İçeriğe Yönlendir

Depo Benzin Akıtıyor

Muhammet Sarıçam

Recommended Posts

Muhammet Sarıçam

Geçen hafta sonu benzini fulledim. Markete uğradıktan sonra dışarıya çıktığımda deponun altı bayağı bayağı ıslaktı... Eğildim baktım deponun üst tarafından giren hortumdan geliyordu. Yanımdaki arkadaş; normaldir tahliyeden fazlalık benzini atıyor dedi. Bende fazla umursamadım devam ettim. Şuan benzin aktığından dolayı deponun çeyreği gitti. Rampalı yolda bariz akıtma var. Fazlalığı atar dedik de depo bitecek böyle giderse... Fikri olan varmı?

Yorum bağlantısı
Serdar Özel

ilk defa duydum depoda tahliye kanalı olduğunu :s böyle birşey yoktur bence siz en iyisi hiç vakit kaybetmeden servise gidin.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu sorun depo ile depo borusu arasındaki contanın aşınmasından kaynaklanıyor..

Ben contayı değiştirmiştim..

Aracınızı rampa aşağı ve sola meyilli şekilde park edin..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Özkan

Hiç beklemeden contayı değiştirin. Benzin bu altın gibi.. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Sarıçam

Bu sorun depo ile depo borusu arasındaki contanın aşınmasından kaynaklanıyor..

Ben contayı değiştirmiştim..

Aracınızı rampa aşağı ve sola meyilli şekilde park edin..

Contanın servis fiyatı hakkında bilginiz varmı acaba?

Bu cümleyi en son geçtiğimiz yüzyılda kurmuştum.

Türkiye'de değil, Batum'da fulledim zaten. Benzin 2.45 orada :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Sarıçam

Bence biraz sabredin araba şoka girmiştir belki...Arabayla konuşun durumu anlatın,bazen deponunda full olabileceğini bu durumu yadırgamaması kaonusunda yardımcı olun...

:D

Yorum bağlantısı
Selçuk Özkan

Bence biraz sabredin araba şoka girmiştir belki...Arabayla konuşun durumu anlatın,bazen deponunda full olabileceğini bu durumu yadırgamaması kaonusunda yardımcı olun...

:D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Contanın servis fiyatı hakkında bilginiz varmı acaba?

Serviste 70-80 lira vardır o, biz Kayseri'de sanayide bulmuştuk ama kaç lira olduğunu hatırlamıyorum.. Yaptıralı çok oldu..

Yorum bağlantısı
Muhammet Sarıçam
(düzenlendi)

Serviste 70-80 lira vardır o, biz Kayseri'de sanayide bulmuştuk ama kaç lira olduğunu hatırlamıyorum.. Yaptıralı çok oldu..

:shok: Yapma be abiii... Çıkma bulabileceğim yer hakkında yardımcı olabilirmisiniz peki?

tarihinde Muhammet Sarıçam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Muhammet Sarıçam

Çıkma conta mı? :shok: :shok: :shok: :shok:

Mehmet abi de çıkma bulmamışmı :shok:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çıkma değildi ya..

Contayı söküp elimize alıp aramıştık diye hatırlıyorum..

Yorum bağlantısı
Coşkun Çağlar
(düzenlendi)

Bende dün fark ettim bende de aynı sorun var. Ve bu sabah maillerime bakarken bu konu var. Çok şanslı hissettim. :rolleyes: Bazı sitelerde bir parça buldum. MONDEO DEPO BOĞAZ LASTİĞİ olarak. Acaba dediğiniz parça bu mudur ?

tarihinde Coşkun Çağlar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bende dün fark ettim bende de aynı sorun var. Ve bu sabah maillerime bakarken bu konu var. Çok şanslı hissettim. :rolleyes: Bazı sitelerde bir parça buldum. MONDEO DEPO BOĞAZ LASTİĞİ olarak. Acaba dediğiniz parça bu mudur ?

Ben, sponsorumuz http://www.fordburada.com 'dan Alper Bey'den sordum.. parçayı temin edebiliyor ve 25 lira...

Siz kendisi ile irtibata geçin...

Yorum bağlantısı
Muhammet Sarıçam
(düzenlendi)

Bugün life kaldırdık depoyu söktük. Bu lastik sıfır gibi duruyordu. Biraz silip başkasına gösterseniz sıfır derdi yani... Yedek parçacılarda aradım bulamadım. Kenarlarından ilaçlayıp tekrar yerine taktık. Hayatımda bu kadar lenet bir iş görmedim. Deponun boğazının sökülmesi bi dert, takılması ayrı dert. Aracın önünü havaya kaldırıp denedik akıtmadı. Şimdilik sorun yok.

tarihinde Muhammet Sarıçam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Muhammet Sarıçam

Bu arada, merkezi kilidim benimle inatlaşıyor. O çalışmıyor, ben soketleri söküp bir saat beklettikten sonra tekrar takıyorum çalışıyor. Bi kaç gün sonra yine aynı duruma geliyor. Artık sıkıldım. Şimdi soket sökmeyle de olmuyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...