İçeriğe Yönlendir

Kapak Tadında Isparta Toplantısı

Tahir İlter

Recommended Posts

Tahir İlter

6 ayda 10 kilo aldım abi haftasonu tartıldım 2 kilosu gitmiş çok şükür :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

değilmi ya; üstelik her şey doğaldı. :) kendin pişir kendin ye. :good1:

Değilmi, Sen Sana Pişir, Sen Sana Ye. :D :D :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Gara cantlı Mehmet diyebilirsiniz.. Toplantının tüm nazarını aldım.. :nazar:

Canlı canlı nazar değdirdik ya arabayı gördük Mustafa (Liman) Abi nin sattığı araba güzelmiş falan dedik 2 dakika sonra telefon geldi lastik yarıldı diye :D :D

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Değilmi, Sen Sana Pişir, Sen Sana Ye. :D :D :good1:

Abi bu süper bir hikayeydi ya :hohoho:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Zebbeha gader dens dens ve Bacımsız girilmez'ide unutmamak lazım. :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Teşekkür ederiz(ekip adına) Erkan Vallaha en etkisiz eleman bendim emin ol gel dediler gittim o kadar :D

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

17 kiloyu nerenize alıp nerenizden veriyorsunuz anlamıyorum ben yaa :)

Göbek bir de, ....Söylemeyeyim. :p

Cenk Bey geçmiş olsun. Eşinize acil şifalar diliyorum.

Çok teşekkürler, sağolun.

Bu arada başlığı her görüşümde "Kabak Tadında Isparta Toplantısı" dye okuyorum. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Bu arada başlığı her görüşümde "Kabak Tadında Isparta Toplantısı" dye okuyorum. :D

Isparta kabakçı abi normaldir :D :D Bir de kapak yazısının yanına benim kafa denk gelince beyin algıda yanılgı yaşatıyor haliyle :D

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Zebbeha gader dens dens ve Bacımsız girilmez'ide unutmamak lazım. :)

Onları bihare senden dinlemek var abi.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
:nazar: Isparta'dan Tahir seni büyük azminden dolayı FCTR olarak tebrik ediyoruz.Hepinizin ayağına sağlık :nazar:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hani Sezen Aksu'nun bir şarkısı var,

ah Ispartaa Ispartaa olalııı, hiç görmedii bööyle kedeer..

Bilirmisiniz. :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Yazın gel Isparta'nın tadını çıkarabilelim şimdi havalar dansöz ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Solak

toplantıya katılmayı çok istiyordum fakat elimde olmayan sebeplerle katılamadım :( ,bir dahaki toplantıya artık....

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bu hafta sonu işin vardı Abi yanlış hatırlamıyorsam önümüzdeki hafta yapalım :D

Yorum bağlantısı
Cafer Demirağ

foruma yeni katılan biri olarak iyi bir zamanlamayla yetiştiğim güzel bir toplantıydı:) katılan herkese teşekkürler.mezun olmadan katılabileceğim yeni bir toplantının olması dileklerimle :))

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Vay be valla toplanmışlar yahu :D Tebrikler.Katılanların ayaklarına sağlık :nazar:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

foruma yeni katılan biri olarak iyi bir zamanlamayla yetiştiğim güzel bir toplantıydı :) katılan herkese teşekkürler.mezun olmadan katılabileceğim yeni bir toplantının olması dileklerimle :))

Cafer bizde seni çok sevdik ;) toplanırız yine sen bunlara bakma havalar toparlar 2-3 haftaya göl kenarı yaparız.

Vay be valla toplanmışlar yahu :D Tebrikler.Katılanların ayaklarına sağlık :nazar:

Zonguldak tanda bekliyoruz aynı performansı :D Bu arada sen nasıl kulüp üyesi oldun abi ya :p

:shok: :shok: :shok: Acil Muş toplantısı yapmamız lazım bizim.

Muş toplanamaz :p

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Zonguldak'tan üye olsa toplanacağız da üye yok.Tahir Emmi kırmızı halılarla kulüp üyesi yaptı beni.Olm kaç tane toplantıya katıldım ben sen biliyon mu :D

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Cafer bizde seni çok sevdik ;) toplanırız yine sen bunlara bakma havalar toparlar 2-3 haftaya göl kenarı yaparız.

Zonguldak tanda bekliyoruz aynı performansı :D Bu arada sen nasıl kulüp üyesi oldun abi ya :p

Muş toplanamaz :p

Tahir'im, İlter'im bu espri tutmaz söyleyeyim. Tahir biz istedikten sonra en geç 24 saat içinde toplanırız. :p :p :p

Akan abinin kulüp üyeliği de benim gibi galiba Tahir, bulunduğu ilde toplantı yapılamayan üyeler statüsünde kulüp üyesi oldum ben de.

Ancak kulüp üyesi olduktan sonra 4 üye bulup 4 toplantı yaptık maşallah. :biggrin:

Zonguldak'tan üye olsa toplanacazda üye yok.Tahir Emmi kırmızı halılar la kulüp üyesi yaptı beni.Olm kaç tane toplantıya katıldım ben sen biliyon mu :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...