Kasım Atlı 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar aracımın çakmaklık kısmına elektrik gelmiyor. Muhtemelen sigorta atmıştır. Ama ben sigorta kısmının nerede olduğunu bilmiyorum, nerede olduğunu bilen varmı? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. 20 Haziran 2012 tarihinde Kasım Atlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 (düzenlendi) Direksiyonun alt tarafında ,pedalların üstünde. Küçük torpido var oradaki kutuyu aç. 46 nolu sigorta,15 amper mavi renk olan. 20 Haziran 2012 tarihinde Seçkin Kaçar tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Direksiyonun alt tarafında ,pedalların üstünde. Küçük torpido var oradaki kutuyu aç. 46 nolu sigorta,15 amper mavi renk olan. Nokta atışı 2 Yorum bağlantısı
Kasım Atlı 20 Haziran 2012 Yazar Paylaş 20 Haziran 2012 (düzenlendi) Evet yerini buldum ama bende 47 numara 2 tane taktım hemen attı. Suan ustadayim ve ustada sorunu bulamıyor. Bir yerde temas var deyip duruyor. Başına böyle bir şey gelen varmı? 20 Haziran 2012 tarihinde Kasım Atlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Enez Güner 20 Haziran 2012 Paylaş 20 Haziran 2012 Cakmaklıgın kenarları karşılıklı olarak iki tornavida takıp hafifçe yoklayın metal tırnaklı bi sistem hiç bi zarar görmeden yerinden çıkacaktır çakmaklığı fişlerinden çıkarıp sigortayı öyle takın eğerki atmazsa sorun çakmaklık yuvasındadır butun parçacılarda bulabilirsin takım halinde 10-15lira civarı yenisini tak gitsin. ama fişler çıkıkkende atarsa tesisatta başka biyerde sıkıntı var demektir 1 Yorum bağlantısı
Kasım Atlı 21 Haziran 2012 Yazar Paylaş 21 Haziran 2012 Cakmaklıgın kenarları karşılıklı olarak iki tornavida takıp hafifçe yoklayın metal tırnaklı bi sistem hiç bi zarar görmeden yerinden çıkacaktır çakmaklığı fişlerinden çıkarıp sigortayı öyle takın eğerki atmazsa sorun çakmaklık yuvasındadır butun parçacılarda bulabilirsin takım halinde 10-15lira civarı yenisini tak gitsin. ama fişler çıkıkkende atarsa tesisatta başka biyerde sıkıntı var demektir Teşekkürler arkadaşlar sorun çözüldü.Kablolarda sıkışma olmuştu, gevşetince sorun çözüldü. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 21 Haziran 2012 Paylaş 21 Haziran 2012 Geçmiş olsun. Atık sigorta çakmak harici başka bir yeride besliyorsa şimdi orasıda çalışacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Kasım Atlı 22 Haziran 2012 Yazar Paylaş 22 Haziran 2012 Teşekkürler Hocam. Allaha çok şükür şuanda araçta bir sıkıntı yok.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts