İçeriğe Yönlendir

2012 Fiesta 1.6 Tdci Elektrik Kırmızı...

Doğu Kemik

Recommended Posts

Doğu Kemik

Ayhan hocam bu hafta sonu uzun aradan sonra İzmit e geçeceğim, Benim bir ustam var onun yanına uğrayıp frenlerle ilgili birşeyle sormayı düşünüyorum. Olumlu birşeyler olursa haberdar ederim seni

Fiesta dediğin zaman aklıma gelen tek arabadır diyecek bişey yok herşeyiyle kalite akan bir araç maşallah :nazar:

Sağol Mustafa kış hallerinde bu aralar yaza hazırlık ufak tefek değişiklikler yapsam mı yoksa standart haline döndürüp keyif için ikinci bir araç alsam mı diye düşünüyorum. Sanırım 3-4 aya kadar netleşecek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Sağol Mustafa kış hallerinde bu aralar yaza hazırlık ufak tefek değişiklikler yapsam mı yoksa standart haline döndürüp keyif için ikinci bir araç alsam mı diye düşünüyorum. Sanırım 3-4 aya kadar netleşecek.

Abi kıyılmaz bu güzelliğe bence ufak değişikliklerle devam et abi ama karar senin eminim ikinci bir araç alırsan onun da bundan farkı olmayacak ama yine de karar senin.
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Uzun bir aradan sonra Yozgat tan çıkma fırsatım oldu ve bu hafta sonu İzmit' e gittim. Yola çıkmadan önce kışlıkları çıkardık malum yazlıkları taktık. Yozgat İzmit ortalamam 4.9 lt. Gece yolculuğu yaptığım için biraz usturuplu kullandım 120-130 u pek geçmedim. ama dönüşte lastik bakımları sonrası biraz yüklendim (İzmit- Bolu arasında 160 ın altına düşmedim) yakıt tüketimini arttırdım ama 3 çeyrek depoya Yozgat a ulaştım. Bunlar da İzmit te ve yol üzeri çektiğim birkaç fotoğraf.

vxhMmNx.jpg

vWAgxzE.jpg

KyL9wRe.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Doğu frenlerde var mı gelişme? 2010 da ben İstanbul'dan Mk3 mondeo ile Yozgat'a 1,75 depoyla gitmiştim:)

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

şimdi baktım 6.3 ortalama ile gelmişim. Ayhan Hıcam hafta sonu benim usta ile istişare ettik birkaç eski ford modeli ile karşılaştıracağız olmadı yurtdışından sipariş vereceğiz. Sonrasında da yazılım vs planlaması yapacağız.

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Aksilik çıkmazsa 1 aya kadar birkaç yeni proje tamamlanmış olacak

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Doğu Kemik

Değerli forum yönetimi, araç satılmış olduğu için konunun kapatılmasını rica edeceğim :)

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Bu arabanın satılmasına üzüldüm doğrusu...Hayırlı olsun diyelim...

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik
(düzenlendi)

Herkese teşekkür ederim. Bugün aracın devrini yaptık; benim açımdan şu ana kadar sahip olduğum araçlar içerisinde en ince ayrıntısına kadar uğraştığımız, zaman ve emek harcadığımız, iş yoğunluğu nedeniyle hayata geçiremediğim birkaç projesi daha olan performans ve yakıt tüketiminden memnun olduğum bir araçtı. Arabaya benden daha iyi bakacağına inandığım forumumuzu takip eden yakın bir arkadaşıma, kardeşime geçmiş olduğu için mutluyum. Hayırlısı olsun, Allah kazasız belasız, iyi günlerde kullanmasını nasip etsin. Her an satabilirim derken çok ani olması nedeniyle yeni bir aracın marka ve modeli konusunda kararsızım. Çok hızlı davranıp 1,5-2 sene sonra değiştireceğim bir araç almak istemiyorum. O yüzden bir süre beklemek sakin karar vermek en doğrusu olacak gibi. Benim açımdan da hayırlısı olsun demekten başka birşey kalmıyor. (Araç plakası aynı kalacak, belki kendisi de konu açmak isteyebilir :) )

tarihinde Doğu Kemik tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hayırlı olsun demekten öte bir şey demek düşmez bize daha :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...