Tahir İlter 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 6 ayda 10 kilo aldım abi haftasonu tartıldım 2 kilosu gitmiş çok şükür Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 değilmi ya; üstelik her şey doğaldı. kendin pişir kendin ye. Değilmi, Sen Sana Pişir, Sen Sana Ye. :D 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 (düzenlendi) Gara cantlı Mehmet diyebilirsiniz.. Toplantının tüm nazarını aldım.. Canlı canlı nazar değdirdik ya arabayı gördük Mustafa (Liman) Abi nin sattığı araba güzelmiş falan dedik 2 dakika sonra telefon geldi lastik yarıldı diye :D 2 Mayıs 2012 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Değilmi, Sen Sana Pişir, Sen Sana Ye. :D Abi bu süper bir hikayeydi ya 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Zebbeha gader dens dens ve Bacımsız girilmez'ide unutmamak lazım. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Teşekkür ederiz(ekip adına) Erkan Vallaha en etkisiz eleman bendim emin ol gel dediler gittim o kadar Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 17 kiloyu nerenize alıp nerenizden veriyorsunuz anlamıyorum ben yaa Göbek bir de, ....Söylemeyeyim. Cenk Bey geçmiş olsun. Eşinize acil şifalar diliyorum. Çok teşekkürler, sağolun. Bu arada başlığı her görüşümde "Kabak Tadında Isparta Toplantısı" dye okuyorum. 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 (düzenlendi) Bu arada başlığı her görüşümde "Kabak Tadında Isparta Toplantısı" dye okuyorum. Isparta kabakçı abi normaldir :D Bir de kapak yazısının yanına benim kafa denk gelince beyin algıda yanılgı yaşatıyor haliyle 2 Mayıs 2012 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Zebbeha gader dens dens ve Bacımsız girilmez'ide unutmamak lazım. Onları bihare senden dinlemek var abi. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Isparta'dan Tahir seni büyük azminden dolayı FCTR olarak tebrik ediyoruz.Hepinizin ayağına sağlık 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Hani Sezen Aksu'nun bir şarkısı var, ah Ispartaa Ispartaa olalııı, hiç görmedii bööyle kedeer.. Bilirmisiniz. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Yazın gel Isparta'nın tadını çıkarabilelim şimdi havalar dansöz Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 toplantıya katılmayı çok istiyordum fakat elimde olmayan sebeplerle katılamadım ,bir dahaki toplantıya artık.... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Canınız sağ olsun her zaman bekleriz. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Bu hafta sonu işin vardı Abi yanlış hatırlamıyorsam önümüzdeki hafta yapalım Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 :shok: Acil Muş toplantısı yapmamız lazım bizim. Yorum bağlantısı
Cafer Demirağ 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 foruma yeni katılan biri olarak iyi bir zamanlamayla yetiştiğim güzel bir toplantıydı katılan herkese teşekkürler.mezun olmadan katılabileceğim yeni bir toplantının olması dileklerimle ) Yorum bağlantısı
Akan Belen 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Vay be valla toplanmışlar yahu Tebrikler.Katılanların ayaklarına sağlık Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 foruma yeni katılan biri olarak iyi bir zamanlamayla yetiştiğim güzel bir toplantıydı katılan herkese teşekkürler.mezun olmadan katılabileceğim yeni bir toplantının olması dileklerimle ) Cafer bizde seni çok sevdik toplanırız yine sen bunlara bakma havalar toparlar 2-3 haftaya göl kenarı yaparız. Vay be valla toplanmışlar yahu Tebrikler.Katılanların ayaklarına sağlık Zonguldak tanda bekliyoruz aynı performansı Bu arada sen nasıl kulüp üyesi oldun abi ya :shok: Acil Muş toplantısı yapmamız lazım bizim. Muş toplanamaz Yorum bağlantısı
Akan Belen 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Zonguldak'tan üye olsa toplanacağız da üye yok.Tahir Emmi kırmızı halılarla kulüp üyesi yaptı beni.Olm kaç tane toplantıya katıldım ben sen biliyon mu Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Cafer bizde seni çok sevdik toplanırız yine sen bunlara bakma havalar toparlar 2-3 haftaya göl kenarı yaparız. Zonguldak tanda bekliyoruz aynı performansı Bu arada sen nasıl kulüp üyesi oldun abi ya Muş toplanamaz Tahir'im, İlter'im bu espri tutmaz söyleyeyim. Tahir biz istedikten sonra en geç 24 saat içinde toplanırız. :p Akan abinin kulüp üyeliği de benim gibi galiba Tahir, bulunduğu ilde toplantı yapılamayan üyeler statüsünde kulüp üyesi oldum ben de. Ancak kulüp üyesi olduktan sonra 4 üye bulup 4 toplantı yaptık maşallah. Zonguldak'tan üye olsa toplanacazda üye yok.Tahir Emmi kırmızı halılar la kulüp üyesi yaptı beni.Olm kaç tane toplantıya katıldım ben sen biliyon mu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts