Eray Eski 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 (düzenlendi) Kaliteli yer derken hangisi kaliteli ? Herkes bişey söylüyor lpg konusunda kimsenin hangi lpg nin kaliteli olduğu konusunda mutabık olduğunu görmedim. haklisin Engin abi. ayni marka lpg nin farkli subelerinde bile kalite farki olabiliyor bazen. arkadasim ne zaman shell den lpg alsa ariza lambasi yaniyor. arac opel vectra. bp ve opet (aygaz) gazlari iyi burda. herkes kendi yasadigi bolgede farkli gazlari deneyip hangisinde sorun yasamiyorsa surekli ordan almasi dogru olur. tabi her yanan ariza lambasinin sebebi bir ariza olmayacagi gibi kalitesiz yakit da olmayabilir. 30 Nisan 2012 tarihinde Eray Eski tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recep Mura 30 Nisan 2012 Paylaş 30 Nisan 2012 bazen kalitesiz yakit yuzunden de ariza lambasi yanabiliyor. araci yuksek devire yukseltince lamba sonuyor. kaliteli yerden lpg alin herzaman, Evet olabilir ama ben genelde aynı yerden alıyorum yandığında da söndüğünde de aynı gazı kullanıyor oluyorum o yüzden buna ihtimal vermiyorum bulunduğum yerde genelde uygun fiyalı gazdan alıyorum ve problem yaşamıyorum genelde km olarak da iyi gidiyor şehir dışında ise genelde shell'den alıyorum bir sıkıntı yaşamadım...Ama dediğiniz gibi istasyon dan istasyona farkedebiliyor... Yorum bağlantısı
Recommended Posts