İçeriğe Yönlendir

Yankee'lerin Connect İle Enstanteleri


İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

Ben şunu merak ediyorum..

Düşünsenize Amerikalılar hep Büyük Hacimli 8 silindirli Motorlara alışmışlar, aklıma şöyle bir Enstantene geldi..

Hey Jack bu lanet olası Otomobil 15 Galon ile burdan Chicago'ya kadar gidiyor..

Tanrı Aşkına sen ne içtin dostum..

Birşey içmedim dostum Tanrıya yemin olsun ki doğruyu söylüyorum..

Lanet olası dalga geççek başka birini bul kendine..

Bu araba TÜrkiyede yapılmış, Onlar Dünyanın En Pahalı Akaryakıtını kullanıyorlar dostum, buda birşeymi benimki 110 luk, Michael'in Connect 90'lık o 13 galon ile aynı Mil'i yapıyor Adamım :D

  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Otomatikmi ihraç edilenler ?

%90'ı hatta hepsi otomatik olması lazım.. 2,0 benzinli motor kullanılıyor..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Her müşteri bizim gibimi? Biz öğrenene kadar uğraşırız. Bozulsa dahi sonuçta öğreniririz. Türklerde kılavuz okumama hastalığı olduğt halde bir ürünüü ver onu çok kısa sürede çözeriz. Ama müşteri buradaki bizim sarışın tabir ettiğimiz cinslerden (pembişler :) )

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Hadi Amerikalılar salak da, alttaki yoruma ne diyeceksiniz?

"Açıkcası araba satın alırken hiçbir bilgilendirme yapılmıyor. Türk tüketicisi kurcalayarak çözmeye çalışıyor. Amerikalı tüketici herşey için bilgilendirilmek istiyor ki haklıdır."

Kullanım kılavuzu diye bir şey duymamış bu insan ki böyle tuhaf bir şeyi yazıyor. Ya da boş Amerikan hayranlığı, yalakalığı yapıyor... Ben haberdeki Amerikalı'dan çok bu Türk'e kızdım.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ecnebiler cam açıkken su alıyo diye şikayet ettiğinde bütün fabrikayı alarma geçir.Türk bana sattığınız araba komple boyalı çıktı diye şikayet ettiğinde,önce kale alma,baktın ısrar ediyor,her türlü kıvırma yöntemini kullan,baktın kandıramadın,olayı elinden geldiği kadar zora sok,müşteriyi canından bezdir.Belki kafası atar arabayı showroomun önünde yakar kurtulurum,gene olmadı ise ve müşteri çoooook şanslıysa müşteriye tazminat öde.(Arabayı yenisiyle değiştir seçeneğini nedense yazasım gelmedi.)

Güleriz ağlanacak halimize...

Doğru Söze Ne Hacet :bravo:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Kapı kolunun altına bir etiket, nasıl açıldığını gösteren. Anahtar deliğinin yanına bir etiket, nasıl çevrilip aracın çalıştırıldığını gösteren. Pedalların yanına bir etiket, nasıl basıldığını gösteren... Bööyle gitsin. Hiç uğraşmasınlar bir daha.. :kafa2:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Aklıma askerliğim geldi birden . Duş kullanma talimatı , traş olma talimatı ve hatta sı...ma talimatı.... :D :D :D

Buda onun gibi bir şey olmuş... :D :D :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

petrol buharı beyne etki eder tabii, vesile ile ecnebi satış sitelerine bakın, boyanmışı, değişmişi hakkında tek kelime yoktur, ama bakım kitapçığı kaşelerini gösteren iletiler çoktur.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Hakan Çelik

Amerika'daki kullanma kılavuzu geyikleri(hatta gerçekleri) meşhurdur. Hiç orjinal C.nverse marka ayakkabı alıp da kılavuzunu okuyan oldu mu? Makara yapar gibi: " Ayakkabının sol tekini sol ayağınıza, sağ tekini ise sağ ayağınıza giyiniz.", "Bu bir futbol ayakkabısı değildir, halı sahada top oynamayınız, şut çekmeyiniz." vb. birsürü cümle mevcut :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...