İçeriğe Yönlendir

Fiesta'm

Gökhan Azizoğlu

Recommended Posts

Gökhan Azizoğlu

aracımın ilk hallerini de paylaşmıştım, ozaman yolun başındaydık..şimdi bu hale geldik karınca kararınca..

ilk halleri..

kopyasgrnt1558.jpgkopyasgrnt1557.jpg

ufak tefek dokunuşlar..

fotoraf0095w.jpgfotoraf0329kopya.jpgfotoraf0342.jpg180520121232.jpg180520121226.jpg190520121234.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Azizoğlu
(düzenlendi)

teşekkür ederim abicim, zaman zaman oynuyorum işte, kıyafet gibi aklıma geldikçe kendi zevkimle bişiler ekliyorum çıkarıyorum..en son sadeleştim biraz, çıtalar ve kapı kolları boyanınca pamuk gibi olduk :) boya koruma da yaptırdım ama aldığım günden beri yağmur yağıyor, havalar bi düzelsin temiz temiz çekicem son hallerini bol bol

Jantlar fena değil. :nazar:

eyw :)

Eyvallah :)

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Türkçe harf kullanalım.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu folyo kaplı olanları istanbul'da polisler anında çeviriyor :)

Güle güle kullanınız.

Yorum bağlantısı
Gökhan Azizoğlu

Teşekkür ederim :) beni de az durdurmadılar :) söktüm ama geçici bir denemeydi o, aldım hevesimi :)

Yorum bağlantısı
Musa Kuru

Tavana siyah folyo taktırın.. çok fena oluyor benim fiestaya bakabilirsiniz örnek olarak :) Bu arada :nazar:

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Bana kızacaksınız ama ben ilk haline bayıldım :).

Bide ingiliz numaralandırması yanlış bence bizim araba mk6 değil mk5.

Yorum bağlantısı
Ahmet Murat Güçlü
(düzenlendi)

Çok abartıya kaçmadan sade ve güzel olmuş.Benim de aklımda bir şeyler var ama arızalar yakamı bırakmadı.Bu arada kaputa yaptığınız uygulama ses yalıtım için mi?anlayamadım

Yorum bağlantısı
Gökhan Azizoğlu
(düzenlendi)

Bana kızacaksınız ama ben ilk haline bayıldım :).

Bide ingiliz numaralandırması yanlış bence bizim araba mk6 değil mk5.

Parça isterken bile mk6 koduyla istendi bu zamana kadar, mk5ler 2002 öncesi geçiyor diye biliyorum bende..zevkler tartışılmaz, yorumun için sağol :)

Cok abartıya kacmadan sade ve guzel olmus.Benimde aklımda bişiler var ama arızalar yakamı bırakmadı.Bu arada kaputa yaptıgınız uygulama ses yalıtım için mi?anlayamadım

Teşekkür ederim, aksilikler yakanızı bırakır inşallah ne diyelim :) evet yalıtım amaçlı, zaten aldığımda da vardı ancak biraz daha güçlendirdim onu da

Yorum bağlantısı
Ahmet Murat Güçlü
(düzenlendi)

Hangi malzeme kullanılarak nasıl yapılabilir? :)

İmla kurallarına uyunuz.Gereksiz alıntı yapmayınız.
Yorum bağlantısı
Gökhan Azizoğlu
(düzenlendi)

Oto döşemecilerinde bulunan bir malzeme, ister yaptırabilirsiniz oraya göre kestirerek ( benim gibi :) ) ya da kendiniz o malzemeden temin edip kendiniz de uğraşabilirsiniz. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

jantlar çok güzelmiş :nazar: , avatara sadece yüz fotoğrafı koyuyoruz.

Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir

Maşallah jantlarınız hoşmuş :nazar: En son hali güzel hali bencede bende bir ara uydum bu hellaflush modasına daha sonra çabuk aldım hevesimi :)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Ufak dokunus derken ???

Saka bir yana cok guzel olmus masallah..

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

çakma st :) benım de hosuma gıdıo guzel oldu tampon boyaları..

Cidden guzel olmus..

Boyle boyali tamponlu fiestalar benide cakma saniyor bazen yapisiyorlar arka tamponuma :) Cok zevk aliyorum ozamanlar. Once onume aliyorum daha sonra arkadan iteliyorum kacacak yer ariyorlar..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...