İçeriğe Yönlendir

Ford S-Max Titanyum -Trend Donanim Farkları Nelerdir


Mustafa Yanar

Recommended Posts

Mustafa Yanar

Merhaba arkadaşlar.Ford S-Max almayı düşünüyorum.2006'dan 2009 modele kadar.Donanım isimleri ve özellikleri nelerdir?Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Başlangış modeli var, titanium var, titanium X var, yalnız ford bile doğru dürüst aynı donanım ile getirmedi. 7 kişilk koltuk hepsinde opsiyonel. Bulduğunuzun linki var ise bakalım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1. benim eski S-maxin aynısı, bi xenon+viraj farı, 18 jant + esp standart + 7 kkoltuk, rakam bedava :s bu paket üstüne sadece otomatik vites+cam tavan+ön cam ısıtma+deri koltuk vardır, yani en dolusuna yakın bir seçenektir. yazdıkları gerçek ise alınır.

2. ambiente focus 1 ile bitmişti dye hatırlıyorum, 50 TL lik geri vites sistemine kamera demiş, jantlar 16, farlar normal, fiyat anormal fazla bence, ilk ruhsat sahibinin kim olduğuna bakmalı, filo olabilir

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Kasım 2011'den beri ilanda görünüyor, şüpheli yaklaşmakta yarar var :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Çağlar Abi yorumun için teşekkür ederim.Mümkün olduğunca galeri yerine sahibinden araç almayı tercih ediyorum.S-Max çok beğendiğim bir araç.Kafama takılan tek nokta vergisinin yüksek olması.Bir de İstanbul'dan araba almak.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Dursun zaten bedava diye ilan açarlar, sonra yenile denince böyle de olur, ama yine de dikakt etmeli

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Abdurrahman Bedir

donanıma göre bakılacak ise aracım titanium x paket..ithal versiyon,7 koltuk,cam tavan,bi zenon far,viraj farı,hız sabitleyici,ön cam rezistans,ön arka park sensörü(cismin bulunduğu yere göre farklı hoporlörden ses verme özelliği),6 ileri vites,dijital iklim klima,yol bilgisayarı,18 inç titanium jant,hava yastıkları dışında yan hava perde ,yağmur sensörü,far sensörü,far yıkama ,esp vs vs... s-max ülkemizde kıymeti bilinen bir araç değil,aracımdan (nazar değmesin) son derece memnunum..aracı bilen bilir,o nedenle ikinci elde satışı kolay olmuyor...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...