Serkan Ekinci 28 Nisan 2012 Yazar Paylaş 28 Nisan 2012 Ben farlarımda 6 senedir sürekli wax kullanırım, hatta fazla fazla da uygularım, daha önceki arabalarımızda da da uygulardım, arka stoplara da uygularım, en ufak sararma bile olmaz, 10 sene sonra arka stopların kırmızı renginde sararma göremezsiniz, kullanacağınız wax ta mutkala UV koruması ibaresini arayın yeter, ayrıca tüm camlarımada iç-dış (silecek olan camların dış yüzeyleri hariç) 4-5 kat wax atarım, ilk günki gibi temiz kalır asla kireç lekesi oluşmaz, ayrıca uzun yolda güneş çıplak kollarınızı daha az yakar, UV koruma sağlsun, dediklerim 10 senedir bizzat denenmekte olan şeylerdir, daha dün tüm dediğim yerleri wax ladım Ben farlarımda 6 senedir sürekli wax kullanırım, hatta fazla fazla da uygularım, daha önceki arabalarımızda da da uygulardım, arka stoplara da uygularım, en ufak sararma bile olmaz, 10 sene sonra arka stopların kırmızı renginde sararma göremezsiniz, kullanacağınız wax ta mutkala UV koruması ibaresini arayın yeter, ayrıca tüm camlarımada iç-dış (silecek olan camların dış yüzeyleri hariç) 4-5 kat wax atarım, ilk günki gibi temiz kalır asla kireç lekesi oluşmaz, ayrıca uzun yolda güneş çıplak kollarınızı daha az yakar, UV koruma sağlsun, dediklerim 10 senedir bizzat denenmekte olan şeylerdir, daha dün tüm dediğim yerleri wax ladım Ali Bey, doğru wax kullanmakta bir sakınca yok sararma yapmaz. Sararmasına neden olan pastadır. Zamanla arabaların farları matlaşır ve sararır. Çağlar Bey'in de söylediği gibi bu matlaşmaları ve sararmaları aşındırıcı pastalarla düzeltmek mümkün olabiliyor fakat pasta kullanımı sonrası farlar eskiye nazaran hızla sararır. Wax sürmek iyidir. Üzerinde sealent yazan parlatma özelliği az, koruma özelliği fazla, yüzeyde herhangi bir yağımsı tabaka bırakmayan sıvı waxları (bazılarının üzerinde cama uygundur da yazabilir) ön camda da kullanabilirsiniz. Parlama ve hav yapmazlar. Yorum bağlantısı
Serkan Ekinci 28 Nisan 2012 Yazar Paylaş 28 Nisan 2012 Aseton ve amonyak sağı solu belli olmayan çok aktif maddelerdir. Önce iyi test etmeniz lazım başka bir noktada. sirke ile uğraşacağınıza azcık porçöz daha iyi değil mi? Çaydanlıkta kullanılan? Sonuçta porçöz asit bile değil baz. Aseton ve amonyak sağı solu belli olmayan çok aktif maddelerdir. Önce iyi test etmeniz lazım başka bir noktada. sirke ile uğraşacağınıza azcık porçöz daha iyi değil mi? Çaydanlıkta kullanılan? Sonuçta porçöz asit bile değil baz. Mehmet Bey, porçöz veya sihirli su gibi malzemeler haklısınız camda kireç lekeleri için işe yarayabilirler fakat özellikle kromajlar (krom ve paslanmaz çelik aksamlar), jantlar, boya, ve boyalı parçalara mutlak surette zarar verirler. Kullanım esnasında buralara bir şekilde değmemesi çok önemli. Tabi solunması, tenle teması insana zarar verir. Porçöz ya da sihirli su kullanılmayan parça kromaj üzerinde test edilebilir. Yüzeyi bir süre sonra karartırlar. Çaydanlıktaki kireç içinde de test edilebilir. Sirkeyi dökün üç dört saat sonra porçözden daha başarılı bir şekilde tüm kireç çözülmüş olacaktır. Kireç ayrı bir katman olmuşsa daha fazla beklenebilir. Örneğin akşam koyun sabah hiç bir şey kalmaz. Üstelik zararsız. Evdeki sirkelerde azalma olacak sanırım. Yorum bağlantısı
Serkan Ekinci 28 Nisan 2012 Yazar Paylaş 28 Nisan 2012 Brandayı da boyaya zarar verenler arasında sayabilir miyiz ? Yani her ne kadar düzgün şartlarda (araç temizken ve branda rüzgardan çok fazla etkilenmeyecek şekilde) kullansak bile, örneğin 3 gün boyunca araç üstüne örtülmüş bir branda aracı terletip boyaya daha fazla mı zarar verecektir ? Brandayı da boyaya zarar verenler arasında sayabilir miyiz ? Yani her ne kadar düzgün şartlarda (araç temizken ve branda rüzgardan çok fazla etkilenmeyecek şekilde) kullansak bile, örneğin 3 gün boyunca araç üstüne örtülmüş bir branda aracı terletip boyaya daha fazla mı zarar verecektir ? Mantıken insan böyle düşünüyor fakat konuyu kaporta ustası aydınlatır sanırım! Kaç kere söyledim ana sayfaya dikkat bağımlılık yapar yazalım diye Kaç kere söyledim ana sayfaya dikkat bağımlılık yapar yazalım diye İşin açıkçası öyle şey olur mu der dikkate almazdım! Yorum bağlantısı
Murat Erdoğan. 28 Nisan 2012 Paylaş 28 Nisan 2012 Dün akşam bu konuyu gördüm aracımda kuş pislikleri vardı sabah kahvaltıyı yapar yapmaz su ve bezi kaptım güzel ve dikkatli bir şekilde temizliğimi yaptım. Bu güzel bilgiler için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 28 Nisan 2012 Paylaş 28 Nisan 2012 Eskiden arabaları gazyağı ile silerlerdi. Gaz yağı boyayı besler, Bazı boya koruma maddeleri ve polishlerin içinde gaz yağı bulunur. koklandığında anlaşılıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Nisan 2012 Paylaş 28 Nisan 2012 Eskiden arabaları gazyağı ile silerlerdi. Gaz yağı boyayı besler, Bazı boya koruma maddeleri ve polishlerin içinde gaz yağı bulunur. koklandığında anlaşılıyor. Gaz boyayı bozuyor. Önce parlatıyor sonra bozuyor. Forumda konuşuldu çok. Ayrıca gazla silindikten sonra ardından yıkandığında bu gazlar kanalizasyona, ordan denize ordan balıklara sonra midemize geçiyor. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Nisan 2012 Paylaş 28 Nisan 2012 Güzel bilgiler.Paylaşım için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serkan Ekinci 28 Nisan 2012 Yazar Paylaş 28 Nisan 2012 Eskiden arabaları gazyağı ile silerlerdi. Gaz yağı boyayı besler, Bazı boya koruma maddeleri ve polishlerin içinde gaz yağı bulunur. koklandığında anlaşılıyor. Gazyağı demiyelim ama doğru bazı ürünler içerikleriyle petrokimyaya giriyor. Bunlarda çoğunlukla gazyağı gibi kokabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 yok ama güneştte de pişmemesinde fayda var Yorum bağlantısı
Recommended Posts