Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Toplanamaz dediler kız vermediler (arabesk başlıyım cümleme) ama toplandık güzelce kapağımızı hazırladık yemekler yendi sohbetler edildi ve konuyu açmak bana düştü Fotoğraflar çok dağınık gelen yükler herhalde bendekileri atıyorum hemen foruma :D 13 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Kapakmış, peh Bu kadar sene sonra olsa olsa gazoz kapağı olur bu toplantı Fotoğrafları büyük yükleme Tahir, keserim topunu 4 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 Büyük toplantının büyük fotosu olur çok kalabalıktık ufak görünmez :D 3 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) 1 Mayıs 2012 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Bize haber ulaşmadı (Mangal Dumanıyla) toplandılar diye. Fener 30 yılda bir kupa alır sizde 5-6 yılda bir toplanırsınız 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) 1 Mayıs 2012 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) Fotoğrafları büyük yükleme Tahir, keserim topunu Haklıymışsın toplantı yapmayınca fotoğraf yüklemeyi unutmuş. İlk resme bak üstte http:// yazısı kalmış İkinci resimde de var :D 1 Mayıs 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) Bendeki fotoğraflar bunlar bu da sadettin Abi nin odunla çalışan arabası inanmayan olur diye belgeledik fordclup stikırı bilem var Afferim len. Zoru başardık gerçi bu 7. toplantımız.Senin de bol bol kulaklarını çınlattık abi buraya geldiğinde yemek yediğin mekan Bize haber ulaşmadı (Mangal Dumanıyla) toplandılar diye. Fener 30 yılda bir kupa alır sizde 5-6 yılda bir toplanırsınız Biz dumanı yollak ama oralardan çekmiyor galiba Yeni bir çağın başlangıcıdır bu Toplantı çağını açtık artık ciddi misin, şaka mı yapıyorsun Tahir ? delilleri görmeden kimse inanmaz bu laflara edit: ahada fotolar gelmiş. Daha çok foto Abi ama dağınık sebebini söyleyemem madara oluruz foruma Haklıymışsın toplantı yapmayınca fotoğraf yüklemeyi unutmuş. İlk resme bak üstte http:// yazısı kalmış İkinci resimde de var :D Ya hocam silemedim onları Valla Bu arada toplantı nasıl yapılır Tahir e sorun diye konu açmayı düşünüyorum engin deneyimlerimden forum da faydalansın 1 Mayıs 2012 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 a-7'nci toplantıya benim geldiğim de dahil mi? (2007 Mayıs başı :D ) b-Ben de hissettim. Bi böyle püfür püfür küfürler geldi gibi Yok Abi seni katarsak 7 normal bir bölgesel toplantı oluyor Yeme içme fotoları nerde Valla 10 kişi falandık beni çıkar 9 kişiden birinde :D Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Fazla dalmayın arkadaşlar, birazdan ter içinde uyanırız. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Tahir kendi başına pikniğe gidip sağdan soldan bulduğun fordların fotoğrafını çekmiş gibi bir havan var.. Yoksa sadece arabalar mı katıldı buluşmaya 6 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Arkadaşlar bu kadar acımasız olmayın, arkadaşlar yorgunluktan ve resimlerden de keyif çıkarmaktan dolayı yavaş yavaş yükleyecekler herhalde. Yüreğinize sağlık Isparta 'lı arkadaşlar. :bravo: 2 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Tebrikler Isparta. Artık sizin toplantı geyiğinizi de yapamayacağız. Geriye kaldı kuzu çevirme, fun. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 Tahir kendi başına pikniğe gidip sağdan soldan bulduğun fordların fotoğrafını çekmiş gibi bir havan var.. Yoksa sadece arabalar mı katıldı buluşmaya son 2dk dır gülüyorum sen çok yaşa... tercüman olmussun herkese.. İstanbul ekibi sürekli toplanıyor sizin olduğunuz fotoları görelim Arkadaşlar bu kadar acımasız olmayın, arkadaşlar yorgunluktan ve resimlerden de keyif çıkarmaktan dolayı yavaş yavaş yükleyecekler herhalde. Yüreğinize sağlık Isparta 'lı arkadaşlar. :bravo: Tebrikler Isparta. Artık sizin toplantı geyiğinizi de yapamayacağız. Geriye kaldı kuzu çevirme, fun. Resimlerle ilgili itirafımı yapayım makine almayı unutmuşuz hep ceplerle çektik parti parti gelir fotolar. Hocam resimdeki fun dikkatini çekti mi kapak tamam da arka sayfalarda bişey yok Kapak sattırır içerik önemli değil pazarlama hilesi Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Güzel bir buluşma oldu, yeni arkadaşlar ile tanıştık hoş sohbet güzel vakit geçti. İkinci dalga resimler Özdemir hocadan gelir. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) İstanbul ekibi sürekli toplanıyor sizin olduğunuz fotoları görelim Hangisini istiyorsun 40 yılda bi toplantı yaptınız onda da makineleri mi unuttunuz 1 Mayıs 2012 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Eşimin rahatsızlığı dolayısıyla geç katıldım. Toplantının başlangıç saatinde hastanedeydim. Yemek faslını kaçırıdm. Ancak çay ve muhabbet faslına yetiştim. Güzeldi. Fotolar gelecek. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) Hangisini istiyorsun 40 yılda bi toplantı yaptınız onda da makineleri mi unuttunuz Valla sorma ya az daha ispatlayamıyorduk I phone ve Bada sen çok yaşa diyoruz 1 Mayıs 2012 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Cenk hocam diyorsa inanabilirim. Aksi halde Tahir'in otoparkta fordların arasına sıkıştığını düşünüyorum Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 Cenk hocam diyorsa inanabilirim. Aksi halde Tahir'in otoparkta fordların arasına sıkıştığını düşünüyorum De get leğenci Bu arada Ankara temsilcimiz Cafer arkadaşımda bizlei di foruma girince yapar yorumlarını ama bu sene son senesi olduğu için Ankara ya geri transfer olacak Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 bu günleri de mi görecektim valla helal olsun Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 Isparta ekibi anlaşmış gibi hep bir ağızdan "fotolar gelecek" diyorlar. hayırdır ya, yoksa bizi mi kandıracaksınız ha Abi fotolar gelir kesin ama ne zaman onu bilmiyorum Engin nin işi vardı il dışına çıktı Özdemir Abi göründü az önce gitti bende merak ediyorum yine kel mi çıktım diye 3 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Bize haber ulaşmadı (Mangal Dumanıyla) toplandılar diye. Fener 30 yılda bir kupa alır sizde 5-6 yılda bir toplanırsınız fener'e laf atmayalım emmi kızar konuyu kapatır sonra malum futbol yassah. Tahir kendi başına pikniğe gidip sağdan soldan bulduğun fordların fotoğrafını çekmiş gibi bir havan var.. Yoksa sadece arabalar mı katıldı buluşmaya Aha asıl kapak bu. (tahir'e sevgilerle) Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 fener'e laf atmayalım emmi kızar konuyu kapatır sonra malum futbol yassah. Aha asıl kapak bu. (tahir'e sevgilerle) Aman konu kapanmasın zor açtık zaten :D Engin gelmiş iç kapağa geçeriz şimdi Yorum bağlantısı
Ali Eren 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 İnanmak istiyorum ama fotoları görmeden inanamıyorum. Tahir ben sana dün telefonda fotoğraf makinalarını falan unutmayın diye tembihlemedim mi kardeşim. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts