Murat Dere 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Tebrikler Isparta, Isparta toplanır, hep toplanmıştır... Hadi len! Benim bu ilk (görüşüm), belki de bu yüzden bu kadar heyecanlıyım. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Afiyet olsun arkadaşlar, tebrik eder devamını dilerim... Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 şimdi siz bunlara da paint dersiniz. bu arada toplantıda toyotaya nazar değdi, yanaktan lastiği yardık kara jant ile katıldı toplantıya Tüzün 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Eşimin rahatsızlığı dolayısıyla geç katıldım. Toplantının başlangıç saatinde hastanedeydim. Yemek faslını kaçırıdm. Ancak çay ve muhabbet faslına yetiştim. Güzeldi. Fotolar gelecek. Cenk geçmiş olsun öncelikle.. Eh Isparta toplandı. Tahir'e sataşmak için yeni arayışlara girmek gerek Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Cenk geçmiş olsun öncelikle.. Eh Isparta toplandı. Tahir'e sataşmak için yeni arayışlara girmek gerek Kel demen yeterli abi, o konuyu uzunca bir süre halledemez nasılsa :p 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Tüzün 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Gara cantlı Mehmet diyebilirsiniz.. Toplantının tüm nazarını aldım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Kel demen yeterli abi, o konuyu uzunca bir süre halledemez nasılsa :p şiit o kelimeyi kullanma zafer lütfen hakaretten dava açabilir sana yasaklandı o üç harfli kelime sen onun yerine tarama özürlü diyebilirsin. ısparta yapmış yapacagını ayaklarınıza yüreklerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Gara cantlı Mehmet diyebilirsiniz.. Toplantının tüm nazarını aldım.. artık hep jantınla anılacaksın. alnına yazdım bir kere Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Kel demen yeterli abi, o konuyu uzunca bir süre halledemez nasılsa :p Bir kaç sene sonra bende öyle olacağım, başka bişe bul Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Bir kaç sene sonra bende öyle olacağım, başka bişe bul ah ah zafer adamın yarasını deşmişsin Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Yüreklerinize,tekerlerinize sağlık.Artık inanıyorum toplanmışsınız. :bravo: :nazar: :nazar: :nazar: Dr.Cenk mühendisim gayet ideal kiloyu bulmuş gibisin senin adına sevindim yinede biraz daha vermen lazım gibi ayrıca geçmiş olsun,acil şifa diliyorum. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 İnanmak zor.. 5 günlüğüne memlekete gittim neler olmuş.. Isparta Isparta'da toplanmış.. Alışması zor ama bir süre sonra etkisi geçer herhalde :D Yüreklerinize sağlık.. Güzel bir buluşma olmuş.. Tahir abim toplantınız hayırlı olsun daha nice Isparta Toplantılarına :nazar: Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Yine kel çıkmışım fotolarda ya Isparta toplanır acı ama gerçek Hatta toplantıda iller arasında 4. sıradayız diye düşünüyorum eşli toplantılarımızda var 8 toplantının 4 ü eşli tabi ben tektim hepsinde o ayrı :D Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Yine kel çıkmışım fotolarda ya Üzülme Zafer halleder 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Bütün Isparta toplandık toplandık dediğiniz de bu mu ya Karabük'te bile daha fazla katılım olmuş. Tahir seni "toplantı sorumlusu" yapayım mı? Ayağınıza sağlık, bacağını kırmışsınız arkası gelir artık. Abi o sorumluluğu taşıyamam ben Bırak bacağını kırmayı Anthony Quinn le bile tanıştırdık Üzülme Zafer halleder Zafer in montajlarda hayır etmez artık bana İnanmıştınız,başardınız. Tebrikler Bizim için rutin bir durumdu iyi oldu tekrarda fayda var Ben ekli değil miyim? Dur bir daha bakayım...FordClubtr Facebook sayfasında...3 dk2dan fazla oturamıyorum bilgisayar başına, onun için sana söyledim... Abi sen eklisin diye hatırlıyorum ama içeriğe ulaşılamadı uyarısı aldım 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Bööyükk gocamann toplantıya bak 2 elin parmak sayısından az Başlık bilem açmadan haden dediğim zaman bile bundan fazla toplanıyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Hadi hayırlısı olsun. Toplanmışsın Artık nasıl geyik çevireceğiz. Bu aradak küçük Adana pikniğinde buradaki sayıdan fazlaydık 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Yüreklerinize,tekerlerinize sağlık.Artık inanıyorum toplanmışsınız. :bravo: :nazar: :nazar: :nazar: Dr.Cenk mühendisim gayet ideal kiloyu bulmuş gibisin senin adına sevindim yinede biraz daha vermen lazım gibi ayrıca geçmiş olsun,acil şifa diliyorum. Oktay Abi, aslında 17 kilo verdim, ancak dizlerimdeki rahatsızlık yüzünden spor yapamayınca 7-8 kilo geri aldım. Bu kilo almış halim yani, Teşekkürler. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Cenk geçmiş olsun öncelikle.. Teşekkürler efendim . Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Bööyükk gocamann toplantıya bak 2 elin parmak sayısından az Başlık bilem açmadan haden dediğim zaman bile bundan fazla toplanıyoruz Fotoğrafla mademde Denizli toplanıyor diyelim abi Hadi hayırlısı olsun. Toplanmışsın Artık nasıl geyik çevireceğiz. Bu aradak küçük Adana pikniğinde buradaki sayıdan fazlaydık Konu mu yok abi kel deyin bekar deyin olmadı ben bulurum bir şeyler değilmi ya; üstelik her şey doğaldı. kendin pişir kendin ye. Abi bizimde öyle olacaktı ama havaya güvenemedik sağnak yağışlı gösteriyordu günlük güneşlik çıktı hava Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Fotoğrafla mademde Denizli toplanıyor diyelim abi Konu mu yok abi kel deyin bekar deyin olmadı ben bulurum bir şeyler Abi bizimde öyle olacaktı ama havaya güvenemedik sağnak yağışlı gösteriyordu günlük güneşlik çıktı hava Sizi bahtsızlığınız her daim devam edecekmiş gibi. Hiç yüzünüz gülmeyecek desene toplantıdan dolayı değilmi ya; üstelik her şey doğaldı. kendin pişir kendin ye. Evet abi. Ama biz pişirmedik Ahmet-Muhammed-Cengiz sağlosunlar pişirdiler Ümit hocam bulaşık yıkadı bizde yedik. Ama herşey doğaldı. Cenk Bey geçmiş olsun. Eşinize acil şifalar diliyorum. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Fotoğrafla mademde Denizli toplanıyor diyelim abi Görüşeceğiz seninle ! Gardını al Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 17 kiloyu nerenize alıp nerenizden veriyorsunuz anlamıyorum ben yaa 18 yaşından beri aldığım ve geri verdiğim en büyük kilo, 2 kilo 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts