İçeriğe Yönlendir

Büyük Ankara Mangal Organizasyonu ( Tüm İller ) (Resimler)

Ercan Çakır

Recommended Posts

Hasan Tahsin Şipit

Süper :wub:

Adnan Abi 1 ekmek mi yedin. :D :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Maşallah maşallah. :nazar:

Şahin abi muradına ermişsin galiba. :D

Heee sonunda cingen tavığını yedim.... :D :D :good1:

Katılan arkadaşlarımızın yüreğine sağlık ...Çokgüzel bir gündü.Taaaa Diyarbakırdan kalkıp geldiğime deydi doğrusu..Yöneticim kendi elleri ile oturttu tavukları çubuklara...Amma ne güzel oldu ne güzel oldu...Tavukların tadına doyamadım.Ellerinize sağlık kardeşlerim yüreğinize sağlık. :bravo: :bravo:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Kasım Atlı

Herkese afiyet olsun. Gısgandım valla....Katılan hekesin ayağına sağlık :bravo: :bravo: :bravo:

Yalnız Şahin abi olmasaymış ızgaralar biraz sulu olacakmış galiba. İşte meslek farkı (Deliller yok olmasın diye şemsiye taşıyor) :biggrin: :biggrin: :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

İşte sonunda başardım..... Karşınızda cingen tavığı..... :bravo:

V1bL1.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sayın yöneticimize ve emeği geçen kardeşlerimize büyük bir alkış... :bravo: :bravo:

AeTlH.jpg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Erkan yoklamayı aldı eksiklere diyarbakır a dönüşümde mobesenin başına oturacam gereken yapacağım...Emmi ,servet abi ve çağlar abi dahil.... :p:seytan:

OJZiY.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaşlar süper iş çıkarmışsınız helal sana. Bu arada Şahin Abi yedin sonunda Şefkatli Serkan abimizin çingene tavuğunu :) Ellerinize sağlıkç Resimler süper herşey süper. Erkanım sen kuryeliği bırak. Organizatörlüğe el at kardeşim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Baran Ekici

O çingene tavuğu pişene kadar kızılcahamamdan 4 mevsim geçti, acayip bişey yani :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Güzel bir gün oldu.Gelenlerin ayağına sağlık..Hava şöyleydi böyleydi derken güzel zaman geçirdik.Taa Diyarbakır'dan kalkıp gelen Şahin abiye,Eskişehir'den gelen Serdal' a ayrıca teşekkürler.Bizi yalnız bırakmadılar..Ankara'da olup katılamayanlar çok şey kaçırdılar :) Neyse telafi ederler herhalde...

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Çok güzeldi,emeği geçen herkese çok teşekkürler :) ,beklediğimden daha iyi bir gün geçirdik.Şahin abinin kayınpeder çok kaynak adamdı :biggrin: yemekte bayaa sohbet ettik,burdan ona da selam olsun :biggrin:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

O çingene tavuğu pişene kadar kızılcahamamdan 4 mevsim geçti, acayip bişey yani :D

odunları kurutuncaya kadar neler çektim.... :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cem Işık

İstanbuldan Cumartesi günü Boluya kadar geldik ama kızım hastalandığı için sabah geri İstanbula dönmek durumunda kaldık; istanbulu temsilen katılacaktım ama kısmet değilmiş.

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Serdal abi yola çıkmıştı umarım sağa salim evine varır..

Sağol Erkan vardım eve, her şey için teşekkür ederim, radar var diye geri aradığın için de teşekkür ederim.

Çok güzel bir gündü. Emeği geçen bütün arkadaşlardan Allah razı olsun.

Sizlerle tanışdığıma sevindim. Bende ki fotoğraflar yarına kalacak birazdan yatma kzorundayım gece işe gideceğim.

Misafir olarak ağırlanmakta benim için güzel bir şeydi.

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Erkan yoklamayı aldı eksiklere diyarbakır a dönüşümde mobesenin başına oturacam gereken yapacağım...Emmi ,servet abi ve çağlar abi dahil.... :p:seytan:

Serkan çayları ben halledeceğim diyince gelmekten vaz geçtim :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

benim ak sakallı abim..Kurtuluşun yok ancak ki ancak diyarbakırı feth etmeye gelirsen belki bişeyler yapabilirim.... ;)

Yorum bağlantısı

Fordclub gurmeleri işbaşında, maşallah süper olmuş be :bravo: :bravo: :bravo:

Şahin abi oyundan çıkmışsın ama genede angaralıya en yakın sen oynuyodun :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Tavuk ta tavukmuş yani.Nasıl da kızarmış öyle gözüm kaldı. :bravo:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Güzel bir gündü, sopa zoruyla tavuğu pişirdik..Umarım alnımızın akıyla çıkmışızdır...:D Çay işini gençlere bıraktım, artık demlemiyorum...İlk kez katılan arkadaşlara özellikle teşekkür ediyorum, daha sık gelin gidin tanımakta zorluk çekiyorum..Malum yaşta ilerledi...:p

Şahin abi, tavuğu bitirmeden gittin arkandan ağladı haberin olsun....:D

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bazıları eller cepte yancılık yapıyo sanki "yiyiciyim usta ben" der gibi :D :D :D

tarihinde Necati Öner tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu
Fordclub gurmeleri işbaşında, maşallah süper olmuş be :bravo: :bravo: :bravo: Şahin abi oyundan çıkmışsın ama genede angaralıya en yakın sen oynuyodun :D

Az çok biliriz angara havalarını... ;)

Helal be Şahin abi. :bravo: Videoya bayıldım. :biggrin:

İyi stres attım ahmet.... ;)

Güzel bir gündü, sopa zoruyla tavuğu pişirdik..Umarım alnımızın akıyla çıkmışızdır... :D Çay işini gençlere bıraktım, artık demlemiyorum...İlk kez katılan arkadaşlara özellikle teşekkür ediyorum, daha sık gelin gidin tanımakta zorluk çekiyorum..Malum yaşta ilerledi... :p

Şahin abi, tavuğu bitirmeden gittin arkandan ağladı haberin olsun.... :D

Ellerine sağlık şefkatli adminim..... :bravo: :bravo:

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

afiyet olsun yolunuz düşerse Giresun KALE sine beklerim:)

Yolumuz her daim ordan geçer.Hemşerin burada. ;)

Heee sonunda cingen tavığını yedim.... :D :D :good1:

Abi demedimmi sana ,yemeden göndermeyiz diye.Afiyet olsun.

Gelenlerin ayağına sağlık.Özellikle Şahin abi ve Serdal'a ayrıca teşekkürler.Köfteler mükemmeldi.Tavuklar 10 dakikada tükendi.6 ayrı mangal yandı.Organizayson süper ötesi.Eksiklik çıkmadı çok şükür.Ben aç kaldım diyen varsa inanmayın.Geleceğim deyipte gelmeyenlerinde köftelerini yedik,canımız sağolsun.Herşeyiyle mükemmel bir organizasyondu.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Çok uğraştın sende mehmet im ellerine sağlık.....Ama sonunda tavuğun hakkını verdik..... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...