İçeriğe Yönlendir

2012 Fiesta 1.6 Tdci Elektrik Kırmızı...

Doğu Kemik

Recommended Posts

Doğu Kemik
:good1: plastik aksam için birşeyler planladık ama zaman konusunda anlaşamıyoruz.
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Doğu farlardaki işlemler neler bi anlatırsan sevinirim... :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

İyi günlerde,kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmenizi diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Farlar benim kafamdaki projemle aynı yahu.Yapılmışı görünce harika bir düşüncem olduguna inandım şimdi.Uzun tarafına 5 li 40 derecelik heralde en az 1 wattlık power led kullanılmış sanki. :good1:

Sinyalde power ledli yapılmış.Kafamdaki far projemle aynı bu far.Hoşuma gitti :good1:

Piyano siyahta harika olmuş.Farlarda siyah vazgeçilmezim oldu.Stop fena değil.Bunların orjinal stop üzerinde çalışılsa bundan daha güzel olacagını düşünüyorum. :good1:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Erkut ciddiyim sen o garip fara para yatırma bundan bul yada al bi tane çıkma far ugraşalım. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Doğu farlardaki işlemler neler bi anlatırsan sevinirim... :)

Erkut elektrik işinden pek anlamam ancak arabamda emeği geçen arkadaşım Mürsel Keleş' in yazdıklarını paylaşabilirim ;)

İyi günlerde,kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmenizi diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Farlar benim kafamdaki projemle aynı yahu.Yapılmışı görünce harika bir düşüncem olduguna inandım şimdi.Uzun tarafına 5 li 40 derecelik heralde en az 1 wattlık power led kullanılmış sanki. :good1:

Sinyalde power ledli yapılmış.Kafamdaki far projemle aynı bu far.Hoşuma gitti :good1:

Piyano siyahta harika olmuş.Farlarda siyah vazgeçilmezim oldu.Stop fena değil.Bunların orjinal stop üzerinde çalışılsa bundan daha güzel olacagını düşünüyorum. :good1:

Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim Oktay Bey. Farda kullanılan ürünler sizin bahsettiğiniz gibi olmalı anlamadığım için bir şey diyemiyorum ayrıca farlara bi xenon dönüşümü de yaptık :) .Arka stopları ise binbir zahmetle yurt dışından getirdiğimiz için şimdilik kullanmayı uygun gördük üzerinde çalışmak için söktük bile ancak ana malzemesi çok işleme müsait gelmedi bize. Orjinal stoplar üzerinde de oynayabilirdik ama dediğim gibi bunları eskittikten sonra belki :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Erkut ciddiyim sen o garip fara para yatırma bundan bul yada al bi tane çıkma far ugraşalım. :good1:

Abi aklıma girdin şimdi bak... :) Hüseyin hoca bulacaktı bi ara çıkma far ama ne ses çıktı ne bir şey bir daha... :) ben biraz bakinayım abi... :)

Erkut elektrik işinden pek anlamam ancak arabamda emeği geçen arkadaşım Mürsel Keleş' in yazdıklarını paylaşabilirim ;)

Çok iyi olur hemde... :) En azından bizde bilgilenmiş oluruz biraz daha... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Hocam, o kampanalar beni de çok rahatsız ediyor ancak biraz toparlanayım kısmetse bir daha ki sefere :)

2WqEm.jpg

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Doğu ön karlığı yaptırdın sanırım çok yakışmış... :nazar: Sana kaça mal oldu o ürün ?

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Ön ek Almanya' dan Erkut ebaydan almıştım. 129 euro

Türkiye ye satışı olmadığı için bir yakınımız vasıtasıyla getirttik kargo parası vermedim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
(düzenlendi)

Ön ek Almanya' dan Erkut ebaydan almıştım. 129 euro

Türkiye ye satışı olmadığı için bir yakınımız vasıtasıyla getirttik kargo parası vermedim ;)

Çok iyi Doğu güzel günlerde kullan işallah... :) Bu arada araban geldimi sana ulaştımı... ?

tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Bu araba hiç gün yüzüne çıkmıyormu. :)

Hocam yarın kısmetse Tuningcadde' nin organizasyonunda olacak. Açıkçası alındığından beri pek kullanılmadı :)

Çok iyi Doğu güzel günlerde kullan işallah... :) Bu arada araban geldimi sana ulaştımı... ?

Erkut pazartesi günü bir aksilik olmazsa alacağım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hocam yarın kısmetse Tuningcadde' nin organizasyonunda olacak. Açıkçası alındığından beri pek kullanılmadı :)

Malın zekatı olduğu gibi arabanında zekatı var. Burada kullanalaım. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Hadi hayırlısı ile kavuş artık... :)

Sağol Erkut :)

Malın zekatı olduğu gibi arabanında zekatı var. Burada kullanalaım. :)

Kullanalım hocam :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ayberk Arslanpir

Aman nazar değmesin :nazar: Sürmesi ne keyifli oluyordur.Nasıl kıskandım anlatamam :bravo:

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Arabanın içine ait gece görüntüleri. Cep telefonu ile çekildi bu nedenle görüntü kalitesi iyi olmayabilir wink.gif

Orta konsolu yeniden dizayn ettik. Double DIN' i orjinal teyp düğmelerinin olduğu yere yerleştirdik. Üst kısmına ise turbo basıncı yağ basıncı ve eksoz sıcaklığı göstergelerini yerleştirdik. (Göstergeler Defi marka ancak ortadaki gösterge fark etmişsinizdir farklı. Yurt dışından girişi ile ilgili gümrükte sıkıntı çıktığı için geçici olara Greddy marka turbo basınç göstergesi takıldı) Bilgi ekranı yine aynı yerinde duruyor ancak ebatlarını biraz küçülttük. Klimanın altındaki kart bölmesine ise HKS marka turbo timerı yerleştirdik. İç kapı kollarına arkalarda dahil led aydınlatma yaptık. Vites topuzu orjinal ışıklı vites topuzu ile değişti. Ayak aydınlatmaları da malum bildiğiniz üzere photon marka kırmızı dipsiz ledlerle değiştirildi.

9aTO7.jpg

iAY1k.jpg

Bu da aracın dış kapı kolları altına yaptığımız led aydınlatma. Kapıları kumanda ile açtığımızda ya da kilitlediğimizde devreye giriyor. smiley.gif Fotoğrafın çekim kalitesinden kaynaklı biraz baskın çıkmış ledler ama gerçekte bu kadar değil.

aJ91o.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
İsrafil Önal2

Hocam;

Araç çok hoş olmuş. İş ortaklarınız güzel sonuçlar çıkarmış. Hayırlı ve uğurlu , kazasız ve belasız olması dileklerimle.

Lakin, özellikle aracın motor kısmı ile ilgileniyorum. Turbo göstergeleri, yağ göstergeleri, Turbo Timer'lar, neden ? Bunu gerektiren ne gibi değişiklikler yapıldı aracınıza ? Paylaşırsanız sevinirim.

Saygılarımla

İsrafil

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

Tebrikler çok güzel ve fikir uyandırıcı ( kışkırtıcı) işlemler var :)

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Kapı kollarındaki aydınlatma süper olmuş hep aklımda olan bir işlem... O işlemin detayları varsa paylaşırmısın bizimle Doğu... :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...