İçeriğe Yönlendir

2012 Fiesta 1.6 Tdci Elektrik Kırmızı...

Doğu Kemik

Recommended Posts

Doğu Kemik

Güzel olmuş da dörtlü ve içeriden kilitlemeden vaz mı geçildi.

güzel olmuş, dörtlüler nereye gitti

Değişik. :nazar:

Onları tavana almışlar.

Aynen Hocam' ın dediği gibi tavana alındı:)

Güzel olmuş da dörtlü ve içeriden kilitlemeden vaz mı geçildi.

Hiçbir şeyden vazgecmedik :) Bilgi ekranını da devrede tutabilmek için orjinal kontrol ünitesi tavana alındı. Yapısı itibarıyle bir butun olarak taşıdık:)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tavana? onun fotoğrafı var mı arka kısım soketi nasıl sığdı

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Elimde iki adet fotoğrafı var onları paylaşayım. Açıkçası Çağlar Bey işlemler sırasında İstanbul' da olmadığım için çok detaylı bilgi sahibi değilim:( Ancak bana söylenen dörtlü ve kapı kilitlerini ayıramayacağımız olduğuydu. Bu nedenle böyle bir uygulama tercih edildi.

ewIoc.jpg

NgnnW.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2 ay sonra, satıyorum denilirse kafa yenmesin de, ben beğendim yapılan çok işlem var

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Teşekkür ederim Çağlar Bey şu an için aracımdan memnunum keyifle biniyorum ancak her an satabilirim. Bu aralar yeni focuslara merak salmış durumdayım. Malum henüz onlara çok uygulama yapan yok :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara
Değişik. :nazar:

Onları tavana almışlar.

Dogu resimleri eklemiş gormuş olduk, Matur hoca sen nasıl bildin?

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Sonuçta spor yaydan daha konforlu daha güvenilir 'kendi çapında' bir fiesta (coilover/orjinal)

I6s0D.jpg

Hocam son hali budur :) önlerin daha yolu var ama arkalar daha alçaltılamıyor maalesef

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Çift çıkış eksoz...

Baştan beri aklımda olan şey çift taraflı eksoz çıkışıydı. İzmit' te sorduk soruşturduk pek yapmaya yanaşan olmadı. bi tarafa uç takarız olur biter dediler ama kış aylarında bir taraftan su buharı çıkarken bir tarafın dumansız kalmasına pek yanaşmadım. İstanbul' da yaparız dendi ama istenen fiyatlar malum. Aradık taradık ebay.de aracılığıyla fiesta için üretilmiş çift çıkış eksozun siparişini verdik. Aslında elimde kutunun açıldığı ilk andan montaja kadar olan fotoğrafları mevcuttu ama taşınma, bilgisayarın çökmesi derken montaj sonrası üç fotoğraf kalmış. Elin gavuru :) gayet güzel tek kazanlı ancak her iki tarafa eşit gaz dağılımı yapan bir sistem yapmış :) Araç altında bağlantı noktalarına uygun aparatları olan profesyonel bir iş. Kesme biçme yok. :) Eksoz uçlarını beğenmediğimiz için montaj esnasında uçlara da ufak bir modifikasyon uyguladık :) Basit sanayi tipi eksoz uçlarını söktük yerine resimlerde olanları kaynakladık :)

aMNzv.jpg

hYtqK.jpg

LzqDZ.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Coiller muhteşem olmuş. Benim de aklımda. Maliyet konusunda bilgilendirirmisiniz?

:nazar:

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Montaj dahil 3200 TL Hasan Bey. İstanbul da KW urunlerini getiren bir firma var montaji da onlar yapiyor. Sattiklari urunun arkasinda duruyorlar en guzel kismi da o :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Gögüste yapılan her şey güzel olmuş.Tavan kaplamada güzel duruyor.Araç rengine son derece uyumlu olmuş.Oldukca farklı bir Fiesta olmuş. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Haftasonu İstanbul' daydım arabanın ufak tefek eksikleri kalmıştı onları tamamladık. Üzerinde ciddi anlamda çalışılmış sahibini bekleyen Opel Corsa ile bir görüntü alayım dedim :)

lmN9S.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Yapılan herşey gerçekten çok hoş olmuş.Allah nazardan saklasın.Keyifli sürüşler...

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Vay vay vay, insanı arabasından soğutur bu fiesta :nazar: kazasız belasız kullanın inşallah..

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...