Serkan Toker 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Adana' nın Ahmet'i varsa Ankara' nın artık Mehmet Pınar' ı var..Mangal işinde benden iyi.. Ellerine kollarına sağlık... Ayrıca Serdal' a benden kocaman bir alkış..Üşenmedi kalktı geldi, ayaklarına sağlık kardeşim...Sağol varol.. :good1: 6 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Erkan yükle ne kadar foto varsa......Organizasyon süperdi....İp atlarken fotoğraflar vardı......Onlar kimdeydii Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Yakışır Afiyet olsun beyler. Gelemedik 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Çok uğraştın sende mehmet im ellerine sağlık.....Ama sonunda tavuğun hakkını verdik..... Afiyet olsun herkese.Elimizden geleni yaptık.Memnun kaldıysanız sorun yok.Ankara'ya yaraşır bir organizasyon oldu.Şahin abim gitmeden yine görüşelim kısmetse.Erkan organize eder. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Gelebilseydiniz güzel olurdu be Süha, garibim İbrahim tek başına kaldı... Hala orada olabilir, biz gelirken ortadan kayboldu... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Valla çok güzel bir gün geçirmişsiniz.. Gelemediğime çok üzüldüm.. Resmen kıskandım Ellerinize emeklerinize sağlık.. 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Nasıl kaçırdık yaa. Sağlık olsun. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Birdahakine artık. Bu arada beyaz focus kimin arkasında RS yazısı olan? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Nasıl kaçırdık yaa. Sağlık olsun. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Birdahakine artık. Bu arada beyaz focus kimin arkasında RS yazısı olan? Cancan aksesuar.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 (düzenlendi) Cancan aksesuar.. Geçen gün orada gördümde ondan. 15 Nisan 2012 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Ayaklarınıza emeklerinize sağlık arkadaşlar 2 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 ][ :D Süper Adnan. Uçuyorsun AAaaaaabiiii. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Afiyet olsun herkese.Elimizden geleni yaptık.Memnun kaldıysanız sorun yok.Ankara'ya yaraşır bir organizasyon oldu.Şahin abim gitmeden yine görüşelim kısmetse.Erkan organize eder. İnşallah erkana söyledim ben her daim hazırım.Salı akşam 18 de uçağım.O güne kadar müsaitim. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Lem adnan harbiden uçmuş.Hüseyin hocam görmesin........ Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Arkadaşlar fotoğrafları gördükçe gerçekten eğlencenin hat safhada olduğu anlaşıyor. Arkadaşlar en kötü günümüz böyle olsun. Herşey çok güzel olmuş. Böyle bir organizasyonda eksik olmaması organizasyonun gerçekten güzel olduğunu gösteriyor. Yağmur bile arkadaşlarımızın moralini bozmamış. Hep yüzler gülüyor. Gülen yüzlerden gülümsemeler eksik olmasın. Katılmayı gerçekten isterdim. Ama plansızlığımın kurbanı oldum Birdahaki sefere inşallah. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Müstakbel kayınpederi ne demek ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Müstakbel kayınpederi ne demek ? Yanlış kelime seçimi Benimde dikkatimi çekti duraksadım bir sonra gülümsedim Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 çok güzel bir toplantı olmuş. afiyet olsun... gecenin bu saatinde ağzımın suyu aktı vallahi.şimdi dolaba bakmak için kalkıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Osman Büyükorhan 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Akadaşlar ve abilerimin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorun emeklerinize sağlık ilk buluşmam ilk toplantımdı umdugumdan daha fazlasını buldum herkes bir aile abi kardeş gibi çok hoşuma gitti çok teşekkürler hepinize sevgiler Bazıları eller cepte yancılık yapıyo sanki "yiyiciyim usta ben" der gibi :D O kişi Baranın ta kendisi Uzaktan uzaktan mangalları kesiyo hangisi pişmişse ona yanaşıyodu :D 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Cargo da toplantıya mı geliyordu. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Bahar için güzel bir başlangıç olmuş... Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 (düzenlendi) Güzel bir gün oldu.Gelenlerin ayağına sağlık..Hava şöyleydi böyleydi derken güzel zaman geçirdik.Taa Diyarbakır'dan kalkıp gelen Şahin abiye,Eskişehir'den gelen Serdal' a ayrıca teşekkürler.Bizi yalnız bırakmadılar..Ankara'da olup katılamayanlar çok şey kaçırdılar Neyse telafi ederler herhalde... Ben teşekkür ederim Ayhan abi; Adana' nın Ahmet'i varsa Ankara' nın artık Mehmet Pınar' ı var..Mangal işinde benden iyi.. Ellerine kollarına sağlık... Ayrıca Serdal' a benden kocaman bir alkış..Üşenmedi kalktı geldi, ayaklarına sağlık kardeşim...Sağol varol.. :good1: Abi sizlerle tanışmak benim için büyük bir zevkti, keşke daha uzun kalabilseydim. Bende sizleri alkışlıyorum böyle bir ortamı hazırladığınız için. Teşekkürler Serkan Abi; 15 Nisan 2012 tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts