Akan Belen 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Yok Ali ben gocaman toplantılara katıldım ondan benim üyelik. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Lem bunlar harbiden toplanmış... Çöp kıralım bir yerleri kaşıyalım nazar değmesin... Yüreği büyük insanlar sizleri alkışlıyorum... :bravo: 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Tahir'im, İlter'im bu espri tutmaz söyleyeyim. Tahir biz istedikten sonra en geç 24 saat içinde toplanırız. :p Akan abinin kulüp üyeliği de benim gibi galiba Tahir, bulunduğu ilde toplantı yapılamayan üyeler statüsünde kulüp üyesi oldum ben de. Ancak kulüp üyesi olduktan sonra 4 üye bulup 4 toplantı yaptık maşallah. Maraş ve Mersini unutma (Mersindeki Adana-Mersin katılımlı ) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Tüzün 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 artık hep jantınla anılacaksın. alnına yazdım bir kere Canlı canlı nazar değdirdik ya arabayı gördük Mustafa (Liman) Abi nin sattığı araba güzelmiş falan dedik 2 dakika sonra telefon geldi lastik yarıldı diye :D Hakikaten yazmış Olacağı varsa da lastiğe olsun, ne yapayım. Canım sağolsun. Üzüldüğüm tek konu; stepne yere değdi . Yorum bağlantısı
Adnan Ertemçöz 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Güzel bir mini toplantı olmuş tebrikler Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Maraş ve Mersini unutma (Mersindeki Adana-Mersin katılımlı ) Unutulur mu Mehmet Hocam hiç, biliyorsun Adana, Mersin ve K.Maraş benim için hep başım gözüm üstüne. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2012 Unutulur mu Mehmet Hocam hiç, biliyorsun Adana, Mersin ve K.Maraş benim için hep başım gözüm üstüne. Unutmazsınız tabi 40 yılda bir toplanmışsınız 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Unutmazsınız tabi 40 yılda bir toplanmışsınız Tahir, sen bu konularda espri yapma be kardeşim tutmuyor. :p :D Yorum bağlantısı
Kasım Atlı 21 Mayıs 2012 Paylaş 21 Mayıs 2012 Valla helal olsun sonunda başarmışsınız. Her ne kadar mini toplantı olsada katılan herkesin yüreğine sağlık... :bravo: Yorum bağlantısı
Recommended Posts