kablosuz bağlantı aparatı da var 

http://tr.aliexpress.com/item/CCD-night-vision-Rear-View-camera-Reverse-Backup-Camera-in-car-cameraRear-handle-position-for-FORD/451787557.html?detailNewVersion=2

Arka kaput işlemleri zor ama bi anlamda da basit elektriği zaten park sensörü var ondan çekicem ama bir de double din e bağlanan kablosuz aparatı var onun elektriğini nerden çekmeliyim teybin kablolarından olurmu yada çakmaklıktan bağla diyenler olmuş ama daha bikaç ay oldu araba sahibi olalı yani pek bilgim yok normal hayatta elektrikle uğraşmışlığım var ama yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
İSMAİL IŞIK

emeğine sağlık verdiğin bilgiler sayesinde kendim montaj yaptım çokta güzel oldu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...