İçeriğe Yönlendir

Akü Değişti, Radyo Kod Istiyor?

Levent Önder

Recommended Posts

Levent Önder

arkadaşlar, hepinizi saygıyla selamlıyorum,

benim 2010 model ford focus aracımın akşam 4 lülerini açık unuttuğum için aküsü bitti. mutlu akü alıp takdırdım ancak araba teybi sanırım dort basamaklı bir kod istiyor, bunu nasıl temin ediyoruz acaba?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Güneşliklerin içine ; torpido gözüne bakın bir etiket olması lazım ;) Kullanma klavuzuna da yapıştırıyorlar bazen ..

Buralarda bulamassanız servisten öğrenebilirsiniz..

Yorum bağlantısı
Levent Önder

teşekkür ederim kullanma kılavuzunda bulaamdım ama söylediğiniz diğer yerlere bakacağım.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Normal kullanma klavuzunda değilde teyp kullanma klavuzunda ilk sayfalarında yazılmış olabilir.

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

hocam yazan kodu aynen yazın sonrada yıldız yada kare tuşuna basın teyip açılacakdır..

Yorum bağlantısı
Levent Önder

Normal kullanma klavuzunda değilde teyp kullanma klavuzunda ilk sayfalarında yazılmış olabilir.

bende teyp kullanma klavuzunun her tarafına baktım malesef göremedim.

hocam yazan kodu aynen yazın sonrada yıldız yada kare tuşuna basın teyip açılacakdır..

yazna kod derken ekranında dört tane çizgi var.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Henüz orta da kod yok :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Atak

Benim aracımda şoför tarafında güneşliğin içinde ki aynanın kapağında etikette yazıyor.

Yorum bağlantısı
Levent Önder

arkadaşlar benim arbada sağ taraftaki güneşlik içinde ve torpido gozunda yazıyor kod bakmamla kodu girmem 20 saniye sürmemiştir, hallettim olayı,

birde akü değişince kitapçıkta yazdığı gbi arabada bazı acayiplikler olabiliyor ama kendi kendine eski haline dönüyor, mesela: camlar tek tuşla açılır haldeydi, ben dün forumda okumuştum gittim denedim tek tuşla açılmıyordu ama arabayla dönüşte baktım açılmaya başladı, aynı şekilde depodaki benzinle kaç km gideceği km olayıda depoda 40 tllik benzin olmasına rağmen 5 km yazıyodu akşam dönerken düzeldi. sizinde aklınızda olsun.

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Dörtlüleri açık unutmayla akü biter ama bozulmaz, dolayısıyla yenisini almak gerekmezdi. Yapılması gereken iş şarj ettirmek olmalıydı...

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Kardeş kod yedek anahtar üzerinde takılı olan siyah bir şerit üzerinde dört haneli bir rakam olarak yazıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

O anahtar kodudur.

arkadaşlar benim arbada sağ taraftaki güneşlik içinde ve torpido gozunda yazıyor kod bakmamla kodu girmem 20 saniye sürmemiştir, hallettim olayı,

birde akü değişince kitapçıkta yazdığı gbi arabada bazı acayiplikler olabiliyor ama kendi kendine eski haline dönüyor, mesela: camlar tek tuşla açılır haldeydi, ben dün forumda okumuştum gittim denedim tek tuşla açılmıyordu ama arabayla dönüşte baktım açılmaya başladı, aynı şekilde depodaki benzinle kaç km gideceği km olayıda depoda 40 tllik benzin olmasına rağmen 5 km yazıyodu akşam dönerken düzeldi. sizinde aklınızda olsun.

camlar kendi kendine mi düzeldi :s

Yorum bağlantısı
Levent Önder

kendi kendine düzeldi. tam düzelmedi aslında bende anlamadım ama :)))))))

aku takıldıktan sonra camlar kendi kumandalarından tek tuşla tam açılmıyodu, şimdi sadece sag taraftaki tek tuşla açılıyoda sol taraftaki açılmıyor sanırım.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

kendi kendine düzeldi. tam düzelmedi aslında bende anlamadım ama :)))))))

aku takıldıktan sonra camlar kendi kumandalarından tek tuşla tam açılmıyodu, şimdi sadece sag taraftaki tek tuşla açılıyoda sol taraftaki açılmıyor sanırım.

Her camın kapama tuşuna kapandıktan sonra 4-5 saniye daha basmaya devam edin hepsi kodlanmış olur ;)

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Hasan Varnalı

konu burada olduğu için tekrar açmaya gerek duymadan buradan yazayım sorunumu akü durup dururken bitti arabayı park ettik ertesi gün marşa bastığımda araba tık deyip kaldı neyse yeni akü aldık hallettik bu seferde teyp kod istiyor ve hiç bir yerde yok ford servisini aradı babam onlarda bize en yakın olan Manisa ve Balıkkesir servislerine yönlendirdiler onlarda bir şey yapamayacaklarını oraya gidip 30 tl karşılığında yeni kod alabileceğimizi yoksa ellerinden bir şey gelmeyeceğini söylemişler bu ne kadar doğrudur :s

Yorum bağlantısı
Alaattin Zeki

konu burada olduğu için tekrar açmaya gerek duymadan buradan yazayım sorunumu akü durup dururken bitti arabayı park ettik ertesi gün marşa bastığımda araba tık deyip kaldı neyse yeni akü aldık hallettik bu seferde teyp kod istiyor ve hiç bir yerde yok ford servisini aradı babam onlarda bize en yakın olan Manisa ve Balıkkesir servislerine yönlendirdiler onlarda bir şey yapamayacaklarını oraya gidip 30 tl karşılığında yeni kod alabileceğimizi yoksa ellerinden bir şey gelmeyeceğini söylemişler bu ne kadar doğrudur :s

Kısmen doğrudur. öncelikle yeni kod almak diye birşey söz konusu değildir. sadece var olan ancak sizin bilmediğiniz kodu teypi sökerek arkasındaki seri numarasından yararlanarak buluyorlar. bu iş içinde doğal olarak ücret taleb ediyorlar hepsi bu. Bu işi servis dışında bir yerde yaptırmanız güvenlik açısından biraz zordur.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...