Oğuzhan Acar 16 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2012 Zafer Bey bugun trafik tescile gittim problemi anlattım , araba kayseride 8.noterde satılmış , icra satmış arabanın şuanki plakasına kadar da soyledi ve ben tekrar avukatla konuştum aracın bu şekilde satışının mümkün olamayacağını baştan beri aracın tüm işleriyle kendisinin ilgilendiğini ve bunun usulsuz bir şekilde satıldığını soyluyor ve banka borcunun kapnamadığını , gerekli işlemleri başlattığını soyledi , gelişmelerden de haberdar edicekmiş . Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mayıs 2012 Paylaş 16 Mayıs 2012 Sorulmaz da yazılı olmayan kurallardandır. Sahibi girerse başkası girmez pek. Tabi sahibi olmayıp "ev/araba bizim beyler... Ayıp olmasın" diyenler de çıkar. İhalenin feshi sebebidir ve sağlam müdüre denk gelirse adamı öttürürler sorulurdan kastım içeri girmeden tabi yoksa aynen.. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Mayıs 2012 Paylaş 16 Mayıs 2012 Zafer Bey bugun trafik tescile gittim problemi anlattım , araba kayseride 8.noterde satılmış , icra satmış arabanın şuanki plakasına kadar da soyledi ve ben tekrar avukatla konuştum aracın bu şekilde satışının mümkün olamayacağını baştan beri aracın tüm işleriyle kendisinin ilgilendiğini ve bunun usulsuz bir şekilde satıldığını soyluyor ve banka borcunun kapnamadığını , gerekli işlemleri başlattığını soyledi , gelişmelerden de haberdar edicekmiş . Avukat ya sallıyor ya da orası neresiyse hiç iş bilen adam yok. Yanlışlıkla araba mı satılır Hayırlısı olsun. Bakalım altından ne çıkacak. Şimdi olayın içini dışını bilmeden kimseye laf atmayalım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Acar 16 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2012 Amcamda görüştü , Avukat ısrarla aynı şeyleri tekrarlıyor , mümkün değil bu aracın satışı diyor , satılamaz diyor , bende anlayamadım bir dümen dönüyor da hayırlısıı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mayıs 2012 Paylaş 16 Mayıs 2012 sahte temiz kağıdı çıkarmışlardır. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Acar 16 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2012 Bursada Kayseri melikgazi belediye başkanının kardeşi (Noter) sahte kağıtla deniz feneri bilmem neyden içerdeydi . Burası Türkiye herşey olur ... Plakasını öğrendim kayseri küçük bir yer bulurum aracı öğrenirim . Yorum bağlantısı
Recommended Posts