Volkan Par 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 2011 109ps TDCI collection focus araç ile 2011 109 ps TDCI titanium x paket araç arasında donanımsal olarak muazzam farklar var fakat merak ettiğim arabanın çekiş gücünü etkileyen tork özelliğide aynı mı farklı mı ? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Teknik özellikler aynı. Ancak, donanımlı olan araç daha ağır olacağından, daha hafif olana göre dezavantajlı olur. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 2011 109ps TDCI collection focus araç ile 2011 109 ps TDCI titanium x paket araç arasında donanımsal olarak muazzam farklar var fakat merak ettiğim arabanın çekiş gücünü etkileyen tork özelliğide aynı mı farklı mı ? motor güçleri aynı hatta tüm motor teknik verileri aynı. Bunun dışında koltuklar,mercekli farlar, sunroof + led stop (HB) + anahtarsız çalışma gibi donanım farklılıkları var. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Par 12 Haziran 2012 Yazar Paylaş 12 Haziran 2012 fakat arkadasın arabasına bindiğim zaman 2. viteste sanki koltuğun arkasına yapışıyormuş gibi his yaratıyor ki daha yüklenmedim diyo.. o da 109 tdci benim araçta 109 tdci sadece o titanium ben collection üstelik benm arac 10.000 o arac 40.000'lerde bişeyler mutlaka farklı ..? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 fakat arkadasın arabasına bindiğim zaman 2. viteste sanki koltuğun arkasına yapışıyormuş gibi his yaratıyor ki daha yüklenmedim diyo.. o da 109 tdci benim araçta 109 tdci sadece o titanium ben collection üstelik benm arac 10.000 o arac 40.000'lerde bişeyler mutlaka farklı ..? Bunun bir çok nedeni olabilir.Teknik bazı sıkıntılar olabilir aracınızda örneğin karter havalandırma borusu çıkması vb.. Aklınızda soru işareti kalmasın istiyorsanız dyno ya çıkın derim iki araç olarak 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 (düzenlendi) titaniumlarda olan, gerektiğinde fazladan tork veren ; ani tork verme özelliği , (neydi adı unuttum )collectionlarda yok mu acaba? belki bu durum öyle bir his yaratıyor olabilir? 12 Haziran 2012 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ercan Aytuğ Atalay 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 (düzenlendi) fakat arkadasın arabasına bindiğim zaman 2. viteste sanki koltuğun arkasına yapışıyormuş gibi his yaratıyor ki daha yüklenmedim diyo.. o da 109 tdci benim araçta 109 tdci sadece o titanium ben collection üstelik benm arac 10.000 o arac 40.000'lerde bişeyler mutlaka farklı ..? sakin ve düşük devirde kullanıyorsanız motor açılmamıştır dizeller kullandıkça açılır diye biliyorum ) kullanılan yakıt kalitesi bile fark ettirebilir 12 Haziran 2012 tarihinde Ercan Aytuğ Atalay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 titaniumlarda olan, gerektiğinde fazladan tork veren ; ani tork verme özelliği , (neydi adı unuttum )collectionlarda yok mu acaba? belki bu durum öyle bir his yaratıyor olabilir? Overboost tüm 109ps lerde var abi 3 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 insanın bile iki kolu, iki bacağı aynı uzunlukta değildir. bakım, kullanılan parça, hava filtresi doluluk oranı, yakıt kalitesi, 10000 deki motorun açılmamış olması ve bir dolu faktör vardır. tianium ve collection arasında motor ve teknolojisi olarak hiç bir fark yok, farklar konfora etki eden donanımlardadır. hatta titanium ek donanımdan dolayı daha ağır olduğu için daha dezavantajlıdır. ama bu fark ne kadar farkedilebilir, orası tartışılır. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 *Kullanılan yakıt kalitesi *Aracın bakım durumu *Geniş taban lastik varsa aracınızda buda performansı düşürür *10.000km az bi km dizel için aracınız tam olarak yeni yeni açılmaya başlıcaktir. Bence bakımlarını yaptırın Focus'unuzun depoyu fulleyin otobana çıkın şöyle bi 10 15 dakika yardırın motor bi açılsın iyice. Ev arkadaşımda fiesta var 12küsür binde hem yakıt tüketimi düşmeye başladı hemde performansı sanki eskisinden daha iyi Yorum bağlantısı
Volkan Par 12 Haziran 2012 Yazar Paylaş 12 Haziran 2012 yorumlar için teşekkür ederim sanırım arabanın açılmamış olmaması durumundan kaynaklanıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 yorumlar için teşekkür ederim sanırım arabanın açılmamış olmaması durumundan kaynaklanıyor Arkadaşlara katılıyorum, bakım sonrası gaza dokunun. Yorum bağlantısı
İsmail Yanık 12 Haziran 2012 Paylaş 12 Haziran 2012 Bence bakımla kilometre ile ilgisi yok, psikolojik. Forumda çok okuyorum bu tip karşılaştırmaları. Nedense hep forumdakilerin arabaları zayıf diğerleri koltuğa yapıştırıyor. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 1 Nisan 2014 Paylaş 1 Nisan 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-focus-1.6l-duratec-ti-vct-115ps-collection-159054447/detay/ Bu araç ile ilgili ne düşünürsünüz? Babama bakıyoruz... Yorum bağlantısı
Recommended Posts