İçeriğe Yönlendir

Yeşil C-Max

Misafir

Recommended Posts

İnan Çınar

Aynaya denk gelecek araç yine bir c-max olmasın ? ;)

Benim c-max in aynası bir yerden yeşil boya oldu, nasıl çıkarabilirim, pasta çıkartır mı? [emoji83]
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Benim c-max in aynası bir yerden yeşil boya oldu, nasıl çıkarabilirim, pasta çıkartır mı? [emoji83]

30 Lira çıkması 20 boya, evde vernik varsa bitti gitti... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

30 Lira çıkması 20 boya, evde vernik varsa bitti gitti... :D :D

:D Çabuk öğreniyorsun. :good1:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Ayna sinyalleri sararmışmı siz mi sarıya boyadınız  :crazy:

İçinde özel sarı ampul var canimmmm. Her yerde bulunmaz. :yes:

Yorum bağlantısı

İçinde özel sarı ampul var canimmmm. Her yerde bulunmaz. :yes:

Ondan bizde de var,ben dış yüzeyden bahsetmiştim. :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Misafir

Mükremin abi,yeni aldığımız zambaklar bir türlü açmadı ne yapmamızı önerirsiniz ?  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...

Bir hafta boyunca ara ara çekişte zayıflık hissediyordum. Derdi buymuş:

Selenoid valf:selenoid.jpg

Tuncay usta halletti sağ olsun.

DSC_0557.jpg

Bu işlem sonunda hem yakıt normale döndü, hem de torosları bir solukta aştık geldik. :biggrin:

Yorum bağlantısı

Bir hafta boyunca ara ara çekişte zayıflık hissediyordum. Derdi buymuş:

Selenoid valf:

Tuncay usta halletti sağ olsun.

DSC_0557.jpg

Bu işlem sonunda hem yakıt normale döndü, hem de torosları bir solukta aştık geldik. :biggrin:

:sandalye:

Arabanın arkasını kaldırıp bakmak bulaşıcı galiba abi..  :D  :D

1vZwoSo.jpg?1

Yorum bağlantısı

Arabanın arkasını kaldırıp bakmak bulaşıcı galiba abi..  :D  :D

Olmuyor, illa ki aklıma geliyor. Sen başlattın.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bir mondeo olmasa da çekiş artacak, silkenerek hızlanma düzelecektir.. ;)

Yorum bağlantısı

yakıtta farkedecek abi.

Fark etti Lokman. Gidişte 120 km/s ortalama ile 4,8 L. Dönüşte 130 KM/s ortalama ile 5,3 L. oldu

Bir mondeo olmasa da çekiş artacak, silkenerek hızlanma düzelecektir.. ;)

Ne yapayım transit motorlu, kamyonetten bozma sedanı, C-max anlatılmaz yaşanır. Çekişiyle, rahatlığıyla, konforuyla 10 numaradır. :yes: Kimselere özendirmez. Olmayan özenir. :D :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Fark etti Lokman. Gidişte 120 km/s ortalama ile 4,8 L. Dönüşte 130 KM/s ortalama ile 5,3 L. oldu

Ne yapayım transit motorlu, kamyonetten bozma sedanı, C-max anlatılmaz yaşanır. Çekişiyle, rahatlığıyla, konforuyla 10 numaradır. :yes: Kimselere özendirmez. Olmayan özenir. :D :D

C-max ile yaşadıklarımızı hayatımızdan kayıp anlar olarak kaydettik biz.. Her c-max sahibi bir gün mondeoya kavuşacaktır.. :p

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

C-max ile yaşadıklarımızı hayatımızdan kayıp anlar olarak kaydettik biz.. Her c-max sahibi bir gün mondeoya kavuşacaktır..

Sen galiba bir c-max sahibinin mondeoya kavuştuktan(!) sonra (aslında traktör eziyetinden sonra demek istiyorum ama, seni de onu da çok sevdiğimden kıyamıyorum :muhaha: ) , tekrar C-max'a kavuştuğunu hatırlamıyorsun. Demek ki saat orada durmuş. :yes:  Bak, mondeo sahibi olmanın bir yan etkisi daha, demek ki unutkanlık da yapıyor.

:umnik2: Neyse herkes gibi bir gün sen de gerçekleri görüp, kabul edeceksin. İnşallah kaybın sadece C-max konforundan uzak kaldığın yılların olacak! :D

:D  :p

:good1::bravo:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

:umnik2: Neyse herkes gibi bir gün sen de gerçekleri görüp, kabul edeceksin. İnşallah kaybın sadece C-max konforundan uzak kaldığın yılların olacak! :D

Yüksek araba için yaşın belli bir noktaya ulaşması gerekiyor, yoksa benim için ha C-max ha connect.. :D

Yorum bağlantısı

Yüksek araba için yaşın belli bir noktaya ulaşması gerekiyor, yoksa benim için ha C-max ha connect.. :D

:good1::bravo: Bir gün; aradaki farkı görebildiğin gün, mondi ile vedalaşma günün olacak. :yes::friends2:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

:good1::bravo: Bir gün; aradaki farkı görebildiğin gün, mondi ile vedalaşma günün olacak. :yes::friends2:

C-max ile yaklaşık yüzbin yapmış biri olarak yazıyorum, mondeonun yanından geçemez.. ;) Yanından otobüs geçse şerit değiştiren arabayı ne yapayım ben ? :D :D :D

Yorum bağlantısı

C-max ile yaklaşık yüzbin yapmış biri olarak yazıyorum, mondeonun yanından geçemez..  Yanından otobüs geçse şerit değiştiren arabayı ne yapayım ben ?

Madem öyle; atışmaya devam. :biggrin:

1. C-max öyle mükemmel bir araç ki usanmadan, zevkle 100.000 km. yapmışsın. Mondeo ile tesadüfen 100 000 yaparsan buraya yazabilecek durumda olur musun bilemem. :D :D (Kulaklık takmanı tavsiye ederim.)

2. Mondeonun tabi ki yanından geçemez, segment farklı bir kere. C-max'lar genelde püfür püfür sahile, fuara, yazlığa gider, mondi ise sanayiye, çıkmacılara, mazotçulara vs.

3. Senin c-max yanından otobüs geçince şerit değiştiriyorduysa ya o araca iyi bakmamışsındır. Ya da aracın rahatlığı sürücüyü mayıştırmıştır. Başka bir izahı olamaz. :yes::nea:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

kendini kandırıyor abi  :D  :p

Yoo abi, tüm samimiyetimle söylüyorum ikisini kıyaslamam bile.. Bu benim görüşümdür tabi beni bağlar da, büyük konuşmayayım ben C-max e zor binerim kendi aracım olarak.. ciplerde bile gözüm yok, yüksek oturma pozisyonu bana göre değil.. Ehtiyar arabası kabul edin, geniş tavan ön cam, geniş yükleme açılı bagaj, pazar yerinde ileriyi raht görme vs.. :D Siz hiç makam arabası C-max gördünüz mü ? :D Emekli memur arabasını bana övüyorsunuz ya ne diyim ben size.. :D:p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...