Tuğrul Ersoy 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 Ankarada temiz güzel cağ kebabı yapan yer var mı tavsiye edebileceğiniz Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 Bizim Kebap Turan Cansu Plevne Caddesi No:101 Gülveren AnkaraTelefon : 312 – 348 24 85 Ankara'da daha iyi yapanı bulamazsın abi. Ah ah olsada şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Tuğrul Ersoy 27 Haziran 2012 Yazar Paylaş 27 Haziran 2012 (düzenlendi) Evet benimde çok canım çekti en kısa zamanda gidicem inşallah ilk defa yiyeceğim bakalım nasıl 27 Haziran 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi inş.=İnşallah Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 (düzenlendi) Bizim Kebap Turan Cansu Plevne Caddesi No:101 Gülveren Ankara Telefon : 312 – 348 24 85 Ankara'da daha iyi yapanı bulamazsın abi. Ah ah olsada şimdi. Daha iyi yapanı bulamaz mısın? Sen bi Siteler'e gelde sana bi cağ kebabı yedireyim Erzurumdan farkı var mıymış Ankara Siteler de Altunay Cad. giderken itfaiyeden sonraki lambalardan sola dönün ilk sola tekrar dönün bir bina altına var cağ kebabcısı mükemmel cağ kebabı yaparlar. Erzurumlu abilerim var götürdük onlarda Erzurum dışındaki en iyi cağ kebapcı olduğunu söylediler ben çok severim cağ kebabını. bu adamların kebabı on numara. Canım çekti valla akşam akşam olsada 7 8 şiş yesek 27 Haziran 2012 tarihinde Oğuzhan Deniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tuğrul Ersoy 27 Haziran 2012 Yazar Paylaş 27 Haziran 2012 (düzenlendi) Valla Turan Cansu da şişi 8 tl diyor, oburcan diye biri var Ankara'daki mekanları gezip hakkında yazılar yazıyor ordan resmine baktım beni en az 5-6 şiş keser oda 50 lira, birde içecek tatlı 70 i bulur senin dediğin yerde 1 şiş ne kadar? Abi bu dediklerin beni aşar gibime geliyor sitelerdeki hariç , ben salaş ama lezzetli bir yer arıyorum birde ucuz olsun tabii sonrakilerde kaliteyi arıyacağım tabii 27 Haziran 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 27 Haziran 2012 Paylaş 27 Haziran 2012 Gölbaşında da var diye biliyorum.İsmi aklıma gelmiyor. Yorum bağlantısı
Tuğrul Ersoy 27 Haziran 2012 Yazar Paylaş 27 Haziran 2012 Neresi olursa olsun bayağı pahalıya patlayacak anlaşılan ama hiç yemedim, Muğla'da bu tarz yerler yok gibi yada çok nadir oda bazı ilçelerde o yüzden gitmeden bir yiyeyim dedim Yorum bağlantısı
Tuğrul Ersoy 27 Haziran 2012 Yazar Paylaş 27 Haziran 2012 (düzenlendi) Tamam abi aynen bu şekilde yiyeceğim 27 Haziran 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Sağlık bakanlığı obezite ile mücadelesinde, ekmekteki tuz oranından sonra bu foruma da el atacağını düşünüyorum, sonu kebap ile biten konuları tıkladığımızda telekominkasyon kararı ile erişimi engellenmiştir gibi bir şey görebiliriz, konularda artık en tuzsuz peynir nerdedir, yada sibel can diyetini tartışır olacağız. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Cağ, etin en güzel halidir. Ama tavsiyem bol yağlı olması. Acı falan konulmadan, sadece dürüme sarılarak yenilmesi. Zıkkım ye heyyvann. Şimdi durduk yerde gönderecen beni Erzurum'a. Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Şimdi şu tarifin peşinden yapacağım peynir domates kahvaltı çile olacak bana. maps üzerinden koordinat verseniz de hevesimiz kursağımızda kalmadan bir uğrasak Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Cağ, etin en güzel halidir. Ama tavsiyem bol yağlı olması. Acı falan konulmadan, sadece dürüme sarılarak yenilmesi. Karabiber ; tuz ve soğan ile mükemmel oluyor .. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Daha iyi yapanı bulamaz mısın? Sen bi Siteler'e gelde sana bi cağ kebabı yedireyim Erzurumdan farkı var mıymış Ankara Siteler de Altunay Cad. giderken itfaiyeden sonraki lambalardan sola dönün ilk sola tekrar dönün bir bina altına var cağ kebabcısı mükemmel cağ kebabı yaparlar. Erzurumlu abilerim var götürdük onlarda Erzurum dışındaki en iyi cağ kebapcı olduğunu söylediler ben çok severim cağ kebabını. bu adamların kebabı on numara. Canım çekti valla akşam akşam olsada 7 8 şiş yesek Orayada gittim ben abi birkaç sene önce. Ama bence burası daha güzel yapıyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Bu konuda bi deja vu yaşıyor gibiyim Erzurum'a git ama merkeze değil. Tortum'a Onlar eklenmez. İçindedir zaten. Yağlı kısmını yiyecen Ustamsın İçin gitti di mi Enişte ile cağ konusunda anlaşıyoruz. Sağlam bir mekanları mevcut. Arada bir 20-30 kişi olup, cağcıyı işyerlerine çağırtıyorlar malzemeleriyle. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Cumartesi günü Angaraya giderken, benim kasaba uğrayayım diyordum ama inan olsun kilo verecez diye ayağım gitmiyor. Dün akşam yaklaşık 15 km yürüyüş yaptım. Üstüne de 50 mekik şefaatim kaydı. Duştan çıktım 2 saat daha hararet yaptım. İçtiğim oda sıcaklığındaki su bile harareti almaya yetmedi çay demledim yine aynı. Düşün ki hararetten saat 01:30'a kadar uykum gelmedi. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Enişte ile cağ konusunda anlaşıyoruz. Sağlam bir mekanları mevcut. Arada bir 20-30 kişi olup, cağcıyı işyerlerine çağırtıyorlar malzemeleriyle. Cağcı gelirken dana mı getiriyor size yoksa tosun flaan mı? 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Cağcı gelirken dana mı getiriyor size yoksa tosun flaan mı? 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Ohh ne güzel iş Dikkat et. Bunlar iyi şeyler değil. Cağ kuzudan olacağı için ufak bi sürücük getiriyordur Kuzuyu koyunu bilmem yerim sadece. dna da olsa farketmez inek de tosun da ama tosun eti her daim diğerlerinden daha güzel olur. Kiriş ancak bir sürünün cağ kebabı haline dönüşmesi ile doyum noktaasına ulaşır gibime geliyor 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Kuzuyu koyunu bilmem yerim sadece. dna da olsa farketmez inek de tosun da ama tosun eti her daim diğerlerinden daha güzel olur. Kiriş ancak bir sürünün cağ kebabı haline dönüşmesi ile doyum noktaasına ulaşır gibime geliyor Ya varya konuşup duruyorsunuz haa.. fazla değil, 1 sene sonra abdominallerimde havuç rendelemeye geleceksiniz. Cağcı gelirken dana mı getiriyor size yoksa tosun flaan mı? Yok yav sadece küçükbaş hayvan kıyımı yapıyoruz o ara. Ohh ne güzel iş Dikkat et. Bunlar iyi şeyler değil. Cağ kuzudan olacağı için ufak bi sürücük getiriyordur Kontrollü gidiyoruz. Rastgele yapmıyoruz. Akşam saat 18:30 sonrası beslenme yasak. Sadece su serbest abartmamak kaydıyla. Akşam yürüyüşten sonra biraz su içiyorum. Hararete gelince, bu kadar hararetin sebebi eşofmanın üstünü de giydiriyorlar terleme daha fazla olsun diye. Ona mahsuben de hararet biraz geç diniyor. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Valla benimde canım çekti şimdi, http://www.google.com.tr/imgres?q=ca%C4%9F+kebab%C4%B1&hl=tr&sa=X&rlz=1R2ADFA_trTR453&biw=1525&bih=700&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=FRG_MAtBEXOxEM:&imgrefurl=http://www.nasilyapilir1.com/cag-kebabi&docid=HUFSziorgWLlxM&imgurl=http://www.nasilyapilir1.com/resimli/cag-kebabi-nasil-yapilir.jpg&w=613&h=429&ei=QS3sT6jBHLTS4QThzI2WBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1207&vpy=109&dur=80&hovh=188&hovw=268&tx=152&ty=124&sig=109217481727618715931&page=1&tbnh=146&tbnw=207&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:5,s:0,i:111 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 HG Turkiye'ye gelsin. Ankara'da cag kebabinin en iyi yapildigi yere gidelim. Nasil olsa yavas da olsa YHT var. 90 dakika... 30/06'da Angaradayık. Nasıl olacak HG'de Angarada olacak. Hadi yapıver programı bakemm Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Valla benimde canım çekti şimdi, http://www.google.co...9,r:5,s:0,i:111 Bak şimdi ; İyi yapan yerler çok uzak bana olmadı bu Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 Gölbaşı'nda Omsed yapıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2012 Paylaş 28 Haziran 2012 30/06'dan 05/07'ye kadar Ankara'dayım. Pazar gündüz gidebiliriz müsait olursanız. Adaş hoşgel,istanbul'a da bekleriz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts