İçeriğe Yönlendir

Yeşil C-Max

Misafir

Recommended Posts

Muhammet Ergün

Hiç şaşırmadım nedense bu olaya :)

Bu arada bende de 1 adet lastik var,konusunu açayım aklıma gelmişken.205.55.16 Bridgestone er300.. 3.000 km ancak yapmıştır.. İstanbul içi teslim iyi olur..

abi yılı kaç acaba birde üçretini öğrenebilir miyiz :unsure2:  

Yorum bağlantısı
Cem Işık

abi yılı kaç acaba birde üçretini öğrenebilir miyiz :unsure2:  

Geçen sene başı almıştım gibi hatırlıyorum, 1seneliktir. Ücretine gelince, 1 bardak çay karşılığı teslim :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

İyi ki bulmuşum burayı. Buraya üye olmama vesile olan c-max'e de çok teşekkür ederim. Bana çok sevdiğim abilerimi, kardeşlerimi kazandırdı. Çok seviyorum burayı. :)

Bu arada abi jant göbeklerinden bende istiyorum bizim kinin durumu da kötü, nasıl hallederiz?

Çapını ölçüp bana bildir, değişik bir çalışma yapalım..Etiket yapacağız... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

Geçen sene başı almıştım gibi hatırlıyorum, 1seneliktir. Ücretine gelince, 1 bardak çay karşılığı teslim :)

1 bardak çayın lafımı olur semaver demleriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yüreklerine sağlık arkadaşlarımızın. Allah razı olsun. 

Her zamanki gibi FCTR "can"dır.   :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Bunlar ne biçim cümleler?! :shok: Konuşurken biraz daha dikkat arkadaşlar. :seytan: Aahahahhahaaaaa... :crazy:

:D  :D  :D  :shok:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Tamam abi ölçeceğim. Nasıl bişey yapacağız. :p

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bunlar ne biçim cümleler?! :shok: Konuşurken biraz daha dikkat arkadaşlar. :seytan: Aahahahhahaaaaa... :crazy:

You have a dirty minded. I wasnt born yesterday. :p

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Lütfen ne? Benden de mi çap istiyon? :seytan:

Yeah, I know that; 95 wasn't yesterday. Well, actually kinda. ;)

Not: Son zamanlarda çok üzüldük, somurttuk. Biraz güler miyiz diye şeyettim. Rahatsızlık verdiysem bi daa yapmam.

Ay ay ay bide alınırmis hanimis benim Murat abim. :p

Şurada İki idiom konusturayim demistim. :p

Yorum bağlantısı
Cem Işık

1 bardak çayın lafımı olur semaver demleriz.

Muhammet, lastik aracına uyumlu ise ( Bridgestone ER300, 205.55.16) nasıl ulaştırayım sana? Ancak hafta sonu kargo/otobüs vs ne istersen halledebilirim ama, lastik babamların evinde depoda duruyor..

Yorum bağlantısı

Abi hayırlı olsun.. Etiketçiye gerek kalmadı.. :):bravo:

Aydın o işi mutlaka yapacam, denemek istiyorum. Olursa da tüm ford'culara faydalı bir şey olur.

Yorum bağlantısı

Ne güzel hareketler. Birde görüş ayrılıklarını bir tarafa itsek, ballı kaymak olacak :)

Her insan ve onun nefsi farklı yaratılmıştır dolayısıyla görüşlerimizin aynı olması mümkün değil. Fakat görüşlerimizi karşımızdakini kırmadan savunmak yada beyan etmek mümkün :)

Bizim nesil 12 Eylül darbesinde delikanlı çağındaydık. Akşamları pencerelere yakın oturamıyorduk. Birbirimize kurşun sıkıyorduk. Sopalarla geziyorduk. Ama hakaret etmiyorduk. Hasmımıza saygı duyuyorduk. Hakir görmüyorduk. İnsana saygı konusunda çıtayı hiç bir zaman bu kadar düşürmemiştik. Ülkemiz şu anda uzmanlar tarafından incelenmesi gereken sosyal bir vak'a durumundadır. İleriki yıllarda siyaset tarihi derslerinde okutulacak nadir örneklerden biri olma yolunda ilerliyoruz. :(

Çapı 78 mm. Buna 1 cm. de arkaya bükmek için kenar payı verirsek harika olur. Forumdan bir arkadaş çizimlerini yaptı, benim taşınabilir bellekte duruyor. Tek eksiğimiz bunu suya ve güneşe dayanıklı bir malzemeye basacak usta!!!

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Malatya'dan Erol, Denizli'den Sermet ve tüm FCTR ailesi maalesef ki kocaman yürekli insanlardan oluşuyor işte bu nedenle buradayız ya. Tüm arkadaşlara kocaman  :bravo:  :bravo:  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hafta sonu araca yaz bakımı yaptık, iyice temizleyip cilalı oto şampuanı ile yıkadık.

Gözüme daha bir güzel görünüyor. :D

PIC_0581.jpg

PIC_0582.jpg

PIC_0583.jpg

PIC_0584.jpg

PIC_0586.jpg

PIC_0587.jpg

PIC_0588.jpg

PIC_0590.jpg

PIC_0591.jpg

PIC_0592.jpg

PIC_0593.jpg

PIC_0599.jpg

PIC_0597.jpg

Yorum bağlantısı

Tam 2 yıl sonra iyi yapmışsın Mükremin Abim  :D Ben bu konuyu görmemişim bile. Zaten hepi topu 2 sayfacıkta kalmış. Sanırım rengini sevmediler  :fiuw:   :flowers: Araç çok parlak, gözlüksüz bakamadım.  :good1: Vites topuzun çok güzel. Benimde ihtiyacım var. Park sensöründen memnun musun? Yer olarak bende oraya düşünmüştüm ama uygun olmaz, sağlıklı çalışmaz vs denildiğinden tamponu deldirdim. Seninki çok orjinal duruyor.. :bravo:

Kazasız belasız, uzun yıllar, güzel günlerde kullan Abicim. Maşallah. Çok güzel ve temiz duruyor canafar..  :nazar:

Yorum bağlantısı

Tam 2 yıl sonra iyi yapmışsın Mükremin Abim  :D Ben bu konuyu görmemişim bile. Zaten hepi topu 2 sayfacıkta kalmış. Sanırım rengini sevmediler  :fiuw:   :flowers: Araç çok parlak, gözlüksüz bakamadım.  :good1: Vites topuzun çok güzel. Benimde ihtiyacım var. Park sensöründen memnun musun? Yer olarak bende oraya düşünmüştüm ama uygun olmaz, sağlıklı çalışmaz vs denildiğinden tamponu deldirdim. Seninki çok orjinal duruyor.. :bravo:

Kazasız belasız, uzun yıllar, güzel günlerde kullan Abicim. Maşallah. Çok güzel ve temiz duruyor canafar..  :nazar:

Kerem iki yıldır beni hiç üzmedi, satandan Allah razı olsun. Alışılagelmiş renkleri de ben sevmiyorum. Bunun camlarında da hafif yeşil bir ton var bize huzur veriyor. Vites topuzunu forumdan bir arkadaştan satın almıştım. Gerçekten çok güzel duruyor. Park sensörlerini takmadan önce bantla yapıştırıp deneme yaptım ve öyle taktım, araca yaptığım ilk işlemdi, ilk günkü gibi sorunsuz çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Mükremin abi gecikmeli olarak kocaman bir maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı

Daha biraz önce ne dedim ben? Dikkatli konuşun demedim mi? Yaşlı başlı adamsın Mükremin Abi, yakıştı mı sana şimdi bu cümle? :seytan:

sende çok genç sayılmazsın sayın dere :biggrin:

Yorum bağlantısı

Daha biraz önce ne dedim ben? Dikkatli konuşun demedim mi? Yaşlı başlı adamsın Mükremin Abi, yakıştı mı sana şimdi bu cümle? :seytan:

Ha haaaa, detayı kaçırmışsın, üstelik ford'culara diyorum. :sandalye:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Çapı 78 mm. Buna 1 cm. de arkaya bükmek için kenar payı verirsek harika olur. Forumdan bir arkadaş çizimlerini yaptı, benim taşınabilir bellekte duruyor. Tek eksiğimiz bunu suya ve güneşe dayanıklı bir malzemeye basacak usta!!!

Abime bak, taşınabilir bellek falan... :nazar:  Benim yok daha öyle bir cihazım, kaç gb. kapasiteli abi sorması ayıp ?  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Abime bak, taşınabilir bellek falan... :nazar:  Benim yok daha öyle bir cihazım, kaç gb. kapasiteli abi sorması ayıp ?   :D

:angry:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...