Misafir 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 (düzenlendi) süpersin kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum, bence sizde kullanmayın kafanız rahat, kişisel bilgileriniz size kalsın. Face de geçirilecek zaman bence fordclub da, ondanda sıkılırsanız kitap okunarak geçirilmeli ,diye düşünüyorum. Oradaki farm ile ville ile sizi kandırıp zamanınızı çalıyorlar zamane dedikodu merkezi kim kimle ne yapıyor sanane Bunların hepsi israil oyunu +1 Sadece ben değilmişim demekki böyle düşünen. 24 Mayıs 2012 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 İllüminati de var İllüminati : dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı +1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 Facebook kullanıyorum ama benim de kafam rahat. Bİr kaç okul bilgisi falan dışında özel bilgim de yok. Ama eski arkadaşlarıma ulaşma konusunda epey faydası oldu. Onun dışında sürekli birşey paylaşan, durum güncellemesi yapan, oyun oynayan biri değilim. Bence kullanmasını bildikten sonra sorun yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 İletişim için gerekli olduğu kanısındayım.. Ancak Zaman Tüneli zımbırtısı tam bir eziyet.. 2 Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 tünele girince farlarınızı yakmayı unutmayın 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 İnsan ne yaparsa yapsın bilerek yapmalı ve sonuçlarının ne olacağını düşünmeli. Körü körüne bir şeyler yapmak, herkes yaptığı için bir şeyler yapmak fayda sağlamaz. Yunus Emre'nin dediği gibi; ilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir; sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktır. Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 Hüseyin'im; özünü, değer yargılarını ve inandığın ahlaki, dini ve milli değerlere olan inanç ve saygını yitirmediğin müddetçe bir sıkıntı olmayacağı kanaatindeyim. ama açıkçası facede oyun oynamak bana çok anlamsız geliyor, bu güne değin hiç oynamadığım gibi gelen bütün oyun isteklerini yok saydım ve bir çoğunu engelledim. lakin face, uzun yıllardır haber alamadığımız ilk, orta,lise ve üniversiteden bir çok arkadaşımızı bulmamıza ve hep birlikte tekrar buluşup konuşma fırsatına vesile oldu. özellikle bu buluşmalar bizler gibi ehtiyarlayıp belli bir yaşa gelenler için çok anlamlı ve mutluluk vesilesi olan faktörler. abi bu arkadaşlarınızı bulup konuşma işini facenin değilde internetin yaptığı kanısındayım. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Mayıs 2012 Paylaş 25 Mayıs 2012 Forum yoktu şimdi gelmiş, bu arada facebook epey işe yaramış. İkinci Geyik Merkezi olarak Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Mayıs 2012 Paylaş 25 Mayıs 2012 Ben gece girebildim ama sapıtıktı. Tarih olarak dünün tarihinde kalmış. Bugünün tarihlerini 25.05.2012 olarak veriyordu. Forumu buldun da tarihi kaldı Yorum bağlantısı
Serkan üççetin 25 Mayıs 2012 Paylaş 25 Mayıs 2012 5 senede anca feyse alıstık şimdi bi 5 te buna alış.... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Ben de sevmiyorum bu zaman tünelini....Otomatik olarak geçmişim, ama bu aralar gelen reklamlar bayıltıyor insanı.... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Ben geçmedim.. geçmeyeceğim.. +1 nerede tırak orada bırak. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts