Alkan Koca 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 (düzenlendi) herkese merhaba arka reflektörlerimi sis lambası şeklinde yapmayı düşündüm ancak sonra biraz animasyon olsa hiç fena olmaz dedim biraz uğraştırdı ancak güzel oldu bakalım siz beğenecekmisiniz gece http://www.dailymoti..._video0056_tech gündüz http://www.dailymoti..._video0055_tech http://www.dailymotion.com/video/xq5d8o_video0058_tech bu arada da park lambalarımıda değiştirdim 15 Nisan 2012 tarihinde Alkan Koca tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 söz konusu sitedeki hiçbir videoyu neden göremem ben ? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Hayırlı olsun. Bana yolda bu tarzda görünce araçları komik geliyor, Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Tam Seçkin'e göre. Çakar gördü mü kendinden geçiyor. :D Elinize sağlık güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Ben de beğeniyorum bunları valla. Birde yapım aşamalarını görseydik... Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Murat Altındal 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 ellerine sağlık alkan süper olmuş vala, peki parklara mı bağladın, eğer öğleyse parklar yanınca akşam, devamlı yanacak öle mi? Yorum bağlantısı
Cihan Kalmaz 15 Nisan 2012 Paylaş 15 Nisan 2012 Güzel olmuş. Ama bence gereksiz başkasının dikkatini bu denli çekmek 1 Yorum bağlantısı
Berk Karatan 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Güzel olmuş elinize emeğinize sağlık güle güle kullanınız... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 (düzenlendi) Sol tarafı kapatınca güzel duruyor bunlar.. Hayırlı olsun. Bana yolda bu tarzda görünce araçları komik geliyor, İlla bunlardan olacak diyorsun yani. http://www.youtube.com/watch?v=15uOH0-QGAs Ne yapsak reis, bir akşamda bu elemenlarla mı tp sipide çıksak. 16 Nisan 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Sol tarafı kapatınca güzel duruyor bunlar.. İlla bunlardan olacak diyorsun yani. Ne yapsak reis, bir akşamda bu elemenlarla mı tp sipide çıksak. hacı abi bunlar kim yahu Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 hacı abi bunlar kim yahu Bizim kızancıklar beaa. 1 Yorum bağlantısı
Hakkı Bedbaht 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 makyajlı kasa fiestama 21 ledli hem çakar hem normal park taktım bıraz zor oldu.ampul buyuk geldi mecburen yuvayı taşladım ve farın içine talaş doldu.hava tutunca köşede topladılar sorun bır nebze azaldı.ama daha calışma prensibini tam çözemedim.ılk acınca normal kapatıp tekrar acınca çakmaya başlıyor ama tahmınım ısınınca normal calısıyor ne kadar ac kapa yaparsan yap fark etmıyor.... Yorum bağlantısı
Alkan Koca 16 Nisan 2012 Yazar Paylaş 16 Nisan 2012 ellerine sağlık alkan süper olmuş vala, peki parklara mı bağladın, eğer öğleyse parklar yanınca akşam, devamlı yanacak öle mi? parklara bağlı ancak bir anahtar ile açıp kapatabiliyorum makyajlı kasa fiestama 21 ledli hem çakar hem normal park taktım bıraz zor oldu.ampul buyuk geldi mecburen yuvayı taşladım ve farın içine talaş doldu.hava tutunca köşede topladılar sorun bır nebze azaldı.ama daha calışma prensibini tam çözemedim.ılk acınca normal kapatıp tekrar acınca çakmaya başlıyor ama tahmınım ısınınca normal calısıyor ne kadar ac kapa yaparsan yap fark etmıyor.... onları beden düşündüm ancak onlar power led kadar ışık vermiyorlar bunlar daha sağlıklı ve parlak tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Güzel yakışmış ama gece önümde böyle biri gitse heralde çok olumlu düşünmezdim.. Gündüzleri sahane durur yalnız.. Elinize sağlık Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Nisan 2012 Paylaş 17 Nisan 2012 Benim dikkatimi dağıtıyor bu tip işlemler.. Yorum bağlantısı
Alkan Koca 17 Nisan 2012 Yazar Paylaş 17 Nisan 2012 Trafikte kullanımı yasak ve dikkat dağıtabilir o sebepten dolayı anahtarlı yaptım açmıyorum düz yakmayı planlıyorum yapabilirsem ledleride biraz kısarsam problem olmaz bizimki atraksyon olsun sinyallere bağlasak acaba problem olurmu polisler açısından Yorum bağlantısı
Yusuf Yurttaş 17 Nisan 2012 Paylaş 17 Nisan 2012 söz konusu sitedeki hiçbir videoyu neden göremem ben ? Abi bende de aynıydı da videoyu sağ tıklayıp ayarlardan başında tick olan bir pencere açılıyor. O ticki kaldırınca görünüyor video. Belki sende de aynıdır. Yorum bağlantısı
Kağan Okuyucu 18 Nisan 2012 Paylaş 18 Nisan 2012 park lambaların güzel olmuş ben bendim kuvetli bir ışık var Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 25 Nisan 2012 Paylaş 25 Nisan 2012 (düzenlendi) Yasal açıdan bir sıkıntı doğurabilir mi acaba ? 25 Nisan 2012 tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi : Gerekmedikçe yazının şekli şemaliyle oynamıyoruz.. Bu kurallarla sabittir. Bilginize.. Yorum bağlantısı
Alkan Koca 29 Nisan 2012 Yazar Paylaş 29 Nisan 2012 eğer yanarken görürlerse cezası var Türk polisine kalmış birşey ama benim genelde kapalı duruyor keyfe keder yakıyorum Yorum bağlantısı
Hilmi Özmen 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Alkan Kardeşim Bunun Maliyet Ne Kadar tuttu ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts