İçeriğe Yönlendir

Das Auto, Ben de Vw'ci Oldum

Ali Elöver

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

abi koy şu resmi artık :D

1.9 tdi ticari caddy çıkacak heralde :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Aahhaa, ben hep demişimdir Ali abi akıllı adam diye. :D Anahtar 2-3 senelik bu arada. Yenilerde logo siyah.

Vay vay profesyonel VW'ciler yakıyor ortamı, Fortçular hep yanlış tahmin :D

Evet araba 2.el, ben sıfır alıp devlete vergi kıyağı yapan bir tipe benziyor muyum ?

Ne zamasn sıfır aldım bayiden, haa sıfır ayarında araba alırım ayrı.........

Ali hayırlı olsun.

Saolasın Fatih...

Tahmine gelince golf gt diyorum.golf

Yok değil maalesef :) GT çok baktım temizi düşük km'lisi boyasızı nasip olmadı.

abi koy şu resmi artık :D 1.9 tdi ticari caddy çıkacak heralde :D

Yok la, ticari arabayı ne yapayım :D

Hadi bir kopya olsun ama anlışalacak bir kopya tabi...

Fabrika koruma jelatini üstünde bir FSi

weerddfggvxdsertghj.jpg

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

işin aslı gidip doğuştan sıfır araba almaz dedim Ali abi akıllı insandır :p da kampanya felan diyolar 3 aydır 36 bine satılan golfe %4 indirim demişler. Yengeye araba lazımdı gidip aldı dedim :D

dizel değil dsg değil

fsi almazsın sen abi değil mi :D

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
(düzenlendi)

Jetta bu !! Farın görünen kısmı oval hemde en fazla 2011 model, ama bir terslik var 102 BG değil demiştin abi. Kafam karıştı yoksa 2.0 FSI mı ee oda jettada yok :unsure2: :unsure2:

tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

işin aslı gidip doğuştan sıfır araba almaz dedim Ali abi akıllı insandır :p da kampanya felan diyolar 3 aydır 36 bine satılan golfe %4 indirim demişler. Yengeye araba lazımdı gidip aldı dedim :D

dizel değil dsg değil

fsi almazsın sen abi değil mi :D

Yok sıfır araba almam imkansıza yakın. hele gidip Keloğlu Kel arabaya para vermem.

Bu 307'nin yerine ;) Dizel almam, DSG hiiiç almam. FSi aldım, gayet güzel motor trigeri bile zincir :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

:D Enee valla FSI

abi hayırlı olsun :D

10 bini geçmiş mi bari :D yoksa 2-3 binde mi denk geldi yine

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Jetta bu !! Farın görünen kısmı oval hemde en fazla 2011 model, ama bir terslik var 102 BG değil demiştin abi. Kafam karıştı yoksa 2.0 FSI mı ee oda jettada yok :unsure2: :unsure2:

Değil ama çoook yaklaştın...

2005 Golf FSi Comfortline 6 ileri triptronik gerçek şanzıman, hani DSG gibi bozulmayan :D

1600 cc 115 Bg FSi motor, tüp takılamayan.

:D Enee valla FSI

abi hayırlı olsun :D

10 bini geçmiş mi bari :D yoksa 2-3 binde mi denk geldi yine

Saoalsın gözüm :)

Yok bu sefer km'si çook yüksek 27.000 km'de 2005 model, boya yok ama arka çamurluk çizik.

Bayan bir doktordan, yurt dışı ve görev + ş.dışı işi yüzünden araba kapalı garajda yatmış, sadece yazları kullanılmış.

Yeni Golf Tsi DSG almış, bunu da ben aldım ;)

hayırlı olsun güle güle kullanın...

Tşk ederim Osman Bey.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2005 Golf FSi Comfortline 6 ileri triptronik gerçek şanzıman, hani DSG gibi bozulmayan :D

Yok bu sefer km'si çook yüksek 27.000 km'de 2005 model, boya yok ama arka çamurluk çizik.

Bayan bir doktordan, yurt dışı ve görev + ş.dışı işi yüzünden araba kapalı garajda yatmış, sadece yazları kullanılmış.

Yeni Golf Tsi DSG almış, bunu da ben aldım ;)

Hayırlı olsun abi tekrardan.

Tüp takılamayan kısmı için Can Uzunefe ile görüştün mü?

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

fotoÄŸraf_1.jpg

fotoÄŸraf_3.jpg

fotoÄŸraf_2.jpg

Hayırlı olsun abi tekrardan. Tüp takılamayan kısmı için Can Uzunefe ile görüştün mü?

Sani piyasada öyle deniyor FSi için. zaten tüple dizeller benim işim olmaz.

Pug'u aldım 18.000 km de, şu an km'si 22.000, 1 sene oldu alalı sadece 4000 km yol yaptı onunda 3000 km'si benimdir :)

Insigniayı aldım 1 sene oluyor Eylülde, araba yeni 7.000 km oldu.

Bana ne dizel ne de LPG olur :) Forever benzin.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

115 BG olduğunu bilmiyordum bilsem tuttururdum :)

Abi ESP var mı? varsa satmayı düşünüyor musun? Özelden de görüşebiliriz, kaynım arıyorda otomatik olanından :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Vay Ali abi en sonunda adam gibi bir araba aldın. Aynı yüyüre sahip bizde bir tane touran var inanki hiç ama hiç performanslı değiller beterin beteri lakin bir açık hava filtresi takarsan müthiş bir ses alırsın benden demesi :D

Gördüğüm üzere yine esp var araçta halen araba kullanmasını öğrenemedin yani :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver
(düzenlendi)

115 BG olduğunu bilmiyordum bilsem tuttururdum :)

Abi ESP var mı? varsa satmayı düşünüyor musun? Özelden de görüşebiliriz, kaynım arıyorda otomatik olanından :)

Valla FSi motor için çok sağlam diyorlar. 15.000 km'nin ortalama tüketimi 8,5 lt. Çok da yaktığını sanmıyorum.

Ama çok kısa sürede demode olmuş bir motor, trigeri zincir o ses yaparmış yüksek km'de falan.

Şanzıman içinse yorumlar mükemmel olduğu, DSG tarzı bir sorunu kesinlikle yokmuş, 6 ileribildiğimiz yağ basıncı ile çalışan tork konvertörlü harbi şanzıman, geri kaçırma vs vs yok, geçişler hissedilmiyor sakin kullanımda, ama DSG yarısı kadar bile hızlı değil aynı zamanda spor ve 6 ileri manuel de kullanılıyor. Sabah aldım işe geldim şanzıman harika ama performans ıhh, Insignia'dan sonra neye binsem yürümüyor :D

Satmaaaamm, bunu bulana kadar 2 ayım geçti. VW Golf otomatik Comfortline, boyasız ve 27.000 km'de bir tane daha bul 26.750'ye 3 tane alıcam :)

Maalesef ESP yok, sadece ASR var. Bu model Golf'lerin sadece Sportlinelarında ESP varmış.

Ama istersen 22.000 km de boyasız hatasız 307 XT Premium var, hemde ESP'li ;)

Otomatik arabayı aldım artık bunu rahatlıkla satabilirim.

http://www.sahibinde...78862440/detay/

Vay Ali abi en sonunda adam gibi bir araba aldın. Aynı yüyüre sahip bizde bir tane touran var inanki hiç ama hiç performanslı değiller beterin beteri lakin bir açık hava filtresi takarsan müthiş bir ses alırsın benden demesi :D Gördüğüm üzere yine esp var araçta halen araba kullanmasını öğrenemedin yani :D

Çakmaktaş kardeşim, performans için almadım zaten problem değil. Gidecek olan 110 bg bu da 115 bg.

Maksat bebiş rahat olsun, güvenli yolculuk etsin. Performans için zaten Insignia'm duruyor, paşalar gibi gidiyor canavar.

Bu hafta sonu aile gezmesinde anne kullansın, baba kullansın bebek etrafa bakınsın arabası, yoksa otomatik araba ile işim olmaz.

tarihinde Ali El&#246ver tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

ESP yok bu arada, o düğme ASR düğmesi :D

Hayırlı olsun ne diyelim, feyk değilmiş. :):nazar:

Saoalsın Matur Hodjam, allah sana sıfırını nasip etsin inşallah.

Feyk değil ya ne yapsak inanmıyorsunuz :D 307 ister misin full esp'li ???

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

Valla Cüneyt kardeşim, bende kızıyordum VW'cilere, bu sabah aldım arabayı ohh be dedim.

Fort, Rönoğ, Pug vs vs yalan, tek gerçek araba buymuş. Adamlar boşu boşuna reklamlarında DAS AUTO demiyor :)

abi yalan yok hiç böyle adam gibi koltuğuna oturupta bir VW kullanmışlığım yok belkide o yüzdendir bu düşünce ama eğer senin dediğin gibiyse hazır sevdiğim bir arabayı yeni almışken soğumak istemiyorum o yüzden kullanmamaya devam :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Hayırlı olsun abi. Dipçik gibi araba maaşallah. :nazar:

Saolasın gözüm, allah daha iyilerini size nasip etsin.

Otomatik olsun, temiz olsun diyince bu sıcak sezonda daha iyisini bulamadım.

Golf zaten her zaman para, heleki düşük km ise.

abi yalan yok hiç böyle adam gibi koltuğuna oturupta bir VW kullanmışlığım yok belkide o yüzdendir bu düşünce ama eğer senin dediğin gibiyse hazır sevdiğim bir arabayı yeni almışken soğumak istemiyorum o yüzden kullanmamaya devam :D

Yok ya ben kafa yapıyorum, gayet normal bir araba işte, Focus Astra neyse bu da oyle bir şey. Benim için en mükemmel araba, o dönem keseme uyan arabadır. Bu zaman zaman Fıat olur, VW olur, Fort olur. Marka model takıntım fanatikliğim yok. Sadece neyi kullanıyorsam onun fanatiği olurum :p

Hatta donanımı az baya benim 307'ye göre.

Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin. :nazar:

Saolun, amin cümlemize inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ala ala bunumu aldın ? Yerim ben bunu yolda çıtır çıtır :bomb:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Nooluyor burda ?

Vay Servet Aybeyim gelmiş.

VW'ci olduk iyi mi :D

Ala ala bunumu aldın ? Yerim ben bunu yolda çıtır çıtır :bomb:

Napiyim bulamadım başka araba. Sen Insignia 180 bg bile yersin Servet Abi.

King of Road Servet'sin sen, ne haddime senle aşık atmak....

VW Golf her zaman para, aldım işte 307'den iyidir illa :p En azından otomatik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

VW Golf her zaman para, aldım işte 307'den iyidir illa :p En azından otomatik.

307 ile VW yanyana yazılamaz bile Ali ;)

Allah hayırlı etsin :nazar:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Kadın doğru yolu bulmuş, sen hala yanlışta ısrar :p

Valla kadın bu ne biçin şanzıman, garajdan çıkarken geri kaçıp duruyor, bir tutuyor bir bırakıyor bozuk mu acaba dedi.

Sonra servise sormuşlar, normal demiş :D Eski arabamın otomatiği daha güzeldi dedi, isteyen vereyim numarasını inanmayan açsın sorsun.

8.000 Tl'ye şanzımanı ele alıp gezen VW'cilere sormak lazım doğru yolun ne olduğunu ;) DSG' zede dolu toplum, yaralar hala kanıyor.

307 ile VW yanyana yazılamaz bile Ali ;)

Allah hayırlı etsin :nazar:

Deme yav, ama 307 daha dolu sidi çeynçır falan var, hem klim aekranı daha cafcaflı, koltukları kadife ohh miss.

Saolasın Servet Aybey, bakalım ne olacaz ? Manyak Hondacı lar var birde manyak VW fanatikleri, kervana bizde katıldık allahın izniyle.

Ne oldum demiycen ne olacan diyecen :p

Hayirli olsun Ali abi. :)

Saolasın Erkancım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hakkaten polemikçi imiş, ben demedim, Vw Ceosu şunu demişti:

"Fsi yaptığımız en büyük hata idi"

Ceo yu boşver, zaten hayırlı olsun, nufüs kağıdına yazdırmayı unutma ama, forever senin artık :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...