İçeriğe Yönlendir

Ufak Değişiklikler

Uğur Çınar

Recommended Posts

Uğur Çınar

güzel olmuş, arabaya renk katmış. ama arka tampon çirkin gösteriyor, ona da bir ara el atarsan daha çok al benisi olur...

teşekkürler sadık abi arka tamponda vuruk ondan öyle duruyo yenilecek onlarda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

ben de çok beğendim Uğur bey emeğinize sağlık, acaba kendiniz mi boyadınız yoksa boyacıda mı boyattınız? eğer kendiniz boyadıysanız işlemleri ve kullandığınız malzemeleri söyleyebilir misiniz? bu arada :nazar:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

ben de çok beğendim Uğur bey emeğinize sağlık, acaba kendiniz mi boyadınız yoksa boyacıda mı boyattınız? eğer kendiniz boyadıysanız işlemleri ve kullandığınız malzemeleri söyleyebilir misiniz? bu arada :nazar:

yok boyacıya boyattım kendim bu temiz işcilik cıkartamazdım :D :D teşekkürler

güzel olmuş

teşekkürler çağlar abi

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

farlara bir şey yapmak lazım. ha bide logoyu çıkarıp iptal etsen oh mis :D

bu tampon cidden güzel duruyor. yeni tip nikelaklı panjur ister misin :D bi ara 50-60 liraya vardı orjinal

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

farlara bir şey yapmak lazım. ha bide logoyu çıkarıp iptal etsen oh mis :D

bu tampon cidden güzel duruyor. yeni tip nikelaklı panjur ister misin :D bi ara 50-60 liraya vardı orjinal

mustafa bu arabaya daha bir sey yapmıyacağım plakayı bizimkiler istedi diye taktım bundan sonra kendi aracıma yapacağım su arastırmadayım belki soker satarım bu tamponu :D :D

Yakışmış beğendim.

teşekkürler burak

10 numara olmus vallahi

teşekkürler can abi

Yorum bağlantısı
Ahmet Candan

abi güzel olmuşta plakayı kalınlaştır süper olur

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Güzel olmuş bende tamponu çok kez değiştirmeyi düşündüm ama hep bi bahane bulup vaz geçtim :)

Kaça mal oldu boya hariç

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Güzel olmuş bende tamponu çok kez değiştirmeyi düşündüm ama hep bi bahane bulup vaz geçtim :)

Kaça mal oldu boya hariç

boya haric yan sanayi sisler le 170 mal oldu uğur satmaya niyetim var bu arada :D :D :D:fiuw: :fiuw:

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

boya haric yan sanayi sisler le 170 mal oldu uğur satmaya niyetim var bu arada :D :D :D:fiuw: :fiuw:

Benimde askerden sonra satıp 2009 üstü Glx'e veya Focus'a geçiş yapasım var Uğur :biggrin:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Benimde askerden sonra satıp 2009 üstü Glx'e veya Focus'a geçiş yapasım var Uğur :biggrin:

inşallah uğur sıfır almak nasip etsin

güzel olmuş güle güle kullan....

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

inşallah uğur sıfır almak nasip etsin

Teşekkürler Uğur ama birdaha 0 araç kolay kolay almam fazla km yapmadıgım için bana zarardan başka çok bi katkısı yok o nedenle düşük km'de temiz araç bulursam alırım.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
Misafir

Bu araçları her gördüğümde tamponlarının siyah olmasına kıl oluyordum.Araç renginde olması çok iyi olmuş yakışmış.İyi günlerde kullan.Arka tampon bittimi? :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Bu araçları her gördüğümde tamponlarının siyah olmasına kıl oluyordum.Araç renginde olması çok iyi olmuş yakışmış.İyi günlerde kullan.Arka tampon bittimi? :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

oktay abi palio alınınca connect i bıraktım :D :D muayene için söktüm ön tamponu :D şu an stock halde arka tamponu toparladım :D :D

teşekkürler bu arada

Yorum bağlantısı
Misafir

Hain :tongue::D

Tampon boyalı olunca geçmiyor mu?Ruhsatta yazıyormu eski hali nedir anlamadım açıkcası.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Hain :tongue::D

Tampon boyalı olunca geçmiyor mu?Ruhsatta yazıyormu eski hali nedir anlamadım açıkcası.

:D :D: D: yok oktay abi sis farının biri içinde erimişti yanmıyodu :D ondan değiştridim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...