İçeriğe Yönlendir

50.000Tl Nasıl Uçabilir Diiiii, Nerdeyse De Uçuyordu

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Serkan Danış

Abi geçmiş olsun tecrübeli olmak lazım, her zaman insan olarak her şeyi tecrübe edemezsin elbet ancak tecrübe etmiş insanları dinlemek, dinlemeyi bilmek lazım... :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Galeri adı altında bir kısmı galericilik, bir kısmı dolandırıcılık yapar, dikkatli olun...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Aslan çağlar abim sen çok yaşa, onlar hiç ay ışığında şeytanla dans etmemişler belli.... :seytan:

tiyatro çıkışına , bir de kırmızı gül bırakacağım :vampir: , olaylar öyle tatlı tatlı gelişiyordu ki, anlatamam, ama zaten adres bile sormaya girmem derdim ya, hala diyorum.....

Sert kayaya çarpmışlar. Ucuz atlatılmış. Abi bu kadar yoğun olduğunu bilseydim aramazdım :(

genelde 7/24 neler ile iştigal oluyoruz, sorma, sen ara yine her zaman :friends:

Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2

ben araçlarımı satarken yakın tanıdıklarım hariç, hep parayı peşin istedim. noterde alırım parayı atarım imzayı. noterden çıkar çıkmazda banka şubesine yatırırım paramı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mehmet Mercan, parayı hesabını görmeden C-maxın satışını vermemişti bize :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mehmet Mercan, parayı hesabını görmeden C-maxın satışını vermemişti bize :D

Benim karta iade olmamış, bende sigortamı vermesem mi :p

Yorum bağlantısı
Adnan Ertemçöz

Geçmiş olsun ve verdiğiniz tafsiyeler çok güzel kulağımıza küpe olsun :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim karta iade olmamış, bende sigortamı vermesem mi :p

İptalin yapılmamış olabilir.. Ne zaman satış verdin.. ? 10 gün sonrasından iptal edilecek poliçen..

Yarın hatırlat bana..

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Geçmiş olsun Çağlar Abicim.

Bizim buralarda işler hala eski usül, para gelir notere, şık şık şık sayılır noter önünde teslim alınır, Alıcı - Satıcı imza atar.

Eskidir, iyidir. :good1:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İptalin yapılmamış olabilir.. Ne zaman satış verdin.. ? 10 gün sonrasından iptal edilecek poliçen..

Yarın hatırlat bana..

10 gün sonraysa daha var, pazartesi rahatsız ederim ben seni :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bizim buralarda işler hala eski usül, para gelir notere, şık şık şık sayılır noter önünde teslim alınır, Alıcı - Satıcı imza atar.

şahsen bu usulü benimsiyorum ben de....

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

eski yöntemler hep iyidir en güzeli en garanti olanıdır

şahsen bu usulü benimsiyorum ben de....

çağlar abi büyük geçmiş olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

bizim burdada bi garibana 30 şubata senet verip, eline de 3-5 bişey sıkıştırıp arabasını elinden almışlardı geçmiş yıllarda. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Çağlar abi seni aradaığımızda telefonu açıp böyle bir durum var gelin deseydin ya ! Arabada 3 kişiydik alayına gideri koyardık heleki bu karaktersiz galerici tipinde görünenlere. Cümleten geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Ben focusun satışı verirken.Alma kararı kesinleşince bankaya gittik adam parayı çekti bana verdi sonra gidip satışı yaptık :fiuw: Satışı yapmasam olurmuydu ki :p

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Büyük geçmiş olsun.Bu konularda tecrübe sahibi olmayan birisi yan basabilirdi.Biliyorsunuz bende kısa sürede araç satıp aldım.Aracımı satarken karşımdaki kişi çok iyi niyetliydi.Notere girdik noter evrakları hazırlarken parayı çıkartıp verdi.Say bakalım dedi.Saydım..İmzamı atmadan önce cebime koydum imzayı attım..

Aracı alırken de ben paramı yanımda götürdüm.Alıcı getirmene gerek yok aslında havale de edebilirsin imza sonunda dedi.Ben götürmeyi uygun buldum.Noter evrakları hazırladı.Alıcıya paranı aldın mı diye sordu.O sıra alıcı aldım dedi.Ben de parayı çıkartıp verdim.Hiç saymadan imza attı.Parayı cebine bile koymadı elinde tuttu.Hemen noterin yanındaki bankaya birlikte gittik hesabına yatırdı.

Alım-satım işleri zor biraz stresli işler ancak her iki tarafta gerçekten dürüst ve insan evladı kişilerse çok rahat atlatılıyor.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Her kuşun eti yenmez de, adamlar biraz tuhafmış canım; n'apacaksınız Çağlar'ın etini? Bir kere kuş değil ayrıca hem kart hem yavan. :p Midenize oturur, kira da vermez. Öyle pistir. :crazy:

Ben adamlara acıdım, onlara geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. :bambam:

Yorum bağlantısı

Bankalar bu işlemler için özel bir uyguluma yapıyor bildiğim kadarıyla.Parayı karşı tarafa havale ile gönderirken araç satışı olduğu beyan edildiğinde karşı taraf satış sözleşmesini götürüp bankaya ibraz etmeden parayı çekemiyor.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Çok geçmiş olsun, Allah' tan gerçekten geçmiş olsun demek zorunda kalmamışız, millet ne kadar üç kağıtçı oldu, halimize bakın...

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Kul hakkını ne zanneder olduk bilmiyorum. Dürüstlük üst rafta kaldı zaten insanlıktan da mı geçtik. Dikkatiniz sayesinde kurtulmuşsunuz badireden. Yine de geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Abi çok geçmiş olsun, Allah başa vermesin çok zor telafisi. Sadece paraya değil insanın sağlığına bile zarar veriyor bu tür aldatılmalar.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Geçmiş olsun abi . Aynı olay komşumuzun başına gelmişti .

Arabasını galeriye satıyor . Noterde işlem sırasında da ödeme gelecek . Ama bir türlü gelmiyor , alıcı diyor sonunda . Gidelim dükkanda alırsın paranı .Bizim komşu noter satışını yapıyor . Galeriye gidiliyor , para gelmedi cevabını alıyor ve sonra gel deniliyor . 3 ay peşinde koşmuş sonrada dayak yemiş 1 sene geçti hala sonuca ulaşamadılar heralde .

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

hem Fatihe ama daha çok Çağlar abiye geçmiş olsun.Çağlar abi bir de emanet işle ilgileniyormuş.işin içinden çık çıkabilirsen

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
(düzenlendi)

Tam yeri gelmiş. Öncelikle Çağlar abi ve Fatih geçmiş olsun.

Senin yazdıklarını okuyunca kafamda bazı şeyler dank etti :)

yaklaşık 45 gün önce benim mondiye pazarlık ettik. 31 TL ye anlaştık. gençten bir arkadaş. kayınvalidem de sivaslı dedi konuşma esnasında çağlar abimin de dediği gibi hanesine eksi bir yazdım. Yine görüşme esnasında yok ben böyle dindarım şöyle müslümanım bana haram mal yakışmaz falan filan deyince (yeri değil belki ama allah kabul etsin bizde ibadetlerimizi yapan bir müslümanız ancak alım satım esnasında bunları söyleyen insanlardan nefret ederim) hanesine eksi bir daha yazdım. Her telefon açışında Selamun Aleyküm diye açıyordu telefonu bir eksi daha yazdım hanesine. çozuk en son abi yarın uçakla geleceğiz parayı elden getireceğiz senden de satış vekaleti alıp geleceğiz aracı başkası adına alıyorum deyince ben pirpiriklendim (yukarıdaki gibi bir olayın olduğundan habersizim ancak yapım itibari ile olabilir diye düşündüm) Bak paşam dedim ister aracı al ister alma ama sana şartlarımı sıralayım dedim ve;

1. parayı elden bile verecek olsan önce bankaya gideriz hesabıma yatar sonra birlikte notere gideriz (paranın sahte olabileceği aklıma geldi :) )

2. kesinlikle vekalet yok alım satım yapılacak aksi halde sana hayırlı işler

Çocuk önce kem küm etti. Baktım tıkandı. Sonra Tamam o zaman biz seni arayalım abi dedi. ve daha da aramadı. bende düşünüyordum bu i..neler niye aramadılar kesin bir dalga dümen peşindeydiler diye.

Dikkatli olmak lazım arkadaşlar....

tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...