Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Özgür Karaçaylı yazdı: Mehmet Bey benim forumumuza üye olmam tamamen Ford sevgimdendi ve ozamanlar Ghia-X sahibi olduğum içindi.. Forumu tanıyorum konuşmalar tartışmalar seviyeli ve doyurucu bu yüzden sevilmeyen bir aracımda olsa forumumuzda hep birlikte iyiyiz Bizi tanıyorsunuz demekki.. sorun yok demektir Yorum bağlantısı
Misafir 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 (düzenlendi) Motor kesinlikle yetersiz, performans istiyorsanız bu kasa ve ağırlıkta unutacaksınız. Belki yazılım vs. ile bir nebze iyileşebilir. Onun dışında bilinen klasik reno'dan farklı olarak, donanımı bol gösterişli kaslı az yakan, yine de Bir safrane'ın tahtına aday olmayacak kadar melez bir araç. Laguna'nın sedanı gibi acele ile toplanmış gibi, hele satış fiyatına bakıldığında tam donanımlı bir araç için son tercih diyebilirim... Ali Abim yorumlarını bekliyoruz. Sefa abi haklısın, Elma ile Armut'u karıştırmamak gerek. CC nere Latitude Nere. 1 Temmuz 2012 tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 B segmentinin üstü her araç benim için alınabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Burak Erdin yazdı: Ali Abim yorumlarını bekliyoruz. Sefa abi haklısın, Elma ile Armut'u karıştırmamak gerek. CC nere Latitude Nere. Ali, Yeni yeni bir araba alma arefesinde.. Bu başlık ipucu gibi mi acaba.. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 (düzenlendi) Satıcı ile alıcı arasındaki ilişkiyi arz talep şekillendirir. Şu anda insanlarımız aç gibi belirli marka ve modellere hucüm edince tabiiki satıcı şımarık davranmaya devam edecektir. Geçen yıl dünya satış sıralamasında vw 2.ci(9 milyon civarı) reno 3.cü(8 milyon civarı) olmuş araçlardır. Bu 2 firmanın ülkemizde rekor kıran geçen yıldaki satış rakamlarıda 70,000 adet civarında idi. Aslında Ülkemizdeki satış rakamları çok çok az göründüğü gibi. Biraz fazla araç getirseler stoklar şişecek sıra kalmıyacak ve herkesin bir ... zannetiği o araçların bir değeri olmadığıda ortaya çıkacak ve o güzelim karları ve ukelalıklarıda kalmıyacaktır. Bizim insanımız sıra olan aracı alınca sanki bir +sını elde etmiş zannediyor. Aslında hepsinin 4 tekerlek üzerinde ulaşımımızı sağlayan 1000-1500 kg civarında teneke ve plastikten yapılmış nesneler olduğunu unutmamak gerekiyor sanırım. Herkesin aldığı ve kullandığı araç kendisine göre güzel ve kıymetlidir. Kuzguna yavrusu şirin görünürmüş... 1 Temmuz 2012 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Fuar'da 10 dakika içinde zaman geçirmiş biri olarak, şunu demiştim kendi kendime, bu ronö diğer ronö'lardan değil. Yanılmadığımı düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Ali de çok beğenmiş olmalı ki... Konu açmış resim çekmiş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Hüseyin Matur yazdı: Fuar'da 10 dakika içinde zaman geçirmiş biri olarak, şunu demiştim kendi kendime, bu ronö diğer ronö'lardan değil. Yanılmadığımı düşünüyorum. Zaten Samsung bu, bize RÖno dedirttiriyorlar, Nissan da dedirtebilirlerdi..... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Çağlar Bayur yazdı: Zaten Samsung bu, bize RÖno dedirttiriyorlar, Nissan da dedirtebilirlerdi..... Yazık biz Türklere.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Alamana da aynısını yapıyorlar, onalra da yazık Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 1 Temmuz 2012 Paylaş 1 Temmuz 2012 Çağlar Bayur yazdı: Alamana da aynısını yapıyorlar, onalra da yazık Bizden kötüsü yoktur hehrhalde. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Mehmet Özyürek yazdı: Ali, Yeni yeni bir araba alma arefesinde.. Bu başlık ipucu gibi mi acaba.. Emmi: Ali abim her markayı alır da, önoğ sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Biraz da içi Yorumlarımı ilk fırsatta eklieyeceğim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Valla dışarıdan bakınca güzel ama içeriden bakınca direksiyon falan bence hoş değil..Aracın ön tarafına göre arka tarafı daha güzel duruyor(içinden bahsediyorum) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Abi, arabaya binmişsin hayret Bu kasaya bu motor çok ufak. Yakıt tüketimi de şehir içi yüksek diye biliyorum (ford'lara göre tabiiki daha düşük, dandik ford motoru yok içinde ) Mehmet Özyürek yazdı: Özgür Bey, dilediğiniz kadar alıntı yapıp cevap verebilirsiniz.. Forum olarak ford fanatikliğimiz yoktur ama renoyu pek sevmeyiz.. 20 kişiyi toplarım bak? Sıpa severler derneği kurarım bak? Yakarız bu gezegeni! Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Ali abi senin ne işin olur böyle araçlar ile Kaldıki bize ne 1500km testinden yapabiliyorsan 150.000km testini alalım Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2012 Sabır forumdaşlarım, çok yogunum bir ara toparlayıp detaylı yazacağım. Her şartta kullandım ve zorladım, Insignia ile mukayese ettim vs vs. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 bayağı yorgun olduğun belli, biif strogonof ile , taxim ıslak hamburgeri karşılaştrma çabandan belli Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Beni de sayabilirsiniz, arabam biraz eskide olsa vosvoscu sayılırım hafiften. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Her ne kadar Ford kullansamda hiçbir zaman fanatiği olmıyan bir üyeniz olarak bu forumdakilerin 21 değil 41 tanesinde vw olsa bile onlar için özel bir bölüm açılmasına karşıyım. Bu forumdakiler Ford sayesinde bir araya gelmiş olduklarından işin özüne daima sadık kalınmalıdır. VE ASLA diğer markalara söz hakkı verilmemelidir. Ben Golf alınca bu fikrimi desteklemek zorunda kalmıyana kadar 11 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Bunların otomatiklerindeki şanzıman catko nun değilmiydi? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Sani Gerşon yazdı: 20 kişiyi toplarım bak? Sıpa severler derneği kurarım bak? Yakarız bu gezegeni! Hep destek tam destek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts