İçeriğe Yönlendir

Motorola Defy Mini Video İnceleme (Kendi Yapımım)

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Youtube'da bulunan birçok review var ama istediğim gibi bulamadığım için bir tane ben yaptım. 21 dakika.

Telefondan memnunum. En önemlisi 3 gündür şarj etmedim ve %45 teyim. Videoda zaten anlattım.

Bu telefon iphone ya da s2 ile muadil değil. Ona göre izleyin. Fiyat 470 lira. 2GB sd hediyesi.

Sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Sağlamlık konusunda ise çizilmezlik, su geçrmezlik ve kırılma testleri aşağıda (ben yapmam!):

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Tüm videoyu sindire sindire izledim. Tam aradığım cihazmış bu :) Küçük çocuklu kişiler için ideal :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Guest Hakan Tarım

Hocam son durumlar nelerdir? Yakın incelemeleri gördük iyi hoş, şimdi de kullanımdaki aksaklıklar varmı, halen batarya düşünceleriniz aynı mı?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Bu konudaki görüşünüzü almak istedim.

Sar değerleri çok mu fazla abi?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

80 tane pc ile günde 15 saat geçiren bendeniz Hakan TARIM :p sar'ların kralını alıyorum gerçi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Emek vermişsiniz hocam ve güzel bir inceleme olmuş. Geçen ay bir konunun içinde bahsetiştiniz bu cihazdan ve ben de tam o sırada oğlum için bir telefon arıyordum. Bu telefonu inceledim ve alım aşamasına kadar gelip sepete dahi ekledim, son anda sar değerine bakmak geldi aklıma ve 1.49 beden 1.08 baş değeri beni bu işten vaz geçirdi.

Bu konudaki görüşünüzü almak istedim.

SAR değeri fazla değil. Motorola verici devreleri diğerlerine göre daha güçlü. Normalde bunun onda birinde çalışıyor ya da daha az. Ama istediği zaman gücü basıyor. Bu nedenle yüksek gibi duruyor ama sonuçta limitin altında. Limit de zaten acayip düşük.

telsiz alacak olsanız 1W mı alırsınız 5w mı?

sar değerinin ölçümü de zaten net değil. Motorola çin pazarında ve uzakdoğuda hindistanda bu telefona epeyce satış bekliyor, ve defy serisi bu nedenle güçlü vericiye sahip. Bir bankanın iki kat bodrumunda diğer telefonlar çekmezken ben bununla görüştüm.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Dün alım için niyetlendim hepsioralardaya baktım stok bitmiş, hızlıal.com a baktım golda bağlı. Oradaki arkadaşımı aradım onda da stokda gözükmüyormuş. Satan yer yokmu bunu :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bu arada ben konuya birseyler yazıcaktım telefon bolumune girdim bulamadım acaba silindimi diye dusunmustum,telefon kısmına tasınsa daha cok kisiye ulasmazmı sizce bu bilgiler?

öyle bölüm mü var?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Guest Hakan Tarım

Aldım kullanıyorum memnunum :) Oyun oynamak vs tarzı alışkanlığım olmadığı için işlemci hızı gayet yeterli benim için. He olmadı overclock yaparız biraz arttırırız. Şarj desem kurcala kurcala cılkını çıkardığım halde elimden düşürmediğim halde 2 günü geçti. Ki devamlı wifi gps mavidiş açıktı ve devamlı veri aktarımları yapılıyordu... Tavsiye olunur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...