Bekir Yığrık 30 Haziran 2012 Yazar Paylaş 30 Haziran 2012 Yan sanayi mi bunlar.. ? Evet Orijinalleri pahalıydı. Ben de yan sanayi aldım. Işıl ışıl duruyorlar,güle güle kullanın. Teşekkürler.... benimde far camım çatlak muayeneye girdi herhangi bir sıkıntı çıkarmadılar... Malesef ilk gidişimde bana uyuz biri denk geldi... tertemiz olmuş aracı cok değiştirmiş. aslında eşinizde dostunuzda aynı aractan varsa onun farıyla takas yapıpta muayneye gidebilirdiniz ama değişmiş olması gercekten arac için on numara olmuş. ışıl ışıl O alternatifi de düşündüm. Bulunduğum yerde eş dostta böyle bir araba malesef yoktu. Ama arabanın görünüşünü baya bi değiştirdi. Çok şık olmuş teşekkür Yorum bağlantısı
Ömür Özgün Yıldırım 30 Haziran 2012 Paylaş 30 Haziran 2012 nazar boncugunu kondurmuşsunuz Yorum bağlantısı
Erşan Acun 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Eskişehirde malum bir site var orda daha ucuza satılıyor. Orijinal olduğunu zannetmiyorum, ama sormak lazım tabiki. Fordburada'kiler orijinal mi? Hocam o malum siteden bence uzak durun. sitede yazdığı markayı göndermiyor. orjinal diyor saçma sapan isimsiz bir şey gönderiyor. Yorum bağlantısı
Bekir Yığrık 13 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2012 Hocam o malum siteden bence uzak durun. sitede yazdığı markayı göndermiyor. orjinal diyor saçma sapan isimsiz bir şey gönderiyor. Yok bana yan sanayi dediler. Dedikleri gibi çıktı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts