Osman ÇETİN 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Selam Beyler, bildiğiniz gibi ben yeni bir mondeo aldım ama bir kaç küçük bakımı ihtiyaçı var ama tabii her yere gidilmez arabamı çok seviyorum. Forumda açılmış İzmir usta telefonları var acaba bildiğiniz iyi bir usta varmı Antalya'da.Hangi parça ihtiyaç varsa onu yapsınlar sağlam olan parçalarıda değiştirip fatura edilmesin istiyorum..yardımlarınızı bekliyorum .. Yorum bağlantısı
Osman ÇETİN 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 yeni sanayide aydemir otomotiv... teşekkür ederim Mehmet Bey, hafta sonu gideceğim Yorum bağlantısı
Osman ÇETİN 9 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2012 arkadaşlar dün butün sorunlu parçaları mehmet bey'in önerdiği yer'e gittip yaptırdım 130 işçilik 290 parçalar tuttu 20 tl arabanın altı yıkandı 40 tl balans +rot ayarı.. arabam saat gibi oldu maaşallah şuanda aklıma gelen parça isimler sol sağ salıncak rot mili buji ler polen filtresi z rot lar arka aksı rotu ön viraj demir lastiği arka viraj lastiği Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 9 Mayıs 2012 Paylaş 9 Mayıs 2012 Bende biraz araştırdım, iki tane özel servis var bulabildiğim. 1. Yeni sanayide Aydemiroto 2. Eski sanayide modern ford servisi İkisiylede görüşüp uygun olana gideceğim sanırım.. Yorum bağlantısı
Osman ÇETİN 9 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2012 ben çok memnun kaldım aydemir'den bana sorarsanız ilgi alaka hatta yağ kaçağın nerde olduğunu tespit etti, ramazan bey oranın sahibi.. 3 - 4 yılda 500 tl vermek bence böyle bir araca fazla değil konfor ve rahatlık ve sürat.. Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 9 Mayıs 2012 Paylaş 9 Mayıs 2012 Harcadığınız para tabiki çok değil,İnternetten bakıp buldum bu iki servisi,önemli olan dürüstlük,alaka,samimiyet ve güleryüzlülük.. Tabi birde arabadan iyi anlamak lazım... Yorum bağlantısı
Seyfettin Akkalp 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 selam abilerim ben modern otoya gittim eski sanayi de orda memnun kaldım yeni sanayide bi elektrikcim harici yüzüm gülmedi yada bendeki şans da olabilir..bu arada iç ve dış parçalar bi kaç eksiklerim var tavsiye edebileceğiniz yer varmı çıkma da olur Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Ali çaycı özel ford servisimi yoksa tüm arabalara bakıyor mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts