İçeriğe Yönlendir

Çamurluk Plastikleri

Abdullah Doğan

Recommended Posts

Abdullah Doğan

Selam arkadaşlar tüm connectlerin çamurluk plastikleri zamanla soluyor bu bende de mevcut ben de derimont boyasıyla boyuyorum ama çok sağlıklı olmuyor tazikli su tutunca kalkıyor ve tekrar uğraşıyoruz.buna kalıcı bir çözüm bulabilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum,bir de bu çamurlukları nasıl sökebiliriz.

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Kaliteli bir lastik spreyi kullanın. Uzun süre canlı kalır.

Yorum bağlantısı
Abdullah Doğan
(düzenlendi)

sıkıntımız parlaklık değil kardeş renk,soluk renk

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Güzel bir plastik jeli alın ve uygulayın. Meguiars lastik jeli uygulanmış bir resim ekliyeyim.

meguiars-tire-trim-gel-2.jpg

Yorum bağlantısı
Ufuk Bahar

Selamlar aynı sıkıntı bende de var (ağaran plastik aksamlar). Meguiars'ın plastik aksama uygun olan ürününü bulamadım. Link verebilir misiniz.

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Meguiars Trim Detailer olarak gecer. Bulamazsanız onun yerine sonax lastik parlatıcı jelde kullanabilirsiniz.

GC_Trim_Detailer21.JPG

GC_Trim_Detailer1.JPG

Önce

17885-mudflap_before.gif

Sonra

17884-mudflap_after.gif

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

boyanmamış olsa kolaydı ama artık tekrar boyanacak, önce astar sonra boya yapılmalı

Yorum bağlantısı
Ahmet Candan

ya bunu nerden temin edebilirim parası neyse veririz yeterki işe yarasın :nea:

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Özkan Taşkın
(düzenlendi)

Bu parlatıcıların zararı olmuyor mu ya ? parlatıcıyı uyguladıktan sonra araba güneşte kalıyor sonuçta sonra çatlatmayalım plastik yerleri :D

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Astarsız boya olduğu sürece sürekli boya atacaktır.. Serviste atmaya dökülmeye garanti vermiyorlar ama 150-200 arası bir masrafı istediler gövde rengine boyamak için..

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Gökhan Efiloğlu

boyanmamış olsa kolaydı ama artık tekrar boyanacak, önce astar sonra boya yapılmalı

abi gene bulmuşsun boyancak bişeyler..:)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...