Tahir İlter 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Bir kazada benden ama benim ki bisiklet Bisikleti yaz dolayısıyla bakıma germiştim benim tamirci hangi akla hizmetle frenlerin yerini değiştirmiş.Neyse aldım bisikleti yolda oldukça hızla gidiyorken karşıdan gelen kızları görünce hava atacağım ya arkasını kaydırmak istedim çocuk aklı işte ayağa kalktım frene bir asıldım frene basmamla arka seleyi kafamda hisetmem bir oldu resmen havada 90 dereceyi yakalayıp burun üstü çakılmıştım. Rezil olmayı geçtim burnumu kırmadığıma dua ediyorum şimdi.Ha sağ olsun simitçinin biri hemen yanıma koştu yardım etmişti :D 9 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 ilk müdahaleyi simitçi yapmış. ne sordu açmısın falan mı? simitten boyunduruk takmış olabilir. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Haziran 2012 Yazar Paylaş 12 Haziran 2012 Ankara'da aracı park etmek için geri geri yanaşıyordum. Arkamda uzun demir boru şeklinde bariyer varmış ve tabi aynadan göremedim. Yanaşırken arka taraftan tak diye ses geldi. Ne oldu diye tam bakmak için kapıyı açacaktım ki tam kapının yanından güm diye ses geldi. Meğersem vurduğum boru şeklindeki bariyer kendi etrafında tur atıp arabanın kapısına vurmuş Çizgi film gibi olmuş Benim de bi abim var. Bi gün rizeye gitmiş. Araba çalışırken kapıyı kapatmış .... :p Kesin Servet'tir İlk focus'umda (daha 300-400 km'lik kullanıcı iken) bir gün geri geri gidiyorum. Park sensörü dıt dıt ötüyor bir yandan, Nezaket dışarıda kontrol ediyor diğer yandan. Nezaket seslendi "yavaş ol". Ben cevapladım "yavaşım zaten". O sırada küüüt diye kaldırıma geçirdim. Egzos ucunu susturucuya gömmüşüm Yavaş yavaş gömmüşsün egzozu 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Orta okulda arkadaşlar yolun kenarında karşıya geçmeyi beklerken taksinin biri yavaş yavaş gelip arkadaşın ayağını ezmiş ve tam üstündeyden durmuş. Arkadaşın ayakkabısı da bol, taksi de sadece ucunu eziyor, lastik ayağına basmıyor yani. Adamın camı tıklatmış, "abi ayağımı eziyon". Adam afallamış, anlamamış ama gösterince farketmiş ve taksiyi az ileriye almış. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 ilk müdahaleyi simitçi yapmış. ne sordu açmısın falan mı? simitten boyunduruk takmış olabilir. Abi ne olduysa simitçi müdahalesinden sonra oldu zaten bana yoksa özümde normal bir insandım :D 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Bir sokağa döndüm arkamda kimse yoktu. Arabayı park edicem. Kamyonet tarzı hep arabalardan olsa gerek aynalara bakarak park ederim hep. Sağ aynaya bakarak giriyorum. Haşırt dedi araba durdu. Anlamadım. Hafif gaza bastım arabanın arkası yükseldi. Nasıl ya diye sol aynaya baktığımda arkamda başka bir sürücünün masum masum bana baktığını gördüm. Meğersem ben durup geri vitese atana kadar arkama gelmiş. Arabasının plastik tamponuna az beyaz boya yapmışım. Altımdaki araba logan olunca benim açımdan bir sorun olmadı ama yıkatınca onunda geçmiştir sanırım. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Bir defasında bisikletli bir çocuğu çiğnedim... Yaya haldeyken Başımdan 3-5 tane komik kaza olayı geçti şükür hepsi ufak tefek. Ancak bir gün Sivas' tan kangal a gidiyorum. meşhur yağdonduran rapmasını çıkacaz. Tecerden vurduk rampaya. En önde bir d1210, sonra bir reno 12 SW şöförün yanı ve portbagaj da dahil tıkabasa dolu bir araç. sonra transit ve ben. Rapmaya gelince kamyon bayıldı tabi. sıra ile sollamaya çıktık. Önce reno sonra transit sonra ben.. aynaya baktım gözucuyla kamyonu geçmişmiyim diye kafamı bir çevirdim. Anam arabalar duruyor Bizim renonun rapmayı çıkmaya dermanı kalmamaış durmuş, peşinden transit durmuş e ben de o sırada transit e (connect) vurmuşum. 100 tl ye halletmiştik adamın hasarını ayak üstü Yorum bağlantısı
Necat Ertan 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 O dönemler stajyerim, Mk1 Focus aracım ile adliyeye geldim. Aracımı park edecek dar bir alan vardı çok uğraştım aracı sığdırmak için ancak nafile çaba içerisinde olduğumu anlayınca aracı bir arka sokakta daha rahat bir yere park edip hemen Adliyeye geçtim. Adliye çıkışı şehir merkezinde staj eğitim derslerine de katılmam gerekiyordu, park sorunu nedeniyle aracımı almadan toplu taşıma ile derse gittim. Ders dönüşü niyetim yine toplu taşıma ile dönüp aracı bıraktığım yerden almaktı ancak yorgunluktan otobüste uyuya kalmışım ve ineceğim yeri geçmişim, eve vardım Velhasıl kelam aracım o akşam parkettiğim yerde kaldı, ertesi gün aracımı almaya gittiğimde birde ne göreyim Focus ortalarda yok. Tüm civar esnaftan sordum aracımı gördüler mi diye ama nafile Polisi aradım aracım çalındı diye adresimi verdim hemen geldiler sağ olsunlar ve 2 dk.da aracımı da buldular. Aklım bana öyle bir oyun oynadı ki ben aracımı ilk parketmeye çalıştığım ancak beceremediği noktada arıyordum. Polisler 2 dk.da arka sokakta parkedilmiş aracımı buldular Yerin dibine girdim resmen Allahtan görevleri icabı böyle olaylara alışıklarmış, hayıflanmamam için beni teselli ettiler 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Haziran 2012 Yazar Paylaş 12 Haziran 2012 Polisi aradım aracım çalındı diye adresimi verdim hemen geldiler sağ olsunlar ve 2 dk.da aracımı da buldular. Aklım bana öyle bir oyun oynadı ki ben aracımı ilk parketmeye çalıştığım ancak beceremediği noktada arıyordum. Polisler 2 dk.da arka sokakta parkedilmiş aracımı buldular Yerin dibine girdim resmen Allahtan görevleri icabı böyle olaylara alışıklarmış, hayıflanmamam için beni teselli ettiler Polislere ne dedin... Çok merak ediyorum... Ben olsam.. gördün mü bak, çalıp oraya bırakmışlar derdim 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 İyide kardeşim solungaçlarım çıkacak haldeyim, arasıra karaya da çıkmak gerek İtina ile karda araç viteste bırakılır, kapılar kilitlenir, egzosa patates çakılır, cam çerçeve kırılır Neredesin Servet abi. Buralarda deniz yok, ama. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Polislere ne dedin... Çok merak ediyorum... Ben olsam.. gördün mü bak, çalıp oraya bırakmışlar derdim Suratım artık nasıl bir hal aldıysa çok anlayışlı davrandılar, bahane üretmeme gerek kalmadı bu yüzden abi Allah gariban kulunu sevindirmek için önce eşeğini kaybettirir, sonra da buldururmuş. Bizim ki biraz da o hesap oldu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 180 kulaç(palet ile) bana 1km mesafe demek, uzakmışşş 1.5 km sahili olan, 1500 yatak kapasiteli yere anca ulaşıyorum Neredesin Servet abi. Buralarda deniz yok, ama. Alanya'dayım Hüseyin. Bende şeytan kovalıyorum 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 İlk araç kullanmaya başladığım dönemlerde şirketin aracı ile çıkıyordum. Kangoo'yu aldım, tam şirkete gireceğim, güvenlikçiler izin vermediler, "içerisi dolu" dediler. Bende "araba bana zimmetli uzağa bırakamam, kapının önünde ağacın altına bırakayım o halde" dedim. Ağaca yanaştım ama burnum açıkta kaldı, gaza basıyorum basıyorum, hayret araba gitmiyor. O sırada bi baktım şansa şirketten 3-5 kişi bana doğru geliyor. "Ne oldu" dedim, "abi arabanın tavanınızı eziyorsun, ağaç çekilmiyor sanki" dediler Aylarca dalga geçtiler valla, selektör atsaydın falan diye 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Benimkini yazma, utanıyorum Abi utanacak ne var. Ama çok komik Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Hangisini anlatayım bilmemki... Ama ömrümde unutamadığım iki anım var... Bir gece ankara abidin paşa kaşif hoca sokakta eski burunlu 2,5 luk traktörümle (fordumla)depe lambası açık bir şekilde geziyordum.Yolun kenarında kaputu açılmış bir ticari vardı.Tabi arabanın başın dada eli ayağı düzgün bir adam.El kaldırdı, abi arabayı çalıştıramadım müşterimi evinden alıp hava limanına yetiştirecem bir el atında vurduralım dedi.Bizde yardım edecez ya garibana o arabaya bindi biz ittirdik arabayı çalıştırdı, sağolun abilerim dedi ve gitti.Traktörümüze bindik tam hareket ediyordukki Merkezden şöyle bir anons Abidin Paşa Kaşif Hoca sokak içerisi Çalıntı ticari plakası veriyorum istasyonlar not alsın... Neyseki saime kadın ışıklarda yakaladık ve sora koyu bir sohbet yaptık kendisiyle.... sohbeti baş başamı yaptınız abi.öyleyse eğer vayy adamın haline Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Emmi bey, çardakla aramızda kalan saksı çatlamış...Kaskoyu delmeye gerek var mı, yoksa sen bir saksı alır gönderirmisin ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Haziran 2012 Yazar Paylaş 12 Haziran 2012 Sefa Sakın cc'yi kaybetme Emmi bey, çardakla aramızda kalan saksı çatlamış...Kaskoyu delmeye gerek var mı, yoksa sen bir saksı alır gönderirmisin ? Polis çağır zabıt tutsunlar, trafik sigortan öder Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Taze taze.. 15 dk lık. Şekeroba Kasabasından su doldurdum. Harika bir suyu vardır. 2 damacana , 4 tane 5 lt su. bagaja yerleştirdim. Hatta damlayan su bagaj paspasını ıslatmasın diye altına naylon bile serdim. eve geldim. Arkaya bakıyorum bir iz. Su izi.35 lt su bagaja dökül. Arkadan çizgi çekerek gel. Simit tüpün orta yerine gelecek yerden tahli ye oluyor su. Neysa paspası çıkardım. Arka koltukları yatırdım. Oturakları açtım. Yarın akşama gazeli çıkar. Asmanın gölgesi bile kurtaramaz onu. Şu saatte bile evin içi 33 derece.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Haziran 2012 Yazar Paylaş 12 Haziran 2012 Taze taze.. 15 dk lık. Şekeroba Kasabasından su doldurdum. Harika bir suyu vardır. 2 damacana , 4 tane 5 lt su. bagaja yerleştirdim. Hatta damlayan su bagaj paspasını ıslatmasın diye altına naylon bile serdim. eve geldim. Arkaya bakıyorum bir iz. Su izi.35 lt su bagaja dökül. Arkadan çizgi çekerek gel. Simit tüpün orta yerine gelecek yerden tahli ye oluyor su. Neysa paspası çıkardım. Arka koltukları yatırdım. Oturakları açtım. Yarın akşama gazeli çıkar. Asmanın gölgesi bile kurtaramaz onu. Şu saatte bile evin içi 33 derece.. Bak bu bir tavsiyedir.. Damacana ve benzeri devrilince dökülecek şeyleri sürücü ve yolcu koltuğunun arkasına yere koy... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Emmi damacana bagaj kapağına sıkışıyor normalde. Sayı 2 olunca yattı. Hep 4 lü gidiyor birbirine destek oluyorlardı. Tavsiye için teşekkürler. Ama arkada su ile çizdiğim çizgi görülmeye değerdi. kesintisiz 10 cm kalınlığına bir çizgi. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Bir anı da benden,florya belediye tesislerinde park yeri arıyoruz.ama her yer full.bende inat ettim bulucağım diye ve tersten girdim park alanına.kaldırım taşlarınıda sağolsunlar yüksek yapmışlar araba çıkmasın diye.çıkış yerinden giriş yapmayı denemek için hamle yaptım,eşiminde ehliyeti var bu arada.kendisi yanımda oturuyor ve dedimki camı açıyorum sen kafayı camdan uzat bak lastiği veya marşpiyeli sürtmeyelim dedim.eşimde bana neden ısrarcısın yer yok işte dedi,kaşıntımız varya kaşıyacaz neyse eşim uzanmış bakıyor ön sağ kapıdan bende silme yavaş yavaş dönmeye çalışıyorum tersten sağa.eşimede soruyorum ne kadar kaldı diye.oda bana gel gel gel gel diyor bende rahatça aynaya bile bakmıyorum.sonra bir baktım araba gitmiyor hala gel gel gel diyor.ben dedim ne oldu bişey yok sen gel diyor la nasıl birşey yok araba gitmiyor dedim. hemen geri geri çıktım.az ileri aldım arabayı,inip bakim dedim birde ne görim marşpiyel gitmiş çağırdım gel bak sen burayı görmedinmi diye,yooo görmedim dedi neyseki kaskodan mini onarım ile kurtulduk.ustanın dediği kulağıma küpe oldu ondan sonra.sen sen ol hanıma güvenme dediydi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Haziran 2012 Yazar Paylaş 12 Haziran 2012 ustanın dediği kulağıma küpe oldu ondan sonra.sen sen ol hanıma güvenme dediydi. Yenge hanım burayı okuyacak ve unutamayacağın bir anın daha olacak bence 7 Yorum bağlantısı
Murat Dere 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Yenge hanım burayı okuyacak ve unutamayacağın bir anın daha olacak bence Evet ama o anıyı bize anlatabilecek mi ki? Belki hastaneden çıkınca. 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 (düzenlendi) Daha önceki çalıştığım Firma'nın Transit'i ile bir AVM otoparkına girdim.. Yüksek Kasa olmasından dolayı, yanımdaki arkadaşa yukarı bak tavanı çarpmıyalım dedim, çünkü tavan ile arasında çok az bir mesafe ile ilerliyordum, ona güvenemeyip bende tavana baka baka ilerlerken küüttt diye bir ses geldi, aracın vurmasıyla ikimiz birden kafayı cama vurduk... Her neyse buraya kadar zaten başlı başına komedi esas bundan sonrası daha komedi sandık ki arabaya vurduk önümüze bakıyoruz birşey yok, ulen nereye vurduk biz derken indik baktık, arabada hasar yok önündede bırakın arabayı hiçbir nesne yok dumur olmuş durumdayken, çalışır olan arabayı 1.vitese taktım, sert bir kalkış yaptım, tekrar küüütt dye bir ses ulan ne oluyor derken arkadaş dedi ki heralde arabanın altına birşey girdi o yapıyor derken baktık ki önümüzde bölme için yapılmış bir kaldırım koymuşlar, meğersem lastikler ile tamponun altı ona vuruyormuş :D 12 Haziran 2012 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2012 Paylaş 13 Haziran 2012 Yenge hanım burayı okuyacak ve unutamayacağın bir anın daha olacak bence Yok abi bu konuda içim rahat görmez. Evet ama o anıyı bize anlatabilecek mi ki? Belki hastaneden çıkınca. Murat abi bir anımız daha olursa seve seve yazarız,olmadı öbür taraftan mesaj atarız Yorum bağlantısı
Recommended Posts