Uğur Çınar 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 (düzenlendi) connect te hic yapılmamıstı kobay olarak ilk ben denedim yakışmış mi yakışmamıs mı yorumlarınıza kalmış :D By thebadchucky at 2012-06-26 Uploaded with ImageShack.us buda eski haliydi By thebadchucky at 2012-06-26 By thebadchucky at 2012-06-26 By thebadchucky at 2012-06-26 By thebadchucky at 2012-06-26 27 Haziran 2012 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Gülen surat çok fena. :D İşlemler güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Pek transit'lere dikkatli bakmadığımdan neler olmuş anlayamadım ama Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 26 Haziran 2012 Yazar Paylaş 26 Haziran 2012 Pek transit'lere dikkatli bakmadığımdan neler olmuş anlayamadım ama ön plakalık iptalı arka logo iptalı ve komple boya teşekkürler yorum yazanlar gülen suratın devamı vardı da bizimkiler söktü :D Hoş olmuş ugur.. Gülen surat çok fena. :D İşlemler güzel olmuş. Güzel olmuş ... Ben beğendim Maşallah güzel olmuş abi. teşekkürler yorum yazanlar gülen suratın devamı vardı da bizimkiler söktü 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Parmaklımıydı o suratın devamı? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 bende beğendim, gopekbalığıda güzel görünüyor. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 26 Haziran 2012 Yazar Paylaş 26 Haziran 2012 Parmaklımıydı o suratın devamı? aynen hasan cift taraflıydı :D bende beğendim, gopekbalığıda güzel görünüyor. normalde sevmem ama yan komsu kendi eliyle kesip yapıştırmasını kıramadım kaldı öyle teşekkürler hoş olmuş masallah teşekkürler mert resim ekle bu arada Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Ah be abi ben küheylanı sattıktan sonra mı yaparsın bunu Çok yakışmış keşke bende yapaydım aklımda vardı dodiklerle beraber boyatmak ama nasip değilmiş.. Hayırlı olsun çok yakışmış.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Hah, sen söyledikten sonra baktım, iyi olmuş harbiden Tampon nerede? Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Yapılan işlemler hoş olmuş.Ben beğendim. :bravo: 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Haziran 2012 Paylaş 26 Haziran 2012 Böyle kaliteli herkese mal olmadan tek başına yaratıcılıkla birleştirilen ufak Modifiyelere hasta olurum.. Seni Tebrik ediyorum Uğurcum, İnşalah daha iyilerinide yaparsın Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Haziran 2012 Yazar Paylaş 27 Haziran 2012 Hah, sen söyledikten sonra baktım, iyi olmuş harbiden Tampon nerede? hangisi sani :? Böyle kaliteli herkese mal olmadan tek başına yaratıcılıkla birleştirilen ufak Modifiyelere hasta olurum.. Seni Tebrik ediyorum Uğurcum, İnşalah daha iyilerinide yaparsın teşekkürler göksel abi aklımda çok şeyler var da artık buna değil yenisine Ah be abi ben küheylanı sattıktan sonra mı yaparsın bunu Çok yakışmış keşke bende yapaydım aklımda vardı dodiklerle beraber boyatmak ama nasip değilmiş.. Hayırlı olsun çok yakışmış.. onlar da boyanacaktıda satılma niyeti vardı bizimkilerin ondan sadece hevesimi alıyım diye yaptım satılmaktan vazgecelince onlarda boyanacak Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 aynen hasan cift taraflıydı :D Bana da ondan lazım. Çizimi varmı? Veya temin edebilirmiyiz? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Haziran 2012 Yazar Paylaş 27 Haziran 2012 Bana da ondan lazım. Çizimi varmı? Veya temin edebilirmiyiz? çizim bende yok hasan nettte aldığımız resimle yapmıştı arkadas Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 O resimi bende buldum da çizip çıkartacak esnaf bulamadım. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 Güzel olmuşta arka tamponsuz biraz zorlanabilirsin. Güle güle kullan çok harika olmuş. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Haziran 2012 Yazar Paylaş 27 Haziran 2012 O resimi bende buldum da çizip çıkartacak esnaf bulamadım. arkadaşa sordum bulursa sana mail atarım cızımleri arka tampon Güzel olmuşta arka tamponsuz biraz zorlanabilirsin. Güle güle kullan çok harika olmuş. arka tamponda sadece boyıyacağım bide sinyallı köşe koydunmu tamam da artık şimdilik yeter buna 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 Uğur çok efendi ve şık olmuş araç güle güle kullan kardeşim Çamurluklar ve kapı çıtalarıda boyanacak değil mi ? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 27 Haziran 2012 Yazar Paylaş 27 Haziran 2012 Uğur çok efendi ve şık olmuş araç güle güle kullan kardeşim Çamurluklar ve kapı çıtalarıda boyanacak değil mi ? süha abi normalde boyıyacaktım ama ikinci araç alınacak daha masraf yok buna teşekkürler süha abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts