Doğu Kemik 6 Eylül 2012 Yazar Paylaş 6 Eylül 2012 Güzel olmuş da dörtlü ve içeriden kilitlemeden vaz mı geçildi. güzel olmuş, dörtlüler nereye gitti Değişik. Onları tavana almışlar. Aynen Hocam' ın dediği gibi tavana alındı Güzel olmuş da dörtlü ve içeriden kilitlemeden vaz mı geçildi. Hiçbir şeyden vazgecmedik Bilgi ekranını da devrede tutabilmek için orjinal kontrol ünitesi tavana alındı. Yapısı itibarıyle bir butun olarak taşıdık:) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 tavana? onun fotoğrafı var mı arka kısım soketi nasıl sığdı Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 6 Eylül 2012 Yazar Paylaş 6 Eylül 2012 Elimde iki adet fotoğrafı var onları paylaşayım. Açıkçası Çağlar Bey işlemler sırasında İstanbul' da olmadığım için çok detaylı bilgi sahibi değilim:( Ancak bana söylenen dörtlü ve kapı kilitlerini ayıramayacağımız olduğuydu. Bu nedenle böyle bir uygulama tercih edildi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 2 ay sonra, satıyorum denilirse kafa yenmesin de, ben beğendim yapılan çok işlem var 2 Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 6 Eylül 2012 Yazar Paylaş 6 Eylül 2012 Teşekkür ederim Çağlar Bey şu an için aracımdan memnunum keyifle biniyorum ancak her an satabilirim. Bu aralar yeni focuslara merak salmış durumdayım. Malum henüz onlara çok uygulama yapan yok Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Değişik. Onları tavana almışlar. Dogu resimleri eklemiş gormuş olduk, Matur hoca sen nasıl bildin? Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 10 Eylül 2012 Yazar Paylaş 10 Eylül 2012 KW coilover montajı... Yere sağlam basmak ve yere yakınlık arzusu... Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 10 Eylül 2012 Yazar Paylaş 10 Eylül 2012 Sonuçta spor yaydan daha konforlu daha güvenilir 'kendi çapında' bir fiesta (coilover/orjinal) Hocam son hali budur önlerin daha yolu var ama arkalar daha alçaltılamıyor maalesef 3 Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 10 Eylül 2012 Yazar Paylaş 10 Eylül 2012 Farlar İstanbul' da yakın bir arkadaşımın el emeği Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 10 Eylül 2012 Yazar Paylaş 10 Eylül 2012 Çift çıkış eksoz... Baştan beri aklımda olan şey çift taraflı eksoz çıkışıydı. İzmit' te sorduk soruşturduk pek yapmaya yanaşan olmadı. bi tarafa uç takarız olur biter dediler ama kış aylarında bir taraftan su buharı çıkarken bir tarafın dumansız kalmasına pek yanaşmadım. İstanbul' da yaparız dendi ama istenen fiyatlar malum. Aradık taradık ebay.de aracılığıyla fiesta için üretilmiş çift çıkış eksozun siparişini verdik. Aslında elimde kutunun açıldığı ilk andan montaja kadar olan fotoğrafları mevcuttu ama taşınma, bilgisayarın çökmesi derken montaj sonrası üç fotoğraf kalmış. Elin gavuru gayet güzel tek kazanlı ancak her iki tarafa eşit gaz dağılımı yapan bir sistem yapmış Araç altında bağlantı noktalarına uygun aparatları olan profesyonel bir iş. Kesme biçme yok. Eksoz uçlarını beğenmediğimiz için montaj esnasında uçlara da ufak bir modifikasyon uyguladık Basit sanayi tipi eksoz uçlarını söktük yerine resimlerde olanları kaynakladık 3 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Coiller muhteşem olmuş. Benim de aklımda. Maliyet konusunda bilgilendirirmisiniz? Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 11 Eylül 2012 Yazar Paylaş 11 Eylül 2012 Montaj dahil 3200 TL Hasan Bey. İstanbul da KW urunlerini getiren bir firma var montaji da onlar yapiyor. Sattiklari urunun arkasinda duruyorlar en guzel kismi da o 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Eylül 2012 Paylaş 18 Eylül 2012 Gögüste yapılan her şey güzel olmuş.Tavan kaplamada güzel duruyor.Araç rengine son derece uyumlu olmuş.Oldukca farklı bir Fiesta olmuş. :nazar: :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 18 Eylül 2012 Yazar Paylaş 18 Eylül 2012 Teşekkür ederim Oktay Bey beğendiğinize sevindim Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 23 Eylül 2012 Yazar Paylaş 23 Eylül 2012 Haftasonu İstanbul' daydım arabanın ufak tefek eksikleri kalmıştı onları tamamladık. Üzerinde ciddi anlamda çalışılmış sahibini bekleyen Opel Corsa ile bir görüntü alayım dedim 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 23 Eylül 2012 Paylaş 23 Eylül 2012 Yapılan herşey gerçekten çok hoş olmuş.Allah nazardan saklasın.Keyifli sürüşler... Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Vay vay vay, insanı arabasından soğutur bu fiesta kazasız belasız kullanın inşallah.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts