İçeriğe Yönlendir

Televizyon Tavsiye Konusu

Mert Yeldan

Recommended Posts

Mert Yeldan
(düzenlendi)

Böyle bir konumuz vardı. En son bi yorum yazmıştım 2-3 hafta önce ondan sonra göremedim. Konuyu kim iç etti acaba??? :vandal:

Arkadaş TV alacaz konu yok. Forum yönetimi arabalarınızını üzerine hidrolik yağ dökerim ha :elisopali:

Neyse,

Maksimum 1750TL ye 40-46" arası Sharp, Toshiba, Panasonic, Hitachi markaları arasında plazma olmaz(çok yakıyor) led tv önerisi olan var mı? 3d olur olmaz farketmez. Siyahları gerçeğe yakın olsun kafi. Multimedya özelliklerine gerek yok. Film vs oynatmasada olur. İyi bir panel istiyorum.

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

42 inch lg var 1900 lira civarı 42lw4500 modeli 3d dir güzel televizyon

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Sanırsam Fuat hocanın konusundan bahsediyorsun Mert.....

üyeliği silindiğinden konuları da silinmiştir.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

O konu bana da lazımdı. Bir iki ay içinde televizyon alacağım, çok faydası olurdu.

Konudan üyeliği silinen kişinin mesajları dışındakiler başka bir konuya eklense de oradaki yorumları okusak. Süha Beyin ve Evren Beyin çok güzel yorumları vardı.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

O konu bana da lazımdı. Bir iki ay içinde televizyon alacağım, çok faydası olurdu.

Konudan üyeliği silinen kişinin mesajları dışındakiler başka bir konuya eklense de oradaki yorumları okusak. Süha Beyin ve Evren Beyin çok güzel yorumları vardı.

Aynen.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Lg ve Samsung'u değil evime sokmak, standının önünden bile geçmem :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

42LV5500 modelini alın. içinde web tarayıcı da var. 1600 lira.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

şu an zaten iki marka panel üretici si ona alacağınız diğer markalarda bile ya samsun g ya lg olacak ona göre

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çelik

bende 42 lw 5500 var 3d led tv çok memnunum.2000 tl civarında fiyatı var..

Yorum bağlantısı

O konuya son bir mesaj yazmıştım.Sonra kontrol etmek istediğimde ben de bulamadım. Bildiklerimizi yeniden yazarız ama konuda epey birikim oluşmuştu. Görüşünüz için de teşekkürler Mahmut Bey.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Misafir

Hort :D

1400    1500 civarı, 3D olsa daha iyi olur,

büyük ekran (en az 106 ) ne alınır? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

1400-1500 ile başlayıp, 2200 liralık Lg ye ikna edecekler seni... 

Haberin olsun... 

Yorum bağlantısı
Misafir

Ondan korkuyorum zaten :D

O yüzden direk rakamı yazdım önden :p

2000 lira'ya sabitle kendini..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...