Mahmut Şahin 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 en sevdiğim fransız markası renodur ne hikmetse. latitüütte en sevdiğim reno olduğuna göre 70-80 bin lira param olsa ve bana da illede bir reno alman lazım yoksa o paran geçersiz olacak deseler latitüdü tek geçerdim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Bunların otomatiklerindeki şanzıman catko nun değilmiydi? değil, dsg benzeri Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 en sevdiğim fransız markası renodur ne hikmetse. latitüütte en sevdiğim reno olduğuna göre 70-80 bin lira param olsa ve bana da illede bir reno alman lazım yoksa o paran geçersiz olacak deseler latitüdü tek geçerdim. Öyle bi saymışsın ki.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 değil, dsg benzeri Nissan ın röno tarafından ele geçirilmesinden sonra röno ya da veriyor diye okumuştum sitelerinde (2006 dan beri) Yorum bağlantısı
Mustafa Akdeniz 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Samsung işin içinde olmasa Renault zor yapardı gibime geliyor bu aracı hoş samsungun içine olmadığı marka kalmadı gibi birşey Yorum bağlantısı
Ali Özgen 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Renault'ların hepsinde benim çok çok kötü bulduğum aynı direksiyon mevcut. Aracın içinde ilk önüne çıkan ve ilk ele alınan materyalin bu denli zayıf ve çirkin olması beni şaşırtıyor. Tabii biraz da zevk meselesi. Radyo klima vb kumandalar da bir çok modelde aynı ya da çok benzer. Üstelik öyle bir dizaynı var ki her yere dikdörtgenimsi-ovalimsi bir delik açılıp konabilecekmiş gibi. Özgünlükten eser yok. Düğmeler çok küçük. Anlaşılması ve kullanılmaları zor. Plastik renklerini de herhalde özenle seçmişler. Oraya buraya biraz ahşap, deri koltuk ve Bose ile kaliteli araç yapılmaz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Her ne kadar Ford kullansamda hiçbir zaman fanatiği olmıyan bir üyeniz olarak bu forumdakilerin 21 değil 41 tanesinde vw olsa bile onlar için özel bir bölüm açılmasına karşıyım. Bu forumdakiler Ford sayesinde bir araya gelmiş olduklarından işin özüne daima sadık kalınmalıdır. VE ASLA diğer markalara söz hakkı verilmemelidir. Ben Golf alınca bu fikrimi desteklemek zorunda kalmıyana kadar Katılıyorum, diğer araçlar bölümü olabilir belki ama, marka olmamalı. Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Aynı araçtan Antalyada 1 hafta şehiriçi kullandım.Yine iş için ve kiralık.Araç aldığımda 1500 km deydi.Komforlu donanımlı ama 1.5 dci çok hantal bu kasaya ve araç aşırı uzun, şehiriçinde hiç pratik değil.Ayrıca cüssesine nazaran yol tutuşu vasat.Navigasyon vs çok pratik. Bagaj dipsiz kuyu gibi bir türlü dolmuyor. Gerçekten oldukça donanımlı bir araç (her ne kadar malzeme kalitesi resimlerdeki gibi super değilsede) Yorum bağlantısı
Mustafa Akdeniz 3 Temmuz 2012 Paylaş 3 Temmuz 2012 Renault'ların hepsinde benim çok çok kötü bulduğum aynı direksiyon mevcut. Aracın içinde ilk önüne çıkan ve ilk ele alınan materyalin bu denli zayıf ve çirkin olması beni şaşırtıyor. Tabii biraz da zevk meselesi. Radyo klima vb kumandalar da bir çok modelde aynı ya da çok benzer. Üstelik öyle bir dizaynı var ki her yere dikdörtgenimsi-ovalimsi bir delik açılıp konabilecekmiş gibi. Özgünlükten eser yok. Düğmeler çok küçük. Anlaşılması ve kullanılmaları zor. Plastik renklerini de herhalde özenle seçmişler. Oraya buraya biraz ahşap, deri koltuk ve Bose ile kaliteli araç yapılmaz. Tespitlerinizin çoğu doğru ama bu dediklerinizi Audi bile yapıyor gozler acık a3 e binilse kapalı olaraktabinilip a4 te açılsa farkı kimse anlamayacak nerdeyse. Galiba son yıllarda araç üreticilerinin maliyet yükselmesin diye uyguladığı birşey ki bu renault içinde geçeri haa memnummuym bu durumdan tabiki hayır.. Özgünlük şu an çok az araba da var onlarada ulaşabilmek gerçekten özgünlük derecesinde zenginlik istiyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Eee, hani araba hakkında yorum? Hormonlu Fluence başka bir numara yok, bu segmentte iç dizayn ancak bu kadar basit ve özensiz olabilir. Hormonlu Fluence değil, Grand Sümbül 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 kullanmadım,1,5 motor yetersiz kalabilir belki,rönoya karşı negatif bir tutumum yok ama ben bu arabanın tipini beğenemedim. ilk gördüğümde ve bu araca gözüm alışana kadar önden hep saab'a benzettim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Osman çamur atma araba fena değil :D Fena değile razıyım ben Yorum bağlantısı
Levent Eksen 4 Temmuz 2012 Paylaş 4 Temmuz 2012 Şu arabanın ön dizaynı daha bi kibar/albenili olsaydı keşke.. Tek sıkıntısı bence bu.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Yorumluk ne varki, reno-latiduduuuuu full ve kazık, motor iyi ama küçücük, o arabaya yetmez= sonuç hezimet, üstüne yediği tokatlarıda yazamayacağından buraya da birşey yazamamıştır Bu arada iyi hort olmuş Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2013 Ali abi yorum yapmamis Hehehe, unutmuşum valla.... Milleti oyalıyor işte. Yok valla Hodja Efendi, yoğunluktan atlamışım. Yorumluk ne varki, reno-latiduduuuuu full ve kazık, motor iyi ama küçücük, o arabaya yetmez= sonuç hezimet, üstüne yediği tokatlarıda yazamayacağından buraya da birşey yazamamıştır Bu arada iyi hort olmuş Ali gardaş, ilk defa zeninle aynı fikirdeyiz. 100 milyon dolarım olsa yemin ediyorum yine de almam, kapıya koymam. Kötü değil ama çirkin, içi güzel ama parasına göre kaliteli değil, kullanım berbat yumuşak hissiz direksiyon, geberik bir Dci , ağırlık altında eziliyor yürümüyor etmiyor. Yol tutuş 120'den sonra güven vermiyor, ha yoldan çıkmıyor ama diken üstünde yol alıyorsun ha kaydı ha kayacak bırakacak kıçını başını diye ama aslında kayacağı falan yok daha tutuş var ama arabanın geri bildirimi ve etkiye tepkisi zayıf. Aynı dönem bende 180 lik Insignia vardı ve onunla karşılaştırınca Insignia bana BMW 7.50 gibi geldi yol tutuş hız ve güvenlik olarak. Bir tek yakıt tüketimi Insignia'dan iyiydi, gerisi fasarya. zaten piyasada ne kadar Insignia var ne kadar Latitude bu sorulara en guzel cevap. Resimler uçmuş, bir ara yine eklerim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 Ben düğünümde kiraladım bundan. Bilerek kiralamadım tabi 2 günlük tecrübemle tırt olduğuna kanaat getirdim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 Latitude = Grand Sümbül. Parasını haketmeyen bir araç. Laguna'ya yazık oldu... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 Fuar'da binmiştim, bana güzel gelmişti. Tabi sürmedik. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 (düzenlendi) Konuyu uyandırayım. Şimdi bu Latitude bu kadar kötü mü? Dış görünüş ve estetik olarak güzel bir kombinasyonu var ve şu anki araçlara göre bakıldığında sağlam da bir görünüşü var. Bu aralar nedense yolda çok denk geliyorum, bu konuyu hatırlıyordum çok beğenmemiştik diye forumca ancak araçlar hala diri duruyor:) Saygılarımla. 22 Nisan 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 Konuyu uyandırayım. Şimdi bu Latitude bu kadar kötü mü? Dış görünüş ve estetik olarak güzel bir kombinasyonu var ve şu anki araçlara göre bakıldığında sağlam da bir görünüşü var. Bu aralar nedense yolda çok denk geliyorum, bu konuyu hatırlıyordum çok beğenmemiştik diye forumca ancak araçlar hala diri duruyor:) Saygılarımla. 1.5dci 110hp o arabanın motoru değil. Donanım olarak reklamını yaptığı sınıf için zayıf. Tipi de biçimsiz. Ben hala Laguna diyorum Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 Sırf Latitude kelimesinin telaffuzu bile almama sebebi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 ikisini yanyana koyduğun zaman laguna candır... Yorum bağlantısı
Bekir Diri 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 İsterdim ki yorum yapan arkadaşlar önce binsin sonra yorum yapsın . Yıllarca binmediğim marka model araba neredeyse kalmamıştır diyebilirim. Bu paralara,bu modellerde,bu donanımda,D segment başka bir araba alamazsınız.Parasını bence sonuna kadar hak eden bir araba. Ayrıca reno markası şuan Türkiye nin tüm illerinde en çok satan otomobil.Bende bir çok modellerini reno nun beyenmiyorum ama çok hoş çok güzel çok başarılı modelleride var. Bir kaç ay önce vw baayi çalışanıyla yaşadığım bir diyalog : araba tanıtımını yaptı masaya davet etti,bende ekran ve zenon far vs fiyatlarını duyunca şaşırıp : Ben : Açık konuşim yanlış anlamayın,bu sizin taktığınız ve 5 bin tl dediğiniz ekranın birebir aynısını dışarıda 1000 tl ye takıyorlar,2000 deyin,3000 tl deyin,5 bin tl çok değilmi ? Eleman : Beyefendi zaten bizim belli bir müşteri portföyümüz var ( Gülerek ) ... Yaani adam diyo ki : Sen ister al ister alma biz zaten buna 5 değil 10 da desek satıyoruz demek istiyor. Paramı verip,5 ay vw bekleyip paramla rezil olmaktansa ( ki 5 dakika daha yaşamaya garantimizde yok,arabayı alamadan ölmekte var ),başka arabamı kalmadı gider başka marka alırım,sırf millet benden için vw e biniyor desin prstijli görünim diye gidipde vw almam.Alana tabiki saygı duyuyorum,bu benim şahsi görüşüm. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts