İçeriğe Yönlendir

50.000Tl Nasıl Uçabilir Diiiii, Nerdeyse De Uçuyordu

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Cavit Doğan

Geçmiş olsun..

Eee Çağlar, galeriye gidince ne oldu ? Okumadım sonucunu.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçmiş olsun..

1- Gitmedi Ağam.

2- Sen olmayınca paralar havalarda uçuşuyor, şu işe bi el at ağam.

Yorum bağlantısı
Murat Aydın

dümen, şeytanın aklına gelmeyeceği işi insan yapıyor. resmen filim konusu ve organizasyonu.

hadi para dükkana geldi siz devri yapın parayıda buradan alın deseydi ve acemi insanlara düşseydi mutlaka kendine ekmek çıkartırdı. insanlar neden bu işlerle uğraşırlarki bir türlü anlamam.

bundan 8-10 sene evvel belkide daha önce komşumun büyük oğlu belediye otobüsüyle giderken yolda satılık yazan araçların plakalarını alıp o zamanki büyük gaztelere ilan veriyormuş ucuz yollu ,vatandaştan önden kapora isteyip kaporaları iç edip ortadan kayboluyormuş, gariptir bir müddet sonra işi büyütüp ofis kurmuş yanında eleman çalıştırır olmuş,ancak iç etmeye devam bizlerde çocuk araç alıp satıyor maşşallah ALLAH verdimi iyi veriyor diyoruz, meğer iş büyüyünce artık kaçacak yer kalmamış pek çok kişinin canını yaktı 8 sene ceza verdiler . o günden beri kendini görmedim. böyle durumları babaya anayada soramıyon çocuk ne oldu diye.ALLAH hepimiiz ıslah etsin haramdan uzak eylesin , bu tarafta elde edilecek hanlar hamamlar öteki tarafta çoğu zaman olmayacak o zaman ne yapacagız.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Geçmiş olsun..

mondeonun kendisi + anahtarı + ruhsatı + hazır vekalet ile girer miyim hiç galerici denen yere :p

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Deniz

http://gundem.milliyet.com.tr/satmak-istedigi-otomobilini-dolandiricilara-kaptirdi/gundem/gundemdetay/24.05.2012/1544687/default.htm

Bu haberde dolandırıcılar operasyonu başarıyla tamamlamış. Savcılığın araç üzerine rehin kaydı koydurduğundan bahsediyor. Noter satışı yapılmış araç için bu bişey ifade edermi? Sonuçta noterde paramı teslim aldım diye imza atılıyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

benimkine çok benzeyen bir hadise,noterde satışı yapsaydık başına bu gelecekti. Savcılık hiç değilse araba başkasına gitmesin, dolandırıcı paraya kavuşamasın diye tedbir almış, dava sonuçlanana kadar.

Yorum bağlantısı
Ali Deniz

Bu olayda iş işten geçmiş diye düşünüyorum. Dava sonuçlanıncaya kadar adamlar arabayı parçalayıp satar en iyimser ihtimalle. Bu işe girişen adamın dava sürecini pek umursayacağını sanmam.

Yorum bağlantısı
Ali Deniz

EL koyarlar arabaya, herhalde umarım...

Bulabilirlerse tabi.. :s

Bu haberleri gördükçe araba alıp satmaktan korkar oldum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Jeyan

Bende buna ek bir olayı anlatayım.

Olay 10 gün önce bir arkadaşımın başına geldi. İnternetten alacağı aracı piyasadan UCUZ ! fiyata buluyor. Arıyor sahibini, sahibi Adana'da, gel anlaşırız diyor. Arkadaş çıkıp gidiyor. Arabaya bakıyor, araba pırıl pırıl. Sanayiye gidiyorlar beraber. Adam sanayi girişinde iniyor ve sen istediğin yere göster, ben burda seni bekliyorum diyor. Bizim arkadaşta ne iyi insan deyip aracı sanayide kaportacı, motor ustalarına gösteriyor. Araç 80.000 km de ve gıcır gıcır. Her şey tıkırında. Araç çok temiz. Araç sahibi ev alacağım ondan ucuz satıyorum diyor. Arkadaşım birde sigortacıya baktıralım diyor. Adam cebindeki iki ruhsattan aynı kaplı diğer ruhsatı sigortacıya uzatıyor. Sigortacı aracın hiç kaydı yok diyor. Ordan notere geçiyorlar ve satış işlemleri yapılıyor. Para veriliyor.İşlem tamamlanıyor. O arada satıcının eşim ve kardeşim diye tanıştırdığı iki kişi daha geliyor. Arkadaşa aracın hayırlı olsun, şu parkta bir çay ısmarla da arabayı kutlayalım diyor. Bizim arkadaşta arabayı ucuza kapatmanın verdiği keyif ile tabi abi ne demek deyip beraber çay bahçesine oturuyorlar. Sonra satıcı kardeşim eşimi eve bıraksın biz çayı içine kadar deyip kardeşine anahtarı veriyor ve film kopuyor. Arkadaşım ve satıcı yarım saat kadar bekliyorlar ve kardeşim diye tanıttığı adam gelip abi hayırlı olsun deyip anahtarları masaya bırakıp gidiyorlar. Arkadaşım aracın başına geldiğinde aracın baktırdığı araç olmadığını görüyor ama ortada satıcı da yok, kardeşide. Hemen polise gidiyor. Polis arabayı inceletiyor ve 2010 yılında aracın 350.000 km olduğunu görüyorlar. Araç ticari çıkmasıymış. Baş komiserde valla parayla bu ettiğini kendine edemezsin diyor. Yapacak bir şey yok deyip arkadaşı yolluyorlar. Arkadaş bunalımda şu an.

Bu yüzden Çağlar abinin dediği gibi tanıdık olsun 3-5 fazla olsun...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ohaaa diyeceğim :s :s :s , ilk defa duyduğum ve benzeri olmayan bir numara olmuş... Demek ki aynısının sağlamının plaka ve ruhsatı ile ustaya gösterilmiş, kontrollrer yapılmış o anda ruhsat ve şase karşılaştırılsa ki bunu genelde ben yaparım iş açığa çıkardı....

Yorum bağlantısı
Mehmet Jeyan

Ohaaa diyeceğim :s :s :s , ilk defa duyduğum ve benzeri olmayan bir numara olmuş... Demek ki aynısının sağlamının plaka ve ruhsatı ile ustaya gösterilmiş, kontrollrer yapılmış o anda ruhsat ve şase karşılaştırılsa ki bunu genelde ben yaparım iş açığa çıkardı....

Ruhsat ve şaseyi kaç kişi karşılaştırıyor ki abi?? Ama MUTLAKA yapılmalı.....

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

yuh diyorum başka bir şey demiyorum bu ne tezgah böyle allahım sen koru bizleri bu gibi yaratıklardan

Yorum bağlantısı

Bunları yapanlar insan olamaz.milletin 3 kuruşunda gözü olan kansızdır resmen.neler okuyoruz neler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...