Mustafa Özcan 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Mustafa Azalıp çoğalıyormu yoksa tamamen kapanıp açılıyormu senin Benimkinde azalıp çoğalma özelliği yok Akan abi. Direk açıp kapanıyor.... Yorum bağlantısı
İhsan Cingil 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 bak şimdi korktum o zaman ben modül alayım forumda kendi yapıp satan bi abi vardı cevabın için sağol kardeş Eğer ayarsız modül isterseniz ankara içi 20 tl ye bulabilirim . 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 30 Mart 2013 Paylaş 30 Mart 2013 (düzenlendi) Eğer ayarsız modül isterseniz ankara içi 20 tl ye bulabilirim . ayarsız derken abi sanırım ışık şiddetinin ayarlanmasından bahsediyorsun. bu çok önemli değil ama forumda okuduğum kadarıyla bir çok arkadaş bu modül yüzünden çok sıkıntı çekmiş ısınma problemleri felan aracı sapıtanlar felan olmuş o yüzden güvenilir bir yerden almak istiyorum Talip Eren beyin kendi imalatı olan modül var kullananlardan olumsuz bişey söyleyen yok biraz elimi toparlayım ondan almayı düşünüyorum ilgin için çok teşekkür ediyorum http://www.fordclubt...__fromsearch__1 Edit: b harfinin zor basmasından dolayı eksik kalan B ler 30 Mart 2013 tarihinde Özcan Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts