İçeriğe Yönlendir

06 Ha 272 (F1 Collection)

Hasan Ayvacı

Recommended Posts

Hasan Ayvacı

Herkese selamlar...

Yaklaşık bir senedir kullanmakta olduğum aracımı size tanıtıyım; Arabam 2005 model 1.6 collection, 2011 yılında 88000 km'de ilk sahibinden aldım, sıfır ayarında oldukça temiz, computestte aracın motorunun çok iyi durumda olduğunu söylediler, şimdilik standart donanımda, aldığımda Alpine teyp ve Delphi akü taktırdım, araç üzerinde OMVL marka LPG mevcut.

Yapılan değişiklikleri ilerleyen zamanlarda ekleyeceğim, herkese iyi forumlar...

a3qLw.jpg

VwiyT.jpg

3Exzf.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun..Güzel renk. :nazar:

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akif Özkan

Bu arabayı görünce tüm ayarlarım bozuluyor.Çek krediyi diyorum üzerine turboyu yükle diyorum.Kasıklara kadar bas diyorum.Sonra sakin ol diyorum :)

Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar...

Aracın güncel hali biraz değişik ;) en son coil-ex yaylarım geldi, taktıktan sonra sizinle paylaşıcam inşallah...

Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı

Yapılan değişiklikler;

17" RS jantlar

205/45/17 lastik takıldı

Cam filmi yapıldı

Son susturucu iptal edildi ve eksoz ucu takıldı...

Yorum bağlantısı
Tolga Erdem

Çok güzel olmuş,arka stop ve yan çamurluk sinyalleri değişirse biter mi ki işi :)

Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı

Çok güzel olmuş,arka stop ve yan çamurluk sinyalleri değişirse biter mi ki işi :)

Çamurluk sinyallerini şeffaf yada beyaz olanlarla değiştiricem, arka stoplar konusunda kararsızım, hoşuma giden bir model yok açıkçası, üstelik de pahalı, tamamını kırmızı folyo ile kaplama yaptırabilirim. Asıl sıradaki iş yaylar, önümüzdeki günlerde yaylarını değiştiricem...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı

maşallah :nazar: hayırlı olsun, arka stoplara kırmızı şeffaf folyo çektirirsen güzel durur. sorması ayıp kaça aldın :)

Sağolasın, geçen sene bu zamanlar 23000'e almıştım

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Sen bizim Zafer Ayvacıyı tanıyor musun? ;) Maşallah hepsi yerli yerinde uygulamalar olmuş.Elinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Jantlar ve egzoz çok yakışmış...Keyifli sürüşler...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı

Sen bizim Zafer Ayvacıyı tanıyor musun? ;) Maşallah hepsi yerli yerinde uygulamalar olmuş.Elinize sağlık.

Sağolasın abicim, Zafer Ayvacı'yı tanımıyorum, soyadlarımız benziyo sadece, bigün tanışırız inşallah :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

:nazar:

Asıl değişiklik yay takıldığında olacaktır. Şu halde jantlar ön plana çıkmamış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı

:nazar:

Asıl değişiklik yay takıldığında olacaktır. Şu halde jantlar ön plana çıkmamış.

Kesinlikle sana katılıyorum, birde uygun bir marşbiyelle olay tamamlanır :biggrin:

Yorum bağlantısı
Tolga Erdem

Arka stopları kırmızı film kapladığında muayanede sorun olacağını duymuştum,3 ay var diye bekletiyorum.Çamurluk sinyali,marşpiyel ve artı spoileri beraber bakalım da ucuza denk getiririz herhal :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...