Şahin Topaloğlu 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Ben sadece 131 in arkasındaki odunları gördüm. Nazarethaneden ilk tahiri çıkardıkları için ilk o başlamış yazmaya. 3 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) İnanmak istiyorum ama fotoları görmeden inanamıyorum. Tahir ben sana dün telefonda fotoğraf makinalarını falan unutmayın diye tembihlemedim mi kardeşim. Nazar oldu hocam ya normalde bizim toplantılarda her araçtan 2 şer makine çıkar bu sefer böyle oldu Allah tan cep telefonları var. 1 Mayıs 2012 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 Ben sadece 131 in arkasındaki odunları gördüm. Nazarethaneden ilk tahiri çıkardıkları için ilk o başlamış yazmaya. Baba torpili yaptırdım Abi emekli falan ama hemen çıkardı sağ olsun Odunları yemeden hemen önce çektik :D Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Nazar oldu hocam ya normalde bizim toplantılarda her araçtan 2 şer makine çıkar bu sefer böyle oldu Allah tan cep telefonları var. Bizim toplantılar ve her araçderken..... acemiler işte, acemi. :D gülmekten kırıldım burada,vallahi ömrüm uzadı. Allah'ta Isparta ekibinin ömrünü uzatsın emi... :D Abi ne acemisi. Tahir toplantı yapılmış havası vermek için çok uğraşmış ama çuvallamış işte.... 3 Yorum bağlantısı
Fatih Ada 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Bizim toplantılar ve her araçderken..... Tam ben soracaktım ki sen sormuşsun abi Yorum bağlantısı
Engin Deniz 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Öncelikle katılan herkesin ayağına ve yüreğine sağlık . Özellikle Hakan Tarım kardeşimin kulakları bolca çınlamıştır herhalde Erken kalkıp köye gittiğim için çay aktivitesine katılamadım. Bendeki fotoları yüklüyorum 10 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) Bizim toplantılar ve her araçderken..... Abi ne acemisi. Tahir toplantı yapılmış havası vermek için çok uğraşmış ama çuvallamış işte.... Abi resimler gelsin bir zamanlar kulüp üyesi ama toplanamayan bir genç var repliği ile başlıyacağım. aaaa kapak 2 gelmiş 1 Mayıs 2012 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Ada 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Abi resimler gelsin bir zamanlar kulüp üyesi ama toplanamayan bir genç var repliği ile başlıyacağım. aaaa kapak 2 gelmiş Yürü be Ispartacus Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Vayyy süper toplantı olmuş. Mekan bomboş. Fordçuları görünce kaçmışlar galiba. :D :hohoho: 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) Masadakileri tanıtayım baştan sona 1-Şiş köfte 2-Izgara köfte 3-Güveç köfte :D 1 Mayıs 2012 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Abi resimler gelsin bir zamanlar kulüp üyesi ama toplanamayan bir genç var repliği ile başlıyacağım. aaaa kapak 2 gelmiş Montaj bu montaj. Milletin içine kendini montajlamışsın. Katılanların ayağına sağlık. :bravo: Yorum bağlantısı
Ali Eren 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Yüreklerinize sağlık Isparta. Açmayın arayı, yaz geldi ne de olsa bol toplantılı günler diliyorum. :bravo: Bu arada Tahir'im, İlter'im sen bu gece sevinçten uyuyamamazsın da şimdi. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) Küçük bir foto da benden, Sefa'nın Facebook'a eklediği.... http://www.facebook....&type=1 Bu arada çok yükleniyorsunuz Isparta'ya...Eskiden iki admin birden Isparta'dandı. Özdemir ve ben. Ben emekli oldum malulen...Şimdiye kadar ifatr, toplantı vb. gibi etkinliğimiz çok oldu. Hakan ve Nezaket, Arzu Abla ve Aykut Abi, Mehmet Abi(Özyürek) ve birçoklarını ağırladık burada... 1 Mayıs 2012 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Yürü be Ispartacus Seninde nereye gaz verdiğin belli değil birader. Cam filminden değil gaz dan dolayı men edecem şimdi seni trafikten. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Dalga geçiyorlar be ya Alınma emekli atmin Ben ne alınacağım, be ya....Tahir'i savunuyorum... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Tahir yukarıdaki fotoyu da ekleyebilir misin? Ben Tuna'yla (oğlanla) uğraşıyorum da... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 45. mesaja kadar inanmadım, ondan sonra deliller ortaya çıkmış, tebrikler diyorum ayaklarınıza, yüreklerinize sağlık. 2 Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Hocam resimdeki fun dikkatini çekti mi Fun candır. Bi de imamların yatışı Bir de imamların yatışı. Onda sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Bütün Isparta toplandık toplandık dediğiniz de bu mu ya Karabük'te bile daha fazla katılım olmuş. Tahir seni "toplantı sorumlusu" yapayım mı? Ayağınıza sağlık, bacağını kırmışsınız arkası gelir artık. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Hay Allahım yahu. Biz sadece 1 kez toplanamadık altı üstü...Sayın moderatörüm biz şeytanın bacağını kıralı çok oldu... 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2012 yatmıştım dayanamadim cepten girdim cenk abi verdigin linkte foto goremiyorum Sefa abi ekli değil bende o yüzden galiba Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Ben ekli değil miyim? Dur bir daha bakayım...FordClubtr Facebook sayfasında...3 dk2dan fazla oturamıyorum bilgisayar başına, onun için sana söyledim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Tebrikler Isparta, Isparta toplanır, hep toplanmıştır... 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 (düzenlendi) Soldan sağa: Tahir, Cafer, Sertaç,Özdemir, Mehmet, Cenk, Sadettin, Sefa.... 1 Mayıs 2012 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts