Emre Toprak 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Arkadaşlar 2006 tekno paket focus`um var. Dün bluetooth`un çalışmadığını farkettim. Normalde phone tuşuna bastığımda bağlı olan telefon çıkardı şimdi "audio muted" yazıyor. Menu tuşuna basılı tuttuğumuzda çıkan bluetooth menusu de çıkmıyor. Buna ilaveten voice tuşu da fonksiyonunu kaybetti. Sizce sorun ne olabilir. Böyle bir sıkıntı yaşamış bir arkadaşım varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teybi sıfırlamak gibi birşey söz konusu olabilir mi? Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Akü bağlantısıyla alakası olabilirmi ? yada aküyü söktünüzmü hiç ? Yorum bağlantısı
Emre Toprak 17 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2012 Aküyü sökmedim durduk yere oldu ona canım sıkıldı. Yazılımsal bir şey mi acaba ama sesli kontrol de gitti. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Teybin arkasında, ayrı bir parça tüm fonksiyonları sağlıyor, ya bozuk ya da yazılım yüklenmesini istiyor, bunu sadece ford yetkili servislerde yaptıraiblirsiniz, hangi şehirdensiniz? Yorum bağlantısı
Emre Toprak 17 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2012 Ankara`dayım. O zaman otokoç`a mı götürmek lazım çağlar bey. Pahalı bir parçaysa kalsın artık umarım çok istemezler. Yorum bağlantısı
Ali Sarı 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 kardeş aracında voice kit var ve kalsın diyosun valla ben günlerdir voice kit bulmaya çalışıyorum bence biran evvel yaptır... 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Bu özellik 2006 da tekno pakette var mıydı? Orjinalse seni bilmemde , bozuk durmasına dayanamazdım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 peki bu kit f 2,5 titanyumlara uygun mu,bulsak takılır mı-çalışır mı? Yorum bağlantısı
Emre Toprak 17 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2012 O zaman yaptırayım sonucu buraya yazarım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Ankara`dayım. O zaman otokoç`a mı götürmek lazım çağlar bey. Pahalı bir parçaysa kalsın artık umarım çok istemezler. Artık, parası ile bile bulamayacağınız bir parça. peki bu kit f 2,5 titanyumlara uygun mu,bulsak takılır mı-çalışır mı? focus2 deki Sony ile çalışır sanırım Yorum bağlantısı
Önder Tanrısever 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 Aynı sorun bende de olmuştu. Aslında işlem basit. Torpido gözünün arka tarafında ses kontrol modülü var ona ulaşıp fişini takıp bir süre bekleyip tekrar takarsanız resetlemiş olursunuz ve sorun düzelir. Modülü kolaylıkla bulmanız açısından sanırım üzerinde nokia veya bluetooth simgeleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ben servise sormuştum ön konsolu indirmekten filan bahsetmişlerdi. Ama işlem sadece bir fişi takıp çıkarmaktan ibaret:) modülü arayan arkadaşlar...modülü bulsanız da voice tuşu olmadan nasıl kullanacaksınız anlamadım?? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 Aynı sorun bende de olmuştu. Aslında işlem basit. Torpido gözünün arka tarafında ses kontrol modülü var ona ulaşıp fişini takıp bir süre bekleyip tekrar takarsanız resetlemiş olursunuz ve sorun düzelir. Modülü kolaylıkla bulmanız açısından sanırım üzerinde nokia veya bluetooth simgeleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ben servise sormuştum ön konsolu indirmekten filan bahsetmişlerdi. Ama işlem sadece bir fişi takıp çıkarmaktan ibaret:) modülü arayan arkadaşlar...modülü bulsanız da voice tuşu olmadan nasıl kullanacaksınız anlamadım?? minare ve kılıf meselesi.modül bulan onu da bulur herhalde (arar en azından) Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 Teknoloji ilkerleyeceğine geriliyor mu ne? 2006 focus ta bulunan 2011 de yok. Şimdi 2012 lerde olan parça 2018 lerde olmaz. Bu Fordu anlamak çok zor. Yorum bağlantısı
Ali Sarı 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 orjinal sony tebi çıkarıp bide üstüne onlarca para verip çan çin navigasyon takmak mecburiyetinde kalcam sanırım... Ankara`dayım. O zaman otokoç`a mı götürmek lazım çağlar bey. Pahalı bir parçaysa kalsın artık umarım çok istemezler. sen aracı otokoça götürdünmü kardeş? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 18 Mayıs 2012 Paylaş 18 Mayıs 2012 Aynısı benim tekno pakette başıma geldi,servise baktırmaya götürdüm neden yapar diye yazılım falan filan dediler olmadı.. sonra ben kutup başını çıkarıp taktım düzeldi.. teyp kodunu bilmiyorsanız önce onu edinin kutup başını çıkarıp takınca soracak.. Yorum bağlantısı
Emre Toprak 24 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2012 Ben daha gitmedim servise de bu torpidonun oradaki modülü bulamadım. Torpidonun vidalarını sökmemiz mi gerekiyor onun arkasında mı? Torpidonun içinde bir şey yok çünkü. Ayak bölmesinin orayı açtım da orada bir sürü kablo var çektim gelmedi orjinal sony tebi çıkarıp bide üstüne onlarca para verip çan çin navigasyon takmak mecburiyetinde kalcam sanırım... sen aracı otokoça götürdünmü kardeş? Aynı sorun bende de olmuştu. Aslında işlem basit. Torpido gözünün arka tarafında ses kontrol modülü var ona ulaşıp fişini takıp bir süre bekleyip tekrar takarsanız resetlemiş olursunuz ve sorun düzelir. Modülü kolaylıkla bulmanız açısından sanırım üzerinde nokia veya bluetooth simgeleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ben servise sormuştum ön konsolu indirmekten filan bahsetmişlerdi. Ama işlem sadece bir fişi takıp çıkarmaktan ibaret:) modülü arayan arkadaşlar...modülü bulsanız da voice tuşu olmadan nasıl kullanacaksınız anlamadım?? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 modül, teybi sökünce sağda altta, torpido altında görüp çekeledğiniz kablolar, gem modülü + sigorta tablası, 3500TL denbaşlar arızası, dikkatli olunmalı Yorum bağlantısı
Yusuf Altay 25 Mayıs 2012 Paylaş 25 Mayıs 2012 arkadaşlar slm ben yeni katıldım aranıza bende 2009 titanyum var sony kullanım kılavuzunda gelişmiş menü seçeneklerinden bluetooth açılıyormuş ben gelişmiş ayarlara giremedim nasıl yapılır bilen varmı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2012 Paylaş 25 Mayıs 2012 Kullanım kılavuzları tüm modeller ve opsiyonlar için tek basılır, trende de aynı kılavuz verilir, sizdeki focusta cep telefonu ile teyp eşleşmesi yoktur Yorum bağlantısı
Ali Sarı 25 Mayıs 2012 Paylaş 25 Mayıs 2012 bu voice kontrol ünitesini bi abimiz bulmuş siteden onu bir yerden temin edebilsek yokmu bilen gören duyan bu cihazı nereden gelir kim getirir? Yorum bağlantısı
Emre Toprak 29 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2012 Bugün akü kutup başlarını çıkarıp taktım sorun çözüldü arkadaşlar Yorum bağlantısı
Emre Toprak 29 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2012 Evet forumdaki arkadaşlara özellikle çağlar beye çok teşekkür ediyorum. Başımız sıkıştığında yanımızdasınız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts