Enez Güner 20 Nisan 2012 Yazar Paylaş 20 Nisan 2012 Bu akşam merakla başladım uygulamaya sağ sinyali yaptım gayet güzel çalışıyor ama sol sinyali çıkarttım ama kaplosu biyere takılmış muhtemelen gelmio ancak 1 cm ayrılıo çamırluktan soketi bile dışarı çıkmıyor morallerim bozuldu 1 Yorum bağlantısı
Enez Güner 20 Nisan 2012 Yazar Paylaş 20 Nisan 2012 Sabırla davran halledersin hallettim ustam saol davlumbaza sıkışmış kablo Kısaca sinyalin şu an nasıl çalıştığından bahsedeyim; Parkları açmadığımız sürece sinyallerde veya dörtlülerde hiç bi değişiklik yok eskisi gibi çalışıyor Parkları açtığımız andan itibaren sinyal ve dörtlüler yine görevini yapıyor ancak diğer sinyallerle çamurluktaki sinyal ters çalışıo onlar yanıyo çamurluk sönüyo çamurluk yanıyor diğerleri sönüyor. Parklarda herhangi bi kesilme sinyallerle birlikte yanıp sönme olayı falanda yok gayet güzel 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2012 Paylaş 20 Nisan 2012 Halletmene sevindim.İyi günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 20 Nisan 2012 Paylaş 20 Nisan 2012 hallettim ustam saol davlumbaza sıkışmış kablo Kısaca sinyalin şu an nasıl çalıştığından bahsedeyim; Parkları açmadığımız sürece sinyallerde veya dörtlülerde hiç bi değişiklik yok eskisi gibi çalışıyor Parkları açtığımız andan itibaren sinyal ve dörtlüler yine görevini yapıyor ancak diğer sinyallerle çamurluktaki sinyal ters çalışıo onlar yanıyo çamurluk sönüyo çamurluk yanıyor diğerleri sönüyor. Parklarda herhangi bi kesilme sinyallerle birlikte yanıp sönme olayı falanda yok gayet güzel İşinize yaramasına sevindim.. E artık bi video çekip yüklersiniz 2 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2012 Paylaş 20 Nisan 2012 Bişi değişirmi emin değilim ama iki ucun yeri değişse sinyaller aynı anda yanar mı acaba. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 20 Nisan 2012 Paylaş 20 Nisan 2012 Bişi değişirmi emin değilim ama iki ucun yeri değişse sinyaller aynı anda yanar mı acaba. Aynı anda yanmamaları daha güzel değil mi Oktay abi? 1 Yorum bağlantısı
Özgür Bozoğlu 20 Nisan 2012 Paylaş 20 Nisan 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-ford-amerikan-park-sinyal-modulu-isik-ayarli-ve-1-0-anahtarli-79920089/detay Bu uygulamayı arkadaşım yapıyor. Bende uğurlama ışığı var, tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Enez Güner 21 Nisan 2012 Yazar Paylaş 21 Nisan 2012 Aynı anda yanmamaları daha güzel değil mi Oktay abi? daha güzel tabi farkımız olsunn :) video en kısa sürede. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Yanık 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Bir gariplik var, mutlaka denerken gözünden kaçan yada yazmayı unuttuğun birşey var. Örnek, parklar kapalı iken sinyal verdiğinde park ampulünün sinyallerle beraber yanıp sönmesi. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Bir gariplik var, mutlaka denerken gözünden kaçan yada yazmayı unuttuğun birşey var. Örnek, parklar kapalı iken sinyal verdiğinde park ampulünün sinyallerle beraber yanıp sönmesi. Fazla kurcalanacak bişi yok sanırım.Bağlantı dogru gibi geldi bana.Çok kurcalanacak bişide değil,bu şekilde daha egzotik Yorum bağlantısı
İsmail Yanık 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Fazla kurcalanacak bişi yok sanırım.Bağlantı dogru gibi geldi bana.Çok kurcalanacak bişide değil,bu şekilde daha egzotik Yok yok kurcalamıyorum. Bağlantı doğru, ama dediğimin olmaması mümkün değil. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Yok yok kurcalamıyorum. Bağlantı doğru, ama dediğimin olmaması mümkün değil. Park neden sinyaller ile yanıp sönsün ki? Çift taraflı elektrik yolu yok parklar kapalı iken sinyal verildiğinde park ampülünü yakacak elektrikte yok bu nedenle.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 http://www.sahibinde...-79920089/detay Bu uygulamayı arkadaşım yapıyor. Bende uğurlama ışığı var, tavsiye ederim Özgür Bey, Arkadaşınıza sorar mısınız,kendi modülü haricindekileri modüller yakıt sarfiyatını nasıl arttırıyormuş? Merak ettim,ilanında öyle yazmış.. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Yanık 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Park neden sinyaller ile yanıp sönsün ki? Çift taraflı elektrik yolu yok parklar kapalı iken sinyal verildiğinde park ampülünü yakacak elektrikte yok bu nedenle.. Çamurluk sinyal ampulunun şase ucunu kesip park hattının canlı ucuna bağlayınca şaseyi park ampulunden alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Düşündümde bu baglantıda Şese her halukarda tek oluyor park ve sinyal şaselerden ayrılıpta yanmıyorsa kaldıki öyle değil şaseler zaten ortak far içinde paralel dagıtım var çünki.O nedenle tek ihtimal artı uçların yer değişimi şeklinde olur bunuda denemek lazım.İki ampul arasında ohm dengesizliği zaten var bundan kaynaklıda olabilir.Bilmeyene İş karışık böyle çalışsın gitsin yahu.Bizde burda kurcalayıp yapan arkadaşlara yaptıklarını tekar bozdurmayalım şimdi. 2 Yorum bağlantısı
Özgür Bozoğlu 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Özgür Bey, Arkadaşınıza sorar mısınız,kendi modülü haricindekileri modüller yakıt sarfiyatını nasıl arttırıyormuş? Merak ettim,ilanında öyle yazmış.. Fatih bey, Yasin 0530 242 80 08 size gerekli açıklamayı yapıp merakınızı giderecektir. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Fatih bey, Yasin 0530 242 80 08 size gerekli açıklamayı yapıp merakınızı giderecektir. Özgür Bey, Bir arkadaşınız olduğunu ve tavsiye ettiğinizi söylediğiniz bir ürünü ile ilgili benden ziyade bunu sizin bizlerle paylaşmanız gerekirdi. Ben mesaj attım sahibinden üzerinden,gelen mesajı burada aynen yayınlarım.. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Yanık 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Park açıldığında çamurluk sinyali ile far sinyali seri olur şaseyi far sinyali ampulü üzerinden alır. Sinyal verildiğinde çamurluk sinyali ile park ampulü seri olur şaseyi park ampulü üzerinden alır. 1 Yorum bağlantısı
Özgür Bozoğlu 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 (düzenlendi) Özgür Bey, Bir arkadaşınız olduğunu ve tavsiye ettiğinizi söylediğiniz bir ürünü ile ilgili benden ziyade bunu sizin bizlerle paylaşmanız gerekirdi. Ben mesaj attım sahibinden üzerinden,gelen mesajı burada aynen yayınlarım.. Fatih bey, dün yolladığım mesaj; Bu uygulamayı arkadaşım yapıyor. Bende uğurlama ışığı var, tavsiye ederim Siz bana sormuşsunuz, "kendi amerikan park modülü haricindekileri modüller yakıt sarfiyatını nasıl arttırıyormuş." Bu konu hakkında teknik bilgiye sahip değilim, buna gerekde yok. Ben bu işin pazarlamasını veya tanıtımını yapmıyorum! Burda tavsiyede bulunuyorsam Yasin'in yaptığı işe inancım ve güvenimdendir. Eğer sahibinden.com dan size yasin tarafından bir cevap verildiyse buyurun yayınlayın. Amacınızı anlamış değilim!İlanında telefon numarası yazmıyor ve siz çok merak ettiğiniz için telefon numarasını burdan paylaştım. Aklında soru işareti olan arayıp Yasin'den gerekli bilgileri alabilir. 21 Nisan 2012 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Enez Güner 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 Bir gariplik var, mutlaka denerken gözünden kaçan yada yazmayı unuttuğun birşey var. Örnek, parklar kapalı iken sinyal verdiğinde park ampulünün sinyallerle beraber yanıp sönmesi. yok öyle birşey :) video ekliyeceğim bu akşam 2 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Fatih bey, dün yolladığım mesaj; Siz bana sormuşsunuz, "kendi amerikan park modülü haricindekileri modüller yakıt sarfiyatını nasıl arttırıyormuş." Bu konu hakkında teknik bilgiye sahip değilim, buna gerekde yok. Ben bu işin pazarlamasını veya tanıtımını yapmıyorum! Burda tavsiyede bulunuyorsam Yasin'in yaptığı işe inancım ve güvenimdendir. Eğer sahibinden.com dan size yasin tarafından bir cevap verildiyse buyurun yayınlayın. Amacınızı anlamış değilim!İlanında telefon numarası yazmıyor ve siz çok merak ettiğiniz için telefon numarasını burdan paylaştım. Aklında soru işareti olan arayıp Yasin'den gerekli bilgileri alabilir. Siz niye alınıyorsunuz ki? İlanına diğerleri yakıt sarfiyatını arttırır benimki arttırmaz diyor,bende bunun nedenini sorguluyorum.. siz tavsiye ediyorsunuz arkadaşım diyorsunuz bende sizin tavsiye ettiğiniz ürün olduğu için size soruyorum.. Sahibinden üzerinden bana yazdığı cevap şu: "merhaba. Otomotiv uzmanlarına göre Araçta gereksiz yere çalışan hertürlü elektrikli aksam yakıt sarfiyatını etkiler bildiğiniz gibi. Diğer ürünlerde ön sinyalinizi kısık yakmak için kullanılan taş dirençler ön sinyale 5 watt gücünde voltaj verirken lambanın kapasitesi olan 21 watt tan geriye kalan 16 watt ı ise kendileri ısınarak harcarlar. Özetle 21+21=42watt parklarınız açık kaldıkça araç aküsünden yük olarak çekilir. Aküde buna bağlı olarak şarj dinamosuna yüklenir Dinamoda motora etki ederek yakıt sarfiyatına etki eder." demek ki farlar kapalı kullanırsak yakıt tüketimimiz düşecek anlamı çıkarıyorum ben buradan.. başkasının ürününü kötüleyerek yapılan yanlış bir pazarlama taktiği olduğunu düşünüyorum.. Parkların açık kalması şayet yakıtı arttırıyor ise yakıt tüketimi düşük olan araçların pazar payından ciddi dilimler aldığı günümüz koşullarında araçlara gündüz farı koyan mühendisleri çalıştıran firmaların vay haline.. 4 Yorum bağlantısı
Enez Güner 23 Nisan 2012 Yazar Paylaş 23 Nisan 2012 (düzenlendi) Video geldi http://www.izlesene....23-1948/6142633 23 Nisan 2012 tarihinde Enez Güner tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Nisan 2012 Paylaş 23 Nisan 2012 Gayet güzel olmuş.Işık şiddetide bu hava görünümünde çok çok iyi. :nazar: Lakin Far altındaki o ledler görüntüyü fena bozuyor. 2 Yorum bağlantısı
İsmail Yanık 26 Nisan 2012 Paylaş 26 Nisan 2012 Video geldi http://www.izlesene....23-1948/6142633 Güzel olmuş. Güle kullan. Ama demiştim bir anormallik var diye. Anormallik videoda çıktı. Park ampulü yok. 3 Sinyal ampulu ve led park ışığı var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts