Hasan Ayvacı 12 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2012 Maşallah jantlar çok yakışmış.. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Bedri Baki 12 Mayıs 2012 Paylaş 12 Mayıs 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. F1 piyasası epey yükselmiş ya ben 2009 yılında tonik mavi collection'u 19,500'e vermiştim şimdi aynısını 22500'e bulamıyorum Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı 12 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2012 Arka stopları kırmızı film kapladığında muayanede sorun olacağını duymuştum,3 ay var diye bekletiyorum.Çamurluk sinyali,marşpiyel ve artı spoileri beraber bakalım da ucuza denk getiririz herhal Doğrudur muayenede sorun oluyor, geri vites lambasında folyo var mesela onuda sökmem gerekecek. Çamurluk sinyali kolay, marşpiyel ve spoiler için Rieger marka güzel kitler var. Bakarız artık duruma göre, biraz kendimi toparlamam lazım Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı 12 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. F1 piyasası epey yükselmiş ya ben 2009 yılında tonik mavi collection'u 19,500'e vermiştim şimdi aynısını 22500'e bulamıyorum Hayırlı olsun güle güle kullanın. F1 piyasası epey yükselmiş ya ben 2009 yılında tonik mavi collection'u 19,500'e vermiştim şimdi aynısını 22500'e bulamıyorum Teşekkür ederim, doğru söylüyorsunuz piyasa baya yüksek. Parça ve arıza sıkıntısı diğer markalara göre az olduğu için piyasasıda ona göre değişiyo tabi. Açıkçası ben birazda 500 fazla verdim temiz olsun dedim. İnternetteki satıcıların çoğu al satcı, adam bütün bakımlarını yaptım, çok temiz vs, yazmış mesela, plakadan sorgulattığımda aldığı gün satışa koymuş ne biliyim en fazla bir aydır üzerinde falan, ikinci el alırken baya dikkat etmek lazım açıkcası... Yorum bağlantısı
Serkan Danış 12 Mayıs 2012 Paylaş 12 Mayıs 2012 Hayırlı olsun:) güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2012 Paylaş 12 Mayıs 2012 İyi günlerde kaasız,cezasız,arızasız,zevk ile kullanmanızı diliyorum. :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı 13 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2012 Yaylar takıldı (Coil-ex 3,5 cm) Yorum bağlantısı
Burak Koca 13 Mayıs 2012 Paylaş 13 Mayıs 2012 Maşallah hocam, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullandırmayı nasip etsin... Çok şık olmuş aracınız... Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı 14 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2012 İyi dilekleriniz ve beğenileriniz için herkese çok teşekkürler arkadaşlar, Allah hepimize kazasız, belasız kullanmalar nasip etsin... Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 24 Haziran 2012 Paylaş 24 Haziran 2012 Aynalar hoş olmuş.Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı 25 Haziran 2012 Yazar Paylaş 25 Haziran 2012 Çok teşekkürler arkadaşlar... Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı 5 Kasım 2012 Yazar Paylaş 5 Kasım 2012 biraz güncelleyelim, kaliperler sarı oldu Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 5 Kasım 2012 Paylaş 5 Kasım 2012 Çok güzel bir focus olmuş Kontrast çok güzel yakalanmış bence. Farlarda karartılsa tadından yenmez Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı 5 Kasım 2012 Yazar Paylaş 5 Kasım 2012 teşekkürler arkadaşlar, marşbiel ve spoyler takılacak, Anakara'da fiber boya ustası arıyorum bu arada, far karartma yapıcam ama muayenede sorun oluyormu tereddütteyim Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 5 Kasım 2012 Paylaş 5 Kasım 2012 Jantlar güzel olmuş.Sarı renkte açmış.Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı 6 Kasım 2012 Yazar Paylaş 6 Kasım 2012 Gerçektende sarı renk jantları dah belirgin hale getirdi, teşekkürler Mustafa... Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 disk balata ne zaman değiştirmeyi düşünüyosunuz? çünkü değiştirirken güzel bi süpriz sizi bekliyor olcak. Nasıl bir süprizmiş merak ettim ? Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı 6 Kasım 2012 Yazar Paylaş 6 Kasım 2012 bu jantın aynısı bendede var belki biiyorsunuzdur ben disk ve balata değiştirdiğimde kaliper ön kısma geldiği için janta sürttü ve jant yerine oturmadı onun için yeni balataları firezeye vererek incelttik ole oturdu. bu jantların kolları içe doğru kalın olduğundan bu sorun çıkabiliryor. Aynen öyle Emre, aynı sorun başıma geldi maalesef , bizde balata segmanlarının tepesini biraz taşladık sürtme biraz azaldı ama devam etti, baktık olmayacak çevre yolunda frene basarak 10-15 km kadar gittikten sonra sürtme kesildi. Birdaha aynı sorunla karşılaşmamak için diskleri büyültmek, doğal olarak fren merkezlerinide değiştirmek gerekiyo maalesef... Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı 6 Kasım 2012 Yazar Paylaş 6 Kasım 2012 bende bundan sonra spacer kiti alıcam bi dahaki balata değişimine böylelikle jantlar hem birazdaha dışarı çıkmış olcak hemde istredim görünüme kavusur Hımm gayet mantıklı ! ama büyük jant zaten arabayı yeterince yoruyo, birde spacer takınca arabayı iyice zorlamasın. Hiç araştırmadım ama spacer balans yapma, direksiyonda titreme gibi sorunlar yaparmı ? Bu arada marşbiel ile ilgili bir sıkıntı yaşadınmı şimdiden bileyim, Can'ın arkadaşından aldım geçenlerde boyanmayı bekliyo Yorum bağlantısı
Hasan Ayvacı 6 Kasım 2012 Yazar Paylaş 6 Kasım 2012 marka spacer alırsan sorun yaşanmaz. marşpiyel konusunda güzel boyanırsa sorunsuz. benimkinde boya hatasından dökülmeler başladı Aynen bende çabuk dökülmemesi için yaptırmışken iyi bi ustaya yaptırıyım dedim, çünkü spoyler, yan kapı çıtaları ve kapı kollarınıda boyatıcam, birde kış geldi o yüzden ağırdan alıyorum... Yorum bağlantısı
Recommended Posts